Kollár Anna

2018.11.24. 10:30-11:00 és 2018.11.25. 11:30-12:00

A szeretetet vagy a félelmet választod?

Az élet újra és újra felteszi neked a következő kérdést: a szeretetet vagy a félelmet választod? Ha tudatosítod magadban, ennek felismerése hihetetlen hatást gyakorolhat az életedre, az önbizalmadra, a döntésekhez való hozzáállásodra és az önmagaddal való kapcsolatodra. Anna az előadásában megmutatja neked, hogyan kapcsolhatod be a belső szeretet GPS-edet, és megosztja veled az egyik legerősebb gyakorlatot, amivel szupergyorsan megerősítheted a „szeretem magam”-izomcsoportodat.

/előadó: Kollár Anna Self-Love Coach/

2018.11.24. 11:00-11:30

Lélegezz a Szépségért!

Gondoltad volna, hogy létezik egy olyan ősi anti-aging módszer, ami természetes, mindenki számára elérhető és könnyen elsajátítható? Nem kell hozzá csodapirulát szedned, nem kell semmifajta fájdalmas beavatkozáson részt venned, sőt még egy forintodba sem kerül. Akkor mi az, ami szükséges? Csak Te kellesz hozzá! És mit kell tenned? Lélegezned! Rendszeres légzőgyakorlatok által elősegítheted sejtjeid regenerálódását, javíthatod bőrszöveteid szilárdságát és megtarthatod fiatalos szépségedet.

/előadó: Szabó Nóra, a Tropical Yoga megalapítója/
Szabó Nóra
Marcsó Csilla

2018.11.24. 11:30-12:00, 2018.11.24 16:30-17:00

Az illatok pszichológiája

Jelenleg Magyarország legnagyobb parfüm disztribútor cégének az oktatásáért felel és épp most vette át Máltán az Európa legjobb oktatási programjáért járó díját. Sok érdekes témában tart előadást. A GLAMOUR Beauty Fesztiválon a Paco Rabanne parfümmárka Lucky illatát és a hozzá kötődő szerencse témakörét fejti ki, most egészen más megközelítésből. A szerencsét jellemzően a véletlennek tulajdonítjuk, azonban mint mindenen, Paco Rabanne ezen is csavart egy nagyot. Mi a helyzet a szerencsével, ha érzésként gondolunk rá? Örömittas érzés, mintha az egész világ a szövetségesed lenne? #BeLucky

/előadó: Marcsó Csilla életvezetési tanácsadó /life coach/, az ÉNTÉRKÉP személyiségfejlesztő iskola alapítója, párkapcsolati tanácsadó, 20 éve tréner/

2018. 11.24. és 2018.11.25. 12:00-12:30

Így készíts szupergyors sminket

A sminked akkor lesz igazán jó, ha a legapróbb részletekre is odafigyelsz! De hogyan kivitelezhető mindez a rohanó hétköznapokon is? Szakál Réka sminkes és a GLAMOUR szépségszerkesztő asszisztense ellát néhány villámgyors trükkel, melyet te is könnyedén beépíthetsz a szépségrituálédba, legyen szó egy ragyogó nappali vagy épp egy vagányabb esti sminkről!

/előadó: Szakál Réka sminkes/
Szakál Réka
Batai Gergő

2018.11.24. 13:00-13:30, 2018.11.25. 17:00-17:30

Csillogj a sminkeddel az év végi partikon!

Tudása alapjait a KREA Kortárs Művészeti Iskolában sajátította el. Célja megmutatni a nőknek, hogy nem kell mesterien forgatniuk a ceruzát ahhoz, hogy a hétköznapi rohanásban jól érezzék magukat a bőrükben. Olyan kézzel fogható, apró tippekkel igyekszik a Beauty Fesztivál során ellátni az érdeklődőket, amiket aztán sikeresen beépíthetnek saját sminkrutinjukba is. Tapasztalatait fotózásokon, forgatásokon, esküvői előkészületek során, divatbemutatókon, hazai márkák kampányainak készítése közben, illetve különböző kozmetikai cégekkel folytatott közös munkák és promóciók alkalmával szerezte és gazdagítja folyamatosan. Ars poeticája, hogy a szép smink az egészséges bőrrel kezdődik, előadása alatt ehhez is megpróbál kellő iránymutatást adni a résztvevőknek. Számára az ARTDECO x Galaxy Glam kollekciója egyszerre hordozza magában a kifinomultság és érzéki ragyogás jegyeit. A színpadon egy igazi glamoursmink elkészítésére invitálja majd a kedves közönséget, amivel bárki az év végi partisorozatok fénypontjává válhat! Szakítsunk együtt a konvenciókkal és mutassuk meg, hogy a több is lehet visszafogott!

/előadó: Batai Gergő, az ARTDECO sminkmestere/

2018.11.24. 17:00-17:30

Így használd a highlightereket!

