Mutasd meg az egyéniséged az ORSAY sikkes, téli kollekciójában! Kövesd a legújabb stílust egy profi stylist segítségével, és készítsd fel magad az év legvarázslatosabb évszakára.

orsay_1

MAGICAL MOMENTS - ORSAY Winter 2019

orsay_2

Varázslatos, elegáns, egyben otthonos… ezek jellemzik az ORSAY legújabb téli kollekcióját! Az élvezetes, bulis éjszakákra és a meghitt pillanatokra termett. A romantikus kelmék, mint a tüll és sifon, biztosítják a különleges hangulatot az év ezen gyönyörű időszakában. Az előkelő kelméknek és a modern tweed fazonoknak köszönhetően a fagyos időben sem kell lemondanod a stílusos lookokról. Sőt! Az ORSAY legújabb kollekciójában a legendás tweed nyerte el a legforróbb trend címet. A divatszakértők a párizsi sikkből merítenek ihletet, ezért jacquard blúzokkal és kevert anyagú, divatos táskákkal kombinálják. A Parisian Elegance kollekcióban nincs hiány kardigánokból és a hanyag francia divatra oly jellemző, barett sapkákból sem. A klasszikus, fekete-fehér színvilágot a bor forró árnyalatai pezsdítik fel. Egy ilyen összeállításban 100%-ban átérezhető a párizsi elegancia. Az időutazások rajongói sem lesznek csalódottak. A 80’s Love kollekciót az élénk, kontrasztos színek jellemzik - a türkiz és mustársárga - melyek a divatrajongókat az őrült ‘80-as évekbe repítik vissza, de csak jó hangulatban! Azoknak, akik valami izgalmasabbra vágynak, a Victorian Romance kollekció lesz a legjobb választás - érzéki, csábító és rendkívül nőies trend, melynek élvonalán a piros, virágos minta áll. Ez az elegáns részletek és rockos stílus feszültséggel teli játéka, mely csipkékben, fodrokban és izgalmas, áttetsző részletekben gazdag. Az ünnepi estékre és az újévi mulatságra a flitteres ruhák és a többi, alkalmi kollekciónkból származó, csillogó “igazgyöngy” lesz a tökéletes választás, hiszen a december az egyetlen olyan hónap, melyben minél több a csillám és a ragyogás, annál jobb! Az ORSAY márka még egy divat forradalommal készült az év végére - az exkluzív Premium kollekció, magába foglalja az eleganciát és a luxust. Frontvonalán az anyag, mely már időtlen idők óta szövi a lányok álmait, vagyis a csábítóan fénylő selyem. És ez mind a selymesen gyönyörű hatásért!

Látogass el az Orsay standra, ahol stíling tippekkel várunk a tökéletes szerelés kiválasztásához, valamint Tiéd lehet a legújabb katalógus, 20%-os ajándék kuponnal!"