8 videóklip szupermodell főszereplőkkel, amit még mindig imádunk

2017.június.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A 80-as évek végén és a 90-es években rengeteg zenész, zenekar klipjében felbukkantak topmodellek. A számos emlékezetes dalból nehéz volt kiválasztani a legérdekesebbeket, legjobbakat, de a teljesség igénye nélkül most megmutatjuk nektek a kedvenceinket!

A Guns & Roses frontembere, Axl Rose gyengéd, érzelmeket táplált a korszak szupermodellje, Stephanie Seymour iránt. A románc tiszavirág életű volt, és bár a rocker szerette volna, ha komolyra fordul a dolog, végül csak a November Rain videoklipjében kelt egybe Seymourral. Mi az első közös klipet, a Don`t Cry-t választottuk!

Madonna a 90-es évek elején igazán emlékezetes klipeket készített. A szexuálisan túlfűtött videókból nem volt hiány, az emlékezetes Erotic igazán forró hangulatú lett, amelyben része van Naomi Cambellnek is. Az énekesnő és a szupermodell közös vonaglása igazán emlékezetes pillanat!

Nézd meg ezt is! Szupermodellek, akik sosem öregszenek

A Pet Shop Boys 2002-es remek dalához egy New York-i stúdióban készítettek klipet, a politikai tartalom nem jelenik meg a videóban, az akkoriban berobbanó, babaarcú Natalia Vodianova azonban annál inkább! A klipből rögvest kiderül, hogy miért is tartották az orosz modell döbbenetes tehetségnek, ráadásként Karl Lagerfeld kis kedvence, Baptiste Giabiconi is is felbukkan a klipben.

Axl Rose mellett a 90-es években a picit jobban fésült és lágyabb hangvételű Jon Bon Jovi is becserkészett egy szupermodellt. A most éppen nem túl időszerű karácsonyi dallal rögvest a slágerlisták élmezőnyébe katapultált. A klip népszerűségéhez, azonban andalító ballada mellett Cindy Crawford is kellett.

A The White Stripes és Kate Moss közösen bebizonyították, hogy még úgy is lehet izgalmas videoklipet készíteni, ha végig egy rúd és egy lány van csak a képernyőn. A modell olyan szexin tekereg a rúdon, hogy arra 30 év múlva is emlékezni fogunk, és tökéletesen elhisszük neki, hogy nem tudja, mit kezdjen magával.

Ezt láttad már? Zayn és Taylor Swift közös klipje a legsötétebb és a legszexibb, amit valaha láttál

Az MTV tévéuralmának egyik legemlékezetesebb videoklipje volt a Freedom, hiszen ebben Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington és Tatjana Patitz is feltűnt. George Michael világhírű dala legalább akkora dobás volt a divatszakmában, akár a zeneiparban.

Ez volt az MTV klipkorszakának egyik legforróbb klipje, ikonikus és hipnotikus dal és videó. Chris Isaak világhírű dalában az emlékezetes bombázó pedig a dán szpermodell Helena Christensen bűvölt el mindenkit a szépségével és lenyűgöző színészi játékával. A valóságban egyébként Helena és Chris között nincs több, mint barátság, csupán a klip kedvéért játszották el a szerelmespárt.

Christy Turlington mindössze 17 éves volt, amikor a barátnője pasija, történetesen Simon Le Bon felkérte, hogy szerepeljen a videoklipjében. A Duran Duran-klip a lány nagy áttörésének számított a modellszakmában, és hamarosan már több száz magazin címlapján szerepelt Turlington.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője