Jana, a Föld szívéből

A Jana ásványvíz már 7000 éve zubog a horvát Žumberak hegység alatt a természet időkapszulájaként, elrejtőzve 800 méter mélyen, mint az élet tiszta esszenciája.

jana_1

A Jana a külvilággal először csupán a palck felnyitásakor érintkezik, amikor a mélyről feltörő forrás értékeit megízleljük. Az ősi dolomit kőzetrétegeknek köszönhetően lesz a Jana ásványianyag tartalma kiegyensúlyozott, kihangsúlyozva a magnézium és a kálcium tökéletesen illeszkedő arányát. A forrás, az ásványi kőzetrétegeken keresztül folytatott több évezredes utazása során természetes ásványi anyagokkal dúsult, amelynek köszönhetjük a Jana jellegzetesen selymes ízét.

A korszerű – aszeptikus – töltési technologia lehetővé teszi, hogy a 800 méteres mélységből az ásványvíz közvetlenül a palackba kerüljön, külső és belső hatások nélkül, megőrizve eredeti, természetes tisztaságát.

jana_2

A víz a test éltető motorja, mely hozzájárul a kognitív funkció normál működéséhez, és megadja azt az ihletet, mely a kerativitást szabadjára engedi. Az, hogy a női táska végeérhetetlen tartalmának egyik biztos alkotóeleme mindig egy palack víz, egyben annak a szimbóluma, hogy néha meg kell állni, kortyolni egyet és utat engedni azoknak a gondolotaoknak, amelyek igazán magabiztossá tesznek bennünket!