A Garnier bemutatja a Garnier Bio-t, amelyet botanikusok szakértelme inspirált és megerősítve a Garnier hozzáértésével, természetes és hatékony arcápolási termékcsaládot hozott létre. A Garnier minden bőrtípus számára kiválasztotta a legalkalmasabb növényi alapanyagokat, melyek segítségével hatékony és kényeztető termékeket hozott létre.

ELKÖTELEZETTSÉG A BIO MELLETT

A Garnier komolyan veszi amelletti elköteleződését, hogy olyan tanúsítottan bio termékeket hozzon létre, amelyek nem csak a bőr számára kiválóak, de a környezetet is tiszteletben tartják. A Garnier Bio termékcsalád kapcsán, a Garnier az alábbi elkötelezettségeket vállalta:

Termékeinket COSMOS ORGANIC tanúsítvánnyal ellátta az Ecocert Greenlife a COSMOS sztenderd alapján.

Termékeink vegan formulát tartalmaznak, amely azt jelenti, hogy nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket , vagy származékokat.

Termékeink több összetevője is megújuló forrásból származik, melyek minden évben regenerálódnak.

Termékeink több összetevője is ökológiai gazdaságból származik és a legtöbb közülük* a fair trade szabályainak megfelelő kereskedelemből származik, mely tiszteletben tartja a biodiverzitást és tisztességes bért biztosít a termelőknek.

Termékeink csomagolásához a lehető legtöbb újrahasznosított és újrahasznosítható anyagot használtuk, miközben megőriztük termékeink hatékonyságát.

A Glamour Beauty Fesztiválon a Garnier BIO standnál most személyesen is megismerkedhettek a vegán formulát tartalmazó arcápolási termékcsalád tagjaival! A program során egy kis játékkal is készülünk Számotokra: készítsetek egy kreatív fotót a termékekkel, töltsétek fel az Instagramra #garnierbiohu hashtaggel, illetve taggeljétek be a @garnierhungary Instagram oldalát. A feltöltők között 2 óránként egy értékes, BIO ajándékcsomagot sorsolunk ki

artdeco

Várunk Titeket szeretettel a Glamour Beauty Fesztiválon november 23-án és 24-én.