A highlighterek nem hiába divatosak ennyire napjainkban, csodás ragyogást kölcsönöznek az arcnak, szemnek vagy akár a szájnak is. De amennyire látványosan dekorálják ezek a termékek az arc különböző területeit, annyira tudnak előnytelen hatást is produkálni. A kulcsa a témakörnek a személyre szabott alkalmazás. Adrienn előadása után biztos, hogy nem lesz kérdés, hogyan kell helyesen használni.

/előadó: Páll Adrienn, a New School of Makeup kreatív igazgatója és vezető oktatója/
Páll Adrienn
Szabó Nóra

2018.11.24. 17:30-18:00

A Szépség igazi Esszenciája

Mindnyájan tudjuk, hogy az igazi szépség belülről fakad. Ahogy Coco Chanel is mondja: „Az igazi szépség ott kezdődik, hogy eldöntöd, hogy önmagad leszel.” Segítségedre lehet-e ebben egy speciális mozgásforma? Igen! Létezik egy különleges jóga, ahol a test ritmusa, az elme melódiája és a lélek harmóniája által megalkotjuk szépségünk egyedi és csodás szimfóniáját.

/előadó: Szabó Nóra, a Tropical Yoga megalapítója/

2018.11.24. 18:30-19:00, 2018.11.25. 12:30-13:00

Szempilla a maximumon

Van, aki több mint 9 éve napi szinten hord applikált pillákat károsodás nélkül. Hogyan lehetséges ez? Szempilla-hosszabbítási titkokat tudhatsz meg Etter Denise-től, a Szempillaklinika társtulajdonosától, az Xtreme Lashes Magyarország vezető trénerétől. Hozd ki pilláidból a maximumot és közben vigyázz rájuk. Interaktív előadás során beszélünk az érzékeny és allergiás szemekről, megtörtént pillakatasztrófákról és a személyre szabott szempillastylingról.

/előadó: Etter Denise, a Szempillaklinika tulajdonosa és szakértője/
Etter Denise
Széless Adrienn

2018.11.24. 19:00-19:30, 2018.11.25. 10:30-11:00

Érezd jól magad a bőrödben!

Széles Adrienn sokunk példaképe, aki kampányát 2015. június 25-én, a vitiligo világnapján indította, azzal a céllal, hogy megismertesse az emberekkel ezt a különleges bőrbetegséget, és jó példát mutasson sorstársainak. Azóta számos hazai tévéműsornak adott interjút; szerepelt ismert újságok oldalain; elmondta történetét a hazai rádióknak. A VITILIGO-HUNGARY KÖZÖSSÉG oszlopos tagja, és ma már a minden évben megrendezésre kerülő vitiligotalálkozók egyik szervezője. Meríts erőt a történetéből!

/előadó: Széles Adrienn vitiligo-nagykövet/
dr. Bukna Ildikó

2018.11.24. 19:00-19:30, 2018.11.25. 10:30-11:00

Tudj meg mindent a fogfehérítésről!

Kinek hasznos? Kinek és mikor érdemes? Mik az előnyei? Meddig tart, ha végre rászánod magad? Ezen kérdésekre is választ kaphatsz, de természetesen az esetleges árnyoldalak és a különböző fogfehérítési technikák és módszerek is szóba kerülnek. Dr. Bukna Ildikó fogszakorvos informatív előadása garantáltan (fel)világosít a témában.

/előadó: Dr. Bukna Ildikó fogorvos/

2018.11.25. 17:30-18:00

Kendőzetlenül a botoxról

A Kendőzetlenül a botoxról előadás az esztétikai orvoslásban a ráncok eltüntetésére leggyakrabban alkalmazott kezelésről ad bővebb tájékoztatást. A botox- kezelés gyors és hatásos, az izomba beadott injekciók hatására a kezelt izmok ellazulnak, s a fellette elhelyezkedő bőr kisimul. A leggyakrabban kezelt területek a szemöldökök közötti ráncok (a glabella), a homlokráncok, és a szarkalábak. 2–14 nappal a kezelést követően beáll a botulinum toxin hatása és kb. 3–6 hónapig tart. Még egy fontos botulinum toxin alkalmazási terület a túlzott izzadás kezelése, itt az injekciókat felületesebben adjuk be a problémás területen, hatása 8–10 hónapig is eltarthat. Dr. Ekaterine Paschali bőrgyógyász előadásában még többet tudhatunk meg az igen kedvelt és virágkorát érő orvos-esztétikai beavatkozásról, annak felhasználási területeiről, hatásairól és azokról az ellenjavaslatokról, amelyekről érdemes szót ejteni, hogy biztonsággal vehesse mindenki igénybe ezt a népszerű kezelést.

/előadó: Dr. Ekaterine Paschali, a Royal Clinics orvos-esztétikai központ bőrgyógyásza, nemigyógyásza, kozmetológusa/
Dr. Ekaterine Paschali