A csillagjegyed elárulja, melyik számodra a tökéletes karácsonyi film

2018.december.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az ünnepek egyre közelednek, ami azt jelenti, hogy itt az ideje, a forró kakaó kortyolgatásának, bújj bele a kedvenc plüsstakaródba és nézd meg a kedvenc karácsonyi filmjeidet. Tarts szünetet két ajándékbolt között, vesd bele magad egy jó kis filmmaratonba!

A klasszikus karácsonyi filmektől a romantikus történetekig biztosan megtalálod az ideális filmet, ebben pedig a csillagjegyed is segít!

Nyilas (11. 23. - 12. 21.) - Télapu

Csakúgy, mint a Télapó, a Nyilas is vidám, közvetlen, melegszívű. Természetesen a nagylelkűségét és kedvességét néha eltorzítja a türelmetlenség és a gondatlanság, ami a Télaput teszi a Nyilas ünnepi filmjévé. A 90-es években egy Scott Calvin (Tim Allen) nevű férfi véletlenül végez a Télapóval. Miután az Északi-sarkra szállítja, azon kapja magát, hogy ő az új Télapó. A manók és a rénszarvasok természetesen felkerekednek vele és segítik útján.

Bak (12. 22 - 01. 20.) - Reszkessetek, betörők!

Úgy ahogy Kevin a Reszkessetek, betörők!-ben, a Bak elég találékony, kiegyensúlyozott és óvatos ahhoz, hogy megvédje magát, ha véletlenül egyedül marad. A Reszkessetek, betörők!-ben a nyolcéves Kevin McCallister (Macaulay Culkin) marad magára, amikor a családja karácsonyi üdülésre indul és otthon felejtik. A távollétükben Kevin arra kényszerül, hogy életben maradjon és megvédje hatalmas otthonát két bosszantó betolakodótól. Mint a Bikának, neki is gyorsan jár az esze és leleményes, megvédi az otthonát a betörőktől, amíg újra nem láthatja a családját.

Vízöntő (01. 21. - 02. 19.) - Karácsonyi lidércnyomás

A Vízöntőnél a leleményes és kiszámíthatatlan karácsonyi filmek találnak be leginkább. A Karácsonyi lidércnyomás a kreativitás és a zsenialitás tökéletes keveréke. Rosszcsont Jack belefáradva Halloween városában az ijesztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba és önkényesen átveszi az uralmat a Mikulástól.

Halak (02. 20. - 03. 20.) - A Christmas Prince

A Christmas Prince (Egy karácsonyi herceg) igazi csemege a reménytelenül romantikus Halak számára. A Netflix saját gyártású filmje kitűnő választás karácsonyra, ahol egy egészen valószínűtlen páros románcát követheted végig izgalommal. És a legjobb, hogy a folytatás is megérkezett már!

Kos (03. 21. - 04. 20.) - Karácsonyi történet

A Kos olyan karácsonyi figyelmet igényel, ami tele van izgalommal, megfűszerezve egy kis veszéllyel. A 80-as évek klasszikusa, a Karácsonyi történet remek választás. A lázadó Ralphie Parker (Peter Billingsley) egészen biztosan nem fog csalódást okozni, és a humor sem marad el.

Bika (04. 21. - 05. 20.) - Polar Expressz

A Bikának egy igazi melegszívű karácsonyi történet az ideális választás. Mi is lehetne hát megfelelő, ha nem a Polar Expressz? A tízéves főhős már majdnem elveszti a karácsony varázslatába vetett hitét, amikor valami egészen különleges és csodás történik. A vonatos karácsonyi kaland magával vonzza az önmegismerés útját, ami szíveket melengető érzést vált ki.

A csillagjegyük elárulja, hogy milyen ajándékra vágynak szeretteid

A csillagjegyük elárulja, hogy milyen ajándékra vágynak szeretteid



Ikrek (05. 21. - 06. 21.) - The Princess Switch

Nem kérdés, az Ikrek egy olyan dupla központú ünnepi filmet érdemel, mint a Netflix idén bemutatott The Princess Switch című alkotása. Ebben a filmben két egymásra megszólalásig hasonlító nő (egyikük pék, másikuk hercegnő, mindkettő Vanessa Hudgens alakításában) úgy dönt, hogy karácsony előtt helyet cserél. Bár az életmódváltás mindkettejüknél tervben volt, de a váratlan szerelemre nem számítanak. Tipikusan olyan romantikus film, aminek nem tudsz majd ellenállni.

Rák (06. 22. - 07. 22.) - Igazából szerelem

A Ráknak szüksége van a törődésre, összebújva szeretteivel romantikus filmet nézni az egyik kedvenc tevékenysége. Erre az időtöltésre pedig mi sem jobb választás, mint az Igazából szerelem, kilenc különböző pár életét követve nevetéssel és sírással két és fél órán át. A sztárokkal teli (Colin Firth, Emma Thompson és Liam Neeson, csak hogy néhányat említsünk) film egy olyan klasszikus, amit egyszerűen nem lehet nem szeretni.

Oroszlán (07. 23. - 08. 23.) - Mi a manó?

Valószínűleg még nem készült ideálisabb film az Oroszlán számára, mint a 2003-as Mi a manó? Will Ferrell alias Buddy az Északi-sarkon nevelkedett, de idővel feltűnik neki, hogy egyáltalán nem hasonlít a manókra, így hát útnak indul, hogy megkeresse igazi édesapját. A szeretetteljes filmet a legjobb, ha egy kis nasival nézed meg.

Szűz (08. 24. -09. 23.) - Az élet csodaszép

A Szűz mindig a tökéletességre törekszik, az 1946-os klasszikus, Az élet csodaszép biztosan elkápráztatja majd. Ez a családi dráma megmutatja az élet értékét egy szomorú történet által, miszerint a főszereplő, George Bailey Szenteste előtt öngyilkosságot akar megkísérelni, ám ekkor megjelenik a Clarence nevű őrangyal, aki felhívja a figyelmét, mennyire fontos szerepet tölt be a családja, a szerettei életében.

Mérleg (09. 24. -10. 23.) - Holiday

A Mérleg szereti a szórakoztató és kacér filmeket, akkor is, ha ünnepiről van szó, a párosítás legjobbja pedig a Holiday. Igazi romantikus, kalandos film jókedvvel, és persze Jude Law-val, Cameron Diazzal, Jack Blackkel és Kate Winslettel. Amikor Diaz és Winslet karakterei házat cserélnek, még egyikük sem gondolja, hogy milyen kalandokban lesz részük.

Skorpió (10. 24. - 11. 22.) - A Grincs

A Skorpió egy karácsonya sem teljes A Grincs nélkül. A Jim Carrey főszereplésével készült karácsonyi film igazi mestermű. A történet a Grincsről szól, aki útnak indul, hogy elpusztítsa a karácsonyt Whoville városában. Ezt azonban a kis Cindy nem hagyhatja szó nélkül.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Tedd és Mami melléklettel, és rengeteg izgalmas témával érkezik a GLAMOUR magazin legújabb száma

Tedd és Mami melléklettel, és rengeteg izgalmas témával érkezik a GLAMOUR magazin legújabb száma

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

PR

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

PR

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

PR

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)