5 tipp, hogy felpezsdítsd a kapcsolatod

2015.március.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Végre itt a tavasz, tombolnak a hormonok, felpezsdül a vér és kivirágzik minden, ami körbevesz. De hogy ne kelljen irigykedve nézned a friss szerelmesekre, akiknek még minden új és csodálatos, itt van néhány tipp, hogyan töltheted meg élettel a párkapcsolatod. De akár a barátnőddel is kipróbálhatjátok őket, ha esetleg a szingli hónapjaidat élnéd éppen, nyilván, akkor ahhoz a kapcsolathoz alakítva a lehetőségeket.

1. Készítsetek randidobozt!
Írjatok fel ötleteket, amiket szívesen csinálnátok, és a kis papírdarabokat dobjátok be egy dobozba vagy üvegbe. Ha úgy érzitek, húzhattok minden nap, vagy akár megtarthatjátok hétvégére őket, a lényeg: ne feledkezzetek meg róluk. És hogy mi legyen a papírokon? Lehetőleg ne túl elcsépelt dolgok. Elmehettek például egy múzeumba, ahol fizesétek be magatokat tárlatvezetésre is. Menjetek el az állatkertbe, vagy piknikezzetek egy parkban. Főzzetek együtt vagy lepjétek meg egymást egy masszázzsal, esetleg keljetek fél órával korábban, és bújjatok össze. A lehetőségek száma végtelen, csak használjátok a fantáziátokat. Persze a mozi is belefér, ha annyira ragaszkodtok hozzá.

2. Legyetek külön!
Már írtam egy bejegyzést arról, mennyire fontos a külön töltött idő, hogy mennyit dobhat az is a kapcsolatotok minőségén, ha mindenki kizárólag azzal foglalkozik egy kicsit, amit igazán szeret. A másik nélkül. Itt elolvashatod, miről is beszélek.

3. Csináljatok albumot!
Értem, hogy manapság a fotózás annyit tesz: előkapod az okostelefont, katt, és már megy is Facebookra a kép. De nincs annál hangulatosabb dolog, mint amikor leemeled a polcról a vaskos albumot, és végiglapozod egy pohár bor mellett, miközben azon merengsz: de szép is volt. Készítsetek hát közös albumot, és ha kreatívak vagytok, akkor vehettek matricákat, nyomdákat, különböző anyagokat, hogy a fotókhoz vicces vagy éppen szép hátteret készítsetek. Ha ettől mégis féltek, akkor megoldhatjátok egy nyomdában is a díszítést.

4. Keressetek új élményeket!
Ez erősen kapcsolódhat persze az első ponthoz is, de ha az nem volt olyan szimpatikus, akkor itt van ez. Egyszerűen figyeljetek arra, hogy ne azt csináljátok, amit állandóan szoktatok. Találjatok ki olyan dolgot, ami nem jellemző rátok. Mondjuk ne vacsizni menjetek el, hanem reggelizni. Nézzétek meg, mit csinálnak a turisták, ha hozzánk érkeznek, és menjetek el akár egy nekik kitalált városnézésre. Hidd el, sok újdonságot rejtenek ezek a programok. Kipróbálhattok valami extrém sportot, de beiratkozhattok bármilyen tanfolyamra, ha hosszabb távra gondolkodtok. Nem tanulásra, inkább valami szórakoztatóra gondolok, mint rajzolás, főzés, jóga, ami nektek a legjobban tetszik. Mozi helyett legalább próbáljátok ki a színházat, vagy nézzétek meg, mi van a városon kívül.

5. Adjatok figyelmet egymásnak!
A fentiek jól hangzanak, de mit sem érnek, ha közben a telefonotokon lógtok, és a haverokkal beszélgettek, ha látványosan unatkoztok és csak húzzátok a szátokat a másik ötletére. Fontos, hogy olyat csináljatok, amit mindketten élveztek, de azért engedjetek egy kis teret a másiknak akkor is, ha nektek nem az a program lenne a legkívánatosabb. Lehet, hogy rájöttök: nem is rossz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője