Végre egy fehérnemű, ami leköveti a testünk változásait: hello, Body Adapt

Hirdetés

2022.november.25.

Neked is eleged van abból, hogy nem találod a megfelelő méretű melltartót…? Hogy egy kis hízás, fogyás, vagy a havi mellméret változás miatt mindig más fehérneműt kell választanod? Mi lenne, ha végre lenne egy olyan fehérnemű, ami pont olyan egyedi, mint a viselője?

BODY ADAPT T-Shirt Bra
Végre egy fehérnemű, ami leköveti a testünk változásait: hello, Body Adapt
Fotó: sloggi

Van egy jó hírünk számodra: a Body Adapt fehérneműk lekövetik a tested változásait! A sloggi legújabb kollekciójának fehérneműi innovatív, adaptív zónákat rejtenek, melyek a testhőre felveszik a test formáját, így tökéletesen illeszkednek alakunkhoz akár egy életen át.

Innovatív megoldás a mindennapok kényelméért

A sloggi innovatív Body Adapt melltartói végre elhozzák a megoldást, ugyanis a fehérneműkben az anyagrétegek között található szilikon csíkok megfelelő tartást adnak, így kiválóan helyettesítik a kényelmetlen körmerevítőket, továbbá a testhőre tökéletesen felveszik az alakod formáját, így képesek lekövetni a test változásait.

BODY ADAPT Bralette 11999Ft
Fotó: sloggi

A sloggi célkitűzése mindig is az volt, hogy felszabadítson a kényelmetlen melltartók és fehérneműk szorításából, ugyanis ha jól érzed magad a bőrödben, akkor bármit el tudsz érni, amit szeretnél. Továbbá fontos, hogy minden test egyedi, és úgy szép, ahogy van, alkattól, mérettől, bőrszíntől vagy identitástól függetlenül. A testünk rengeteg változáson megy keresztül életünk során: ilyenek a tinédzser kori, az anyává válás, vagy az idősödéssel járó drasztikus változások, de ezeken kívül akár naponta, hetente is különböző méretekben érezzük magunkat komfortosan.

BODY ADAPT High Leg Brief 5999Ft
Fotó: sloggi

A sloggi a legújabb Body Adapt fehérneműk tervezése közben ezt a sokszínűséget és a folyamatosan változásban lévő női testet tartotta szem előtt. A Body Adapt melltartók ezért három különböző fazonban elérhetőek, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt. A belebújós ’Bralette’ enyhe tartással és divatos hosszított fazonban érkezik. A ’Soft Bra’ egy hátul kapcsos, dekoratív V kivágású, közepes tartást biztosító melltartó, míg a ’T-shirt Bra’ biztos tartást ad, valamint könnyű szivacspárnáinak köszönhetően még egy feszülős póló alatt sem látszik át.

BODY ADAPT Soft Bra 14999Ft
Fotó: sloggi

A körmerevítőket mindhárom melltartóban adaptív szilikon csíkok helyettesítik, melyek a testhőre tökéletesen felveszik a test vonalát, kompromisszummentes kényelmet biztosítva ezzel. A Body Adapt fehérneműk lézervágott széleinek köszönhetően második bőrként simulnak a testre, és nem vágnak be. Széles méretválasztékban – XS-XL+ - és négy színben – fekete, fehér, testszín és nude – elérhetőek a sloggi üzletekben. Természetesen a férfiakról sem feledkeztek meg, hiszen a tökéletes kényelem nekik is jár, így a Body Adapt egy ’Hipester’ fazonban is elérhető, melyet szintén adaptív zónák tesznek tökéletesen kényelmessé.

BODY ADAPT Mini 5499Ft
Fotó: sloggi

A Body Adapt kollekció darabjait megtalálod a sloggi oldalain:

weboldal: https://www.sloggi.com/hu

Instagram: https://www.instagram.com/sloggi_hungary/

Facebook: https://www.facebook.com/sloggi.hu/

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói