MÁGNESKÉNT VONZ. MERÉSZ. VÁRATLAN.
A BOSS BEMUTATJA: BOSS THE SCENT ABSOLUTE

Az új, szeptember elején bevezetésre került BOSS THE SCENT Absolute lebilincseli az érzékeket. A két intenzíven csábító illat a ‘For Him’ és ‘For Her’, az eredeti illatok mélyebb, gazdagabb változatai. A történet folytatódik: a BOSS parfümök újabb érzéki utazásra invitálnak.

A BOSS THE SCENT napjaink digitális világában bátran hirdeti, hogy merjük átlépni a határokat és engedjünk legbelsőbb vágyunknak, kapcsolódjunk le az online térről, helyette találjunk vissza a való világhoz. Felgyorsult világunkban gyakran megoszlik a figyelmünk, erősebb kötelékre vágyunk. Élményre. Szenvedélyre. Ami az érzékeinkre hat…

Ismét Jamie Dornan és Birgit Kos ölti magára a BOSS férfi és nő szerepét. Az illatok érzékeikre kifejtett hatását jelenítik meg.

BOSS THE SCENT ABSOLUTE: FOR HIM ÉS FOR HER
A BOSS THE SCENT Absolute For Him fűszeres és üde gyömbérrel indít, amely a szívjegyben találkozik a vágyfokozó mondia gyökérrel és a maninka gyümölccsel, míg a rendkívül férfias és nyers életerőt sugárzó vetiver alapjegyként tündököl. A BOSS THE SCENT illatcsalád eddigi legérzékibb küldetését teljesíti a parfüm. A BOSS THE SCENT Absolute For Her illat, mely a krémes, mézes őszibarackkal indít, majd előtűnik a meleg szívjegy, a pörkölt Kávé, az alapjegyben pedig a lágy és nőies vanília öleli körül a kissé férfias vetivert, így kölcsönözve ellenállhatatlan vonzerőt az illatnak. Titokzatosabb és sötétebb árnyalatú, mint az eredeti illat. Ez a gazdag és intenzív illat egy új szintet jelenít meg. Extrém.

artdeco

Látogass el a Hugo Boss standjára, ahol te is kipróbálhatod ezt a két érzéki és csábító parfümöt, próbára teheted tudásod, melyet illatmintával jutalmazunk, sőt egy izgalmas fotósarokban selfie-t is készíthetsz.