Mélypont jöhet ebben a hónapban, de megbirkózol vele - Áprilisi nagy horoszkóp

2019.április.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az áprilisi horoszkópodat a szülinapos Lieghton Meester leghíresebb karakterének, Blair Waldorfnak az örökérvényű mondásaival illusztráltuk ebben a hónapban. Lássuk, mit ígérnek számodra áprilisban a csillagok?

Kos (március 21.-április 20.)

A HÓNAPOD Kollégáid, rokonaid közül egyesek a hónap elején élősködőnek neveznek, amiért szükséged van a párodra és más emberekre, akik megszervezik az életedet. Ha bizalmas beosztásban dolgozol, ne élj vissza a bizalommal. Ha a párod kihasznált és magadra hagyott, és megelégelted az egyedüllétet, játszd meg a segítségre szoruló tündért, s meglátod, régi, gyötrelmekkel telített kapcsolatodban pozitív fordulat következik be. Hihetetlen szellemi erőd nem marad kihasználatlan. Eredményorientált vagy, ezért szereted a sportban vagy az ágyban elért sikereid fényében szemlélni magad. Önbizalmadnak jót tesz az ágymunka. A probléma az, hogy te csak a rövid távú eredményt látod, míg a párod a kapcsolat szorosabbra fűzésére játszik.

AZ ÉVED Ha egyik külföldi rokonod meghív, munkát vagy továbbképzést ajánl, némi habozás után talán el is fogadod a meghívást. De ellenőrizd, vajon milyen szándék vezérli a "kedves rokont"! Önzetlen segítőkészség vagy valami más? Lehet, hogy igent mondasz, bár egyáltalán nem vagy meggyőződve róla, hogy szándékai tisztességesek… Májusban, júliusban, augusztusban és novemberben sok kaland vár, merész közeledésed alfahím vérkeringését pörgeti fel. Időnként szembe kell szállnod munkaadóid zsarnokoskodásával, főnököd tolakodó zaklatásával, ám ha az év végén felmondasz, és átmész egy másik céghez, ezzel elősegíted a karrieredet. De ne fogadj el olyan állást, amely ígéretes ugyan, de kockázatos. Egyik barátodnak hálás lehetsz, hogy visszatart egy pénzügyi ballépéstől,

Bika (április 21.-május 20.)

Nagyszabású fogadással akarod megünnepelni az esküvődet, de a párod régi barátja azzal a titkos szándékkal vállalja a tanú szerepét, hogy meghiúsítsa a házasságot, mivel titokban szerelmes beléd. Ravasz tervet eszel ki, amire ráfázik. De higgy abban, hogy ha barátnőiddel vagy rokonaiddal elég jól kezelitek az ügyeket, azzal elkerülhettek minden potenciálisan veszélyes eseményt. Emeld magad a párod színvonalára, keress új, megfelelő munkát, tanulj, szerezz diplomát, újítsd meg a külsődet - de a reform ne legyen átmeneti, a formát örökké tartanod kell. Ha új ismerősöd a hónap végén nem keres, nem hajlandó mesélni magáról, ne hívd fel, inkább rakj rendet a házban, és ünnepeld meg visszanyert szabadságodat.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Kétségbe ejthet, ha rájössz, hogy egy kapcsolat nem működik. Ha érzelmi mélypontra kerültél, szükséged lehet támogatásra: mondd meg a barátaidnak, min mentél keresztül – ha elszigetelődsz, csak rosszabb lesz. Ha az utóbbi időszakban megszoktad, hogy a pasik csak szakmailag érdeklődnek irántad, most felébred benned az égető szerelemvágy. Egy kis baráti "kerítő hadművelet" segítségével most olyan biztosan és sorsszerűen jön a szerelem, mint az a bizonyos ámen a mise végén. Tele vagy energiával, de vannak gyenge pontjaid: az idegrendszered és a légutak. Idegeskedésből adódóan kis balesetre, kéz-vagy vállsérülésre lehet számítani. Ám ha számolsz vele, remélhetőleg nem leszel szeleburdi, s ezzel kivédheted a rossz előjelű eseményt.

Rák (június 22.-július 22.)

Romantikus napok jönnek, majd egyik barátoddal vagy üzlettársaddal eszeveszett szexben és váratlan üzleti ajánlatban lesz részed. Diákként a hónap első felében inkább a főiskola kínálta társasági alkalmakra helyezel súlyt, mintsem a tudásod gyarapítására. Ha távoli utazásra, főnöki babérokra és magasabb díjazásra pályázol, akkor áprilisban tapasztalhatod, hogy az álmok valóra válnak, útközben viszont az irataid és a csomagjaid szőrén-szálán eltűnhetnek. Ha fontos feljegyzéseidnek is folyamatosan nyoma veszik az irodában, azt nem hagyhatod szó nélkül. Egy komoly, udvarias, kontrollmániás pasi minden kívánságodat lesi. Mutasd meg neki, milyen egy igazi rosszkislány! Ám ha a párod vagy a főnököd vezéregyéniség, ne legyél félénk nyuszika, inkább határozottan lépdelj fölfelé a szakmai ranglétrán.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Miután kidobtál egy selyemfiút, megfogadod magadnak, hogy soha többé nem kezdesz komoly kapcsolatot. Hű is vagy a fogadalmadhoz, ameddig a hónap közepén, talán külföldön, nem találkozol ezzel a kockázatmániás, kalandor pasival. Nem tudnád megmondani, mitől más, mint a többi férfi. Pedig más, és csak egyvalamit tudsz: annyira kívánod, hogy az már fáj. Ne fogadj el csúszópénzt, tartsd be a szabályokat, és tanulj meg végre felelősséget vállalni! Mivel korunk a részletfizetéses vásárlások kora, nagyon sok Oroszlán él és költekezik a lehetőségei felett. A pénzhiány viszont arra késztet, hogy visszatérj elfeledett művészi ambícióidhoz. Utazás, munkahelyi ellenségeskedés miatt bőven akad gondod, bajod, s ha nem szöksz meg egy előszezoni vakációra, bizony gyötrelmes napok elé nézel. Ha együtt dolgozol a hitveseddel, aki a hónap végén egyenként huzigálja ki az idegszálaidat és csomót köt rájuk, akár szakításra is sor kerülhet.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

A férfiak állandóan találkát kérnek tőled, de mivel téged elvakít a szerelem, régóta dédelgetett álmod, hogy hamarosan összeházasodsz meglévő pároddal. Ő azonban úgy dönt, hogy más lányt vezet oltár elé. Te pedig elhatározod, hogy borsot törsz hazug és hűtlen szerelmed orra alá, akinek leesik az álla, ha az esküvőjén egy vonzó pasival jelensz meg. Április első felében meg kell birkóznod a szellemi feszültséggel; minden nap újabb kihívást hoz, legyen az egy kimerítő tárgyalás, vagy egy kiállhatatlan munkatárs. De olyan társat találni, aki megbízható, talán egészségesebb, reálisabb cél, mint találni olyat, aki sokat keres. Ha a hónap végén munkaügyben repülsz külföldre, a gépen erőt vehet rajtad a pánik

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

A munkádban a hónap első felében kommunikációs nehézségek, mások miatti hibák várnak rád. Ha valaki ellopja a munkádat, idegnyugtató, altató helyett tankolj "zöldet": napfényt, virágillatot, madárcsicsergést. Jól teszed, ha befizetsz egy előszezoni üdülésre, lehetőleg minél távolabbi helyre, hogy telefonon se érjenek el azok, akikkel tele lett a hócipőd. A kommunikációs problémák még nem feltétlenül annak a jelei, hogy nem érdemes megmaradnod egy kapcsolatban. A szex vagy egy kalandos vakáció áprilisban nem csupán kellemes élményt jelent, hanem általa közelebb kerülhetsz a párodhoz. Ám a hónap végén kiderülhet, hogy egy pénzsóvár pasival élvezed a bizarr szexet, aki visszaél a bizalmaddal.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Mitől hat rád így egy hímnemű Halak? Ha nős, ha nem, hiába utálod magad érte, akkor is kívánod, és eszedbe sem jut, hogy védekezned kellene. Sok butaságot csináltál már életed során, de talán ez közülük a legnagyobb. Ha mindened a szex, ám legyen. Viszont ekkor el kell fogadnod a tényt, hogy a pasid előnyt kovácsolhat magának a szükségleteidből. Ami a munkádat illeti, olvasol ugyan a sorok között, de ne keress mindenben rejtett jelentést. Élvezd a testi örömöket, de időnként gondolj arra is, hogy nem adhatod fel a józan eszedet néhány jó ágybeli produkcióért. Ám ha a párod vagy a főnököd abban leli kedvét, hogy lépten-nyomon meghökkent, a hónap végén elfogy a türelmed. De főleg ahhoz nincs, hogy féltékenységi drámába bonyolódj a pároddal.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Családi probléma miatt áldozatot kell hoznod. Amíg nem ismerted ezt a rámenős, kemény fickót, nem döbbentél rá, mennyire vágysz arra, ami más nőknek megvan: férjre, otthonra, családra. Egy ideig álomvilágban úszol, azt hiszed, hogy az együttélés házassághoz vezet. Ha nem akarod elriasztani a pasidat, ne akkor állj elő a hurcolkodással, amikor éppen rémes napot nyomott le az irodában. De ha hinni lehet a csillagoknak, lehetne családod, ha nem őriznéd ennyire elszántan a függetlenségedet. Ítélőképességed javulásával viszont nagymértékben javul az igazi felismerésnek esélye, de az anyagi különbségek sajnos taccsra vághatják kapcsolatodat. Megeshet, hogy a hónap végén jelenlegi munkahelyedből vagy a hétköznapi rutinból eleged lesz, de kerüld a simlis ügyeket.

