A csillagjegyed elárulja, milyen mozgásformát érdemes kipróbálnod a karantén alatt

2020.november.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az egyik legjobb dolog, amit most a koronavírus-járvány idején megtehetsz, hogy minden nap legalább egy órát rászánsz arra, hogy ápolod a testeddel való kapcsolatodat. Ehhez tökéletes eszköz a testmozgás, még akkor is, ha eddig úgy érezed, a sportolás távol áll tőled. Ha még nincs bevált rutinod a sportolásra, akkor a csillagok most megmutatják, hogy a te horoszkópod alapján milyen mozgásforma illik hozzád.

Kos (03. 21-04. 20.)
Pontosan tudod, hogy az edzés milyen jótékony hatással van a testedre, és otthon is vagy a különféle edzésekben. Az otthonlét alatt a legjobb mozgásforma számodra a pilates, amihez a legjobb, ha profi edzők YouTube videóiból sajátítasz el tippeket.

Bika (04. 21-05. 20.)
Imádsz a kanapén pihenni, és nehezen veszed rá magad arra, hogy mozogj. Viszont szereted a kihívásokat, ezért például egy hosszabb gyalogtúra a természetben vagy a hegymászás remek választás lehet számodra. Ha pedig inkább otthon maradnál, akkor kezdj el nyitni az erősítő edzések felé.

Ikrek (05. 21-06. 21.)
Az egyik legnagyobb erényed a gyors észjárásod, a temperamentumosságod és az, hogy hirtelen haragú vagy, viszont néha rossz irányba terel téged. Hogy levezesd a feszültséget és a felgyülemlett haragot, érdemes kipróbálnod a kickboxot.

Rák (06. 22-07. 22.)
Szereted ha a tested és a lelked egyensúlyban van, ezért pedig nem is vagy rest tenni. A legnagyobb harmóniát számodra a jóga nyújthatja, aminek ha már gyakorlott vagy az alapjaiban, akkor most az összetettebb formái felé is érdemes nyitnod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)
Szeretsz társaságban lenni, ezért most könnyen lehet, hogy megvisel, ha a szokásosnál több időt kell otthon töltened. Ahhoz, hogy igazán lekösd magad, egy számodra szimpatikus teljes testes edzéstervbe érdemes belevágnod.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Alapvetően energikus vagy, de ha a napi rutinod felborul, akkor könnyen elvesztheted a motivációd arra, hogy bármibe is belekezdj. A mozgás viszont tudod, hogy nagyon fontos, így szánj időt minden nap egy kis tornázásra, közben pedig hallgasd meg a kedvenc zenéidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.)
Minden téren szereted tudni, mik az aktuális trendek és mi rejlik mögöttük. Mostanában sok súlyzós edzésről osztanak meg videókat profi edzők, s azt is elmondják, midet hogyan erősítheted azokkal. Itt az ideje tehát, hogy beszerezz te is néhány súlyzót, és már kezdődhet is a móka.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Nehezen veszed rá magad a testmozgásra, ezért fontos, hogy olyan sportot válassz, ami egyszerre tud szórakoztató lenni és elfeledtetni veled, hogy most éppen sportolsz. Nagyon jó opció lehet a tánc, kezdésnek pedig bármilyen formája jöhet, természetesen olyan zenére, amit imádsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.)
Kíváncsi személyiségedből adódóan mindig nyitott vagy az újdonságokra. Miért is ne kötnéd össze tehát a sportolást azzal, hogy mondjuk TikTok videókat készítesz? Csak úgy repülni fog az idő a szórakoztató videókkal, közben pedig még kalóriákat bőven tudsz elégetni.

Bak (12. 22-01. 20.)
Nagyon komolyan veszed a munkádat, de szinte semmi másra nem is szakítasz időt azon kívül, hogy szakmailag kifogástalan legyél. A sportolás felé viszont te is jó, ha nyitsz. Gondolj csak bele, egy nagyobb kör reggeli futás a közeli sportpályán felébreszthet és energikusabbá tehet már korán, hogy aztán hatékonyabb legyél munka közben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)
Egyáltalán nem lelkesít a sportolás, az alvás viszont annál inkább. Mégis, hogy motiváld magad egy kicsit a mozgásra, legalább azt tedd meg, hogy ha beülsz a barátaiddal egy kávéra vagy elmész bevásárolni néhány apróságot, akkor az odáig vezető utat gyalog teszed meg.

Halak (02. 20-03. 20.)
Nagyon fontosak számodra a lelki dolgok, ezért olyan sportot érdemes választanod, amibe tényleg beleteheted a szívedet-lelkedet. Ha csak egy könnyebb mozgásformát keresel, akkor válaszd például az önkéntes kutyasétáltatást, hiszen így nemcsak mozogsz, hanem megkönnyítheted egy kedves szomszéd vagy egy állatmenhely napjait is.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője