A GLAMOUR volt Nagykövete, Bertók Fruzsi meglepetés vendéget hozott a Gardróbnaplóba

2019.november.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bertók Fruzsi vagyok, modell, műsorvezető, egykori Glamour Nagykövet. A Glamour Nagyköveti időszak volt számomra a sorsfordító, elindított egy olyan úton, amin mindig szerettem volna járni. Ezért mindig nagy örömmel tölt el a Glamour olvasóival tartalmat megosztanom.

A megjelenésünkkel önmagunkat képviseljük, az első benyomást általában a külsőnkről állapítják meg, ezért törekedni kell a megfelelő önkifejezésre az öltözködésünkben is. Mindig az alkalomhoz és a hangulatomhoz illően öltözöm fel, ezért általában nem tudom sokkal előbb megtervezni a napi öltözékem, mivel ha aznap reggel máshoz van kedvem, akkor biztosan a hangulatomhoz illőt választom, nem pedig azt, amit esetleg előző este kikészítettem. Szeretem a rendezvényeket és az események nyüzsgését, ha ismerem a jellegét akkor már napokkal előbb ráhangolódom a hangulatára és így olyan darabot tudok választani, amiben magabiztos a megjelenésem az adott alkalomra. Ha a dolgos hétköznapokról van szó, akkor hangulatomtól függően vegyítem a stílusokat, legyen sportos, elegáns, bohókás.

Tartsatok velem a héten és megmutatom, hogy általában milyen hangulatban öltözöm fel ősz végén.

Íme Fruzsi mai szettje:

Nem rég a Zwack Unicum sajtótájékoztatóján jártam, ahová nagy örömmel készülődtem, hiszen tudtam, hogy a legendás Presser Gábor is ott lesz. Imádom a munkásságát, gyerekkorom kedvencei például a Padlás című musical művei, amit mai napig hallgatok és a zuhany alatt dúdolok. Ezen felül volt szerencsém élőben hallgatni a sajtótájékoztatón és személyesen rövid eszmecserét folytatni vele. Az elképzelésem és a valóság vele kapcsolatban ugyanabban a formában találkozott.

Kivételes embert ismerhettem meg személyében, aki olyan értékeket hozott magával aznap este is és ad át a világnak, amik számomra is alapvető értékeket jelentenek és az emberi lény számára elengedhetetlenek a boldogsághoz - az összetartozás.

Sajnos manapság egyre felszínesebbek a kapcsolatok, amit már nem is kell részleteznem ebben a felgyorsult világban, mert mindenki tapasztalja. Az összetartozás, a barátságok, az emberi kapcsolatok és a valahova tartozás nélkül csak sivár, céltalanul bolyongó lelkek lennénk a világban. Közösen tartani valamerre és megtalálni a közös pontokat, megismerni a mérföldköveket egymás életében összehoz és kovácsol barátságot, szerelmet. Így született meg Presser Gábor és Zwack Sándor reklámfilmje, amit emlékek és szívből jövő kötelékek fonnak össze, mint például az erős párhuzam: Az első kották és visszaidézhető magyar dalok és a Zwack Unicum születése között, amelyek körülbelül egy idősek.

A reklámfilmet találkozások előzték meg, az első találkozáskor előkerült egy színházi előadás füzete, amit Presser Gábor a gyűjteményében őrizