9 botrány, ami miatt kivágták a kedvenc karaktereinket a filmsorozatukból

2022.július.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Teljesen általános dolog, hogy néha a sorozat története megkívánja bizonyos szereplők távozását. Néhány esetben azonban nem a történet, sokkal inkább a színész viselkedése kívánja meg ezt a drasztikus lépést. Ilyenkor a rajongók nem értik a helyzetet, elindulnak a találgatások és persze rengetegen vallják, hogy soha többet nem nézik nélkülük a sorozatot.

Összeválogattunk pár olyan botrányt, ami a karakterek távozásához vezettek kedvenc sorozatainkból.

1. Isaiah Washington - Grace klinika

A Grace Klinika sármos sebésze Dr. Preston Burke szerepe szerint egy igazi úriember volt, a valóságban azonban ez egyáltalán nem volt igaz. Kollégájára, a Dr. George O`Malleyt alakító T. R. Knightra egy nyilvános interjúban homofób megjegyzéseket tett. Később bocsánatot kért, azonban Knight úgy érezte, megalázóan nyilatkozott róla és nem fogadta el a bocsánatkérést. A sorozat másik nagyágyúja Patrick Dempsey is kiállt Knight mellett, így végül nem hosszabbították meg Washington szerződését.

2. Thomas Gibson - Gyilkos elmék

Thomas Gibson állítólag teljesen jól viselkedett a sorozat forgatásán egészen addig, amíg a forgatókönyvíró fel nem dühítette valamivel olyannyira, hogy Gibson egész egyszerűen sípcsonton rúgta. Nem egy elegáns megoldása a problémák kezelésének, tehát nem is volt a továbbiakban kérdés, mi lesz a színész sorsa.

3. Michelle Rodriguez és Cynthia Watros - Lost

Michelle Rodriguez és Cynthia Watros 2005-ben Hawaii-n tartózkodtak a Lost forgatása miatt. A lányok azonban a visszafogott bulizás helyett a szabályszegést választották, így hát letartóztatták őket gyorshajtásért. Joggal gondolhatnánk, hogy egy ilyen apró kihágásért nem kellene kiírni őket a sorozatból, Michelle esetében azonban ez a kis botlás háromszor ismétlődött meg egymás után. Bár a sorozat készítője azt nyilatkozta, nem a letartóztatások miatt váltak meg a karakterektől, valljuk be, nem szolgál túl jó példával a nézők számára, ha ilyen zűrös a színészek magánélete.

4. Charlie Sheen - Két pasi meg egy kicsi

Charlie Sheen magánéleti problémái és alkoholizmusa vezetett oda, hogy a sorozat készítői úgy érezték, meg kell válniuk a karaktertől. Nagy felháborodást váltott ki az emberekben a döntés és szinte mindenhol azt lehetett hallani, ha Charlie Sheen távozik, a sorozat elveszti nézői nagy részét. Ennek ellenére a csere megtörtént, a valóságban is zűrös Charlie helyett Ashton Kuther költözött be a malibui luxusotthonba.

5. Nicollette Sheridan - Született feleségek

Edie Britt a Született feleségek legbelevalóbb szereplője váratlanul távozott a sorozatból, azonban még ennyi év után is súlyos árat kell érte fizetnie. A színésznő ugyanis pert indított Marc Cherry rendező ellen, aki az elmondása alapján a sorozat egyik forgatásán ok nélkül megütötte őt, majd bosszúból kiírta a sorozatból. A pereskedés még ennyi év után is zajlik és láthatóan ez nagyon megviseli Sheridant. Annyi biztos, hogy Edie halála a sorozat egyik legdurvább jelenete volt.

6. Gary Dourdan - CSI

Gary Dourgan kiírásának hihetetlenül súlyos okai voltak, azonban a film stábja akkoriban nem indokolta konkrétan a döntést, csupán személyes konfliktusokra hivatkoztak. Az azonban rengeteget elárul, hogy a színészt abban az évben, amikor elhagyta a sorozatot, letartóztatták kokain és ecstasy birtoklásáért, később összetörte a kocsiját, majd súlyos testi sértés miatt is vádat emeltek ellene, hiszen eltörte akkori barátnője orrát. Ezek alapján nem nehéz kitalálni, miért nem szerettek volna a továbbiakban vele dolgozni a sorozat készítői.

7. Taylor Momsen - Gossip Girl

A Gossip Girl szőke tinijének szerencsére nem bűnöző mivolta miatt kellett távoznia a sorozatból. Sokkal inkább elhivatottsága miatt. A probléma az volt, hogy ez az elhivatottság nem a sorozat iránt volt óriási, hanem rock `n` roll bandája iránt. Ez csak azért volt baj, mivel a sorozat forgatásaira egyáltalán nem készült fel, nem érezte magáénak a szerepet és hátráltatta a többi szereplő munkáját is.

8. Robert Downey Jr - Ally McBeal

Robert Downey Jr-nak korábban komoly függőségi problémái voltak, még mielőtt szerepet kapott volna az Ally McBeal sorozatban. 1996 és 2001 között többször is letartóztatták kokain, marihuána és heroin birtoklásért, keveredett fegyveres botrányba is, de az egyik legemlékezetesebb tette talán az volt, amikor azért tartóztatták le, mert egyik szomszédja házába betört, és befeküdt az ágyába. A sorozat készítői adtak neki még egy esélyt, de amikor azért tartóztatták le ismét, mert cipő nélkül, bekokainozva mászkált az utcán, a producereknek elegük lett, és kiírták a sorozatból. Aztán összeszedte magát, megtisztult, ő lett a Vasember, és uralja Hollywoodot.

9. Johnny Depp - Legendás állatok

Elég sok balszerencse övezi a Harry Potter előzménytörténetéből készülő filmeket. Az állandó késlekedés, a szereplők körüli botrányok sajnos csak nehezítik a Legendás állatok filmek létrejöttét. Már az első film után kiderültek mindenféle kellemetlen dolgok a Gellert Grindelwaldot alakító Johnny Depp magánélete körül, de ekkor a Warner Bros. stúdió úgy döntött, nagyobb kárt okozna a rajongóknak, ha lecserélnék a főgonoszt alakító színészt, és Depp mellett maradtak a második rész erejéig. Ekkorra azonban már annyi bizonyíték került napvilágra az Amber Hearddel való válóperének ügyében, hogy végül közös megegyezéssel búcsút mondott a stúdió és a színész egymásnak, és harmadik részben pedig Grindelwaldot már Mads Mikkelsen alakítani.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Karikó Katalin: Smink nélkül is lehetett egy kutató szép!

Karikó Katalin: Smink nélkül is lehetett egy kutató szép!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

Ha valami igazán ütős illatot keresel a nyári bulikhoz, mutatjuk, mit válassz (x)

PR

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

PR

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

PR

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)