LÉPJ BE A BAD BOY UNIVERZUMBA ÉS ENGEDD SZABADON A LELKEDBEN SZUNNYADÓ LÁZADÓT:

RÚGD FEL A SZABÁLYOKAT, LÉGY ÜTŐS, MINT EGY VILLÁMCSAPÁS!

GYERE ÉS ISMERD MEG CAROLINA HERRERA ROSSZ FIÚJÁT!

CH_1

ISMERED AZ ÚJ VILLÁMOT, AMIRŐL MINDENKI BESZÉL?

CAROLINA HERRERA ÚJ KALANDBA VÁG BELE A LENYŰGÖZŐ BAD BOY ILLATTAL, AMELY AZ ÖRÖK LÁZADÓ MÍTOSZÁT MODERN SZÍNEZETTEL MESÉLI ÚJRA. BAD BOY, AKINEK VAN BÁTORSÁGA MEGSZEGNI A SZABÁLYOKAT ÉS SAJÁT ÚTJÁT JÁRNI.

GYERE ÉS ISMERD MEG A ROSSZ FIÚK IGAZI ILLATÁT!

KELETIES-AROMÁS ILLAT, A KOMPOZÍCIÓ AZ ELLENTÉTEK VONZÁSÁRA ÉPÜL: RAGYOGÓ ZSÁLYA, ZÖLD BERGAMOTT ÉS BORS ELEGYEDIK ÉRZÉKI, SÖTÉTEBB TÓNUSÚ TONKABABBAL, KAKAÓVAL ÉS ÁMBRÁS-FÁS JEGYEKKEL. A BAD BOY TUDATOSAN A MODERN FÉRFI TERMÉSZETÉNEK RAGYOGÓ ÉS SÖTÉTEBB ÁRNYOLDALAIT JELENÍTI MEG.

CH_3

LÁTOGASS EL A CAROLINA HERRERA STANDJÁHOZ ÉS TUDJ MEG TÖBBET CAROLINA HERRERA ROSSZ FIÚJÁRÓL!

IDEJE ELFELEJTENÜNK AZ ELBŰVÖLŐ HERCEGEKET ÉS KÖSZÖNTENÜNK A ROSSZ FIÚKAT, AKIKÉRT MINDANNYIAN ODA VAGYUNK!

ED SKREIN SAJÁT GENERÁCIÓJA EGYIK LEGÍGÉRETESEBB TEHETSÉGE, ÉS MÁR RENDEZŐKÉNT IS DEBÜTÁLT. KREATÍV ÉS SOKOLDALÚ, ZENÉSZKÉNT KEZDTE KARRIERJÉT, MA MÁR LÁBAI ELŐTT HEVER HOLLYWOOD. A LÁZADÁS MODERNKORI MEGTESTESÍTŐJÉNEK SZEMÉLYISÉGÉT KETTŐSSÉG JELLEMZI: EGYSZERRE ERŐS ÉS ÉRZÉKENY; DOMINÁNS ÉS EMPATIKUS; HŐSIES ÉS SÉRÜLÉKENY. BÁTORSÁGÁNAK TITKA ABBAN REJLIK, HGY KÉPES KIFEJEZNI ÉS MEGOSZTANI MÁSOKKAL ÉRZÉSEIT.

CH_2

TUDJ MEG TÖBBET A GOOD GIRL ILLATRÓL ÉS PILLANTS BE KARLIE KLOSS EGY NAPJÁBA!

HA A CAROLINA HERRERA MÁRKÁRÓL BESZÉLÜNK, NEM HAGYHATJUK KI A MÉLTÁN NÉPSZERŰ GOOD GIRL ILLATOKAT SEM. AZ ILLATOK 2016 ÓTA VILÁGSZERTE TÖRETLEN SIKERNEK ÖRVENDENEK ÉS NŐK MILLIÓINAK FÜRDŐSZOBA POLCÁT DÍSZÍTI AZ ÜVEG CIPELLŐ.

MIUTÁN MEGISMERTED A GOOD GIRL MÉLTÓ ILLATPÁRJÁT, GYERE ÉS FÚJJ MAGADRA A GOOD GIRL ILLATBÓL, HISZEN OLYAN JÓ EGY KICSIT ROSSZNAK LENNI! PILLANTS BE KARLIE KLOSS EGY NAPJÁBA ÉS TUDJ MEG KÜLÖNBÖZŐ KULISSZATITKOKAT KEDVENC ILLATODRÓL!