Bak (december 22.-január 20.)

Szerelmi vágyaid teljesülnek, de vigyázz, mert a szavak gyakran félrevezető üzeneteket hordoznak. Ha az ötleteidet a hónap elején a komputered memóriájába rakod, ne hagyd, hogy bárki is kilesse a kódodat. Jó közérzeted és kondíciód javításának legmegfelelőbb módja a testedzés. Ha semmilyen sportot nem űzöl, a csontrendszered elgyengül – rendszeres edzésre van szüksége ahhoz, hogy erős maradjon. A hónap végén mind az üzleti életben, mind az ágyban bizonyíthatod improvizatív készségedet. Lesznek napok, amikor ki sem mozdultok az ágyból, maximum a pizzáshoz szaladsz le a kedvenc tésztátokért. De nyitva kell tartanod a szemedet, mert ha kudarcot vallasz, ellenfeled könnyen csődbe juttathatja az irodádat.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Nem keresel annyit, hogy drága ajándékokkal szerezz meg magadnak valakit. Nagyobb összeget, értékes holmikat a hónap elején és végén nem érdemes magaddal hordani, a táskádat, csomagjaidat és a járgányodat ne hagyd őrizetlenül. A pénzről, a szexről vagy a munkáról szóló beszélgetések gyakran torkollnak házastársi vitába. De az efféle vég nélküli viták csak azt a tényt leplezik, hogy egyikőtök sem tesz semmit a probléma megoldásáért. Ha azt akarod, hogy a dolgok jó irányba forduljanak, azt mondd meg, hogy mit akarsz elérni, ne azt, hogy a párod mit csinál rosszul. Mivel kreativitásod a csúcson van, áprilisban képes vagy arra, hogy új dimenziókkal gazdagítsd a hálószoba életét. Ám ha nyugodtan akarsz aludni, tarts távol minden elektromos készüléket a hálószobától, különösen a televíziót és a számítógépet.

Halak (február 20.-március 20.)

Való igaz, hogy a hónap első felében a hétköznapi és szakmai életben kissé szórakozott vagy néha, de hát nem is várják el tőled, hogy a mindennapi dolgoknak túl nagy figyelmet szentelj. Ám ha jók az adottságaid, használd ki őket! Ha egyik menő barátnőd lehet a tanácsadód, a legvadítóbb szexbombát csinálja belőled, akit csak a pasik valaha a környékeden láttak. Vannak helyzetek, feladatok és anyagi nehézségek, amelyekkel nem tudsz megbirkózni. Még mindig jobb, ha van erőd ezt belátni, mint ha megbetegíted magad a hiábavaló erőlködéssel. Családod, főnököd olyan dolgokkal nyaggat, amelyekhez egyáltalán nem fűlik a fogad. Szeretnél kitérni a konfliktusok elől, de mostanában csak a határozott fellépés segít. A komputertechnika területén viszont a hónap végén szakértővé válhatsz, a hónap közepe pedig alkalmas vállalkozásbeli terjeszkedésre.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Rák bánjon óvatosabban a pénzzel, a Bak forrósítsa fel a hálószobát - április 18.

Napi horoszkóp: A Rák bánjon óvatosabban a pénzzel, a Bak forrósítsa fel a hálószobát - április 18.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője