Készíts egy őszinte selfiet és mutasd meg a világnak a valódi egyéniségedet

A közösségi média és a hirdetések által manipulált, megszerkesztett és hamis valóságot bemutató képek vesznek körül minket, amelyek befolyással vannak a saját külsőnkről alkotott képünkre. Tegyünk együtt ez ellen a Dove Önbizalom standjánál, ahol gif formátumú önarcképet készíthetsz magadról, vagy a barátnőiddel. A fotók által megmutathatod a világnak azt, hogy te hogyan értelmezed a szépség, az önbizalom és az egyéniség fogalmát!

inline

Készíts menő hajfonatot egy hair stylist segítségével:

inline

Mindig is lenyűgöztek a vagány fonatok, amelyeket a kedvenc hírességeid viselnek a fesztiválokon, vagy a hercegnős koszorúfonást szeretted volna megtanulni? Mi is imádjuk ezeket a frizurákat, hiszen a könnyen elsajátítható hajfonatok által még inkább kifejezhetjük önmagunkat és egyéniségünket. A Dove Önbizalom standjánál egy menő hair stylist lesz a segítségedre, hogy az Instagramon és Pinteresten látott szuper fonatokat elkészítse neked, és így tündökölhess.

Bőrállapot felmérés és tanácsadás egy szakértő segítségével:

Amikor testápolót kell választanunk a legtöbbünk számára nem egyértelmű, hogy melyik mellett tegyük le a voksunk. Hiszen, ahogy a személyiségünk is egyedi és különleges, úgy a bőrünk is. A Dove Önbizalom standjánál egy szakképzett bőrgyógyász vár rád, aki válaszol a kérdéseidre és segít eligazodni a testápolók és a különböző krémek világában- valamint személyre szabottan meg is mutatja a számodra legideálisabb terméket!

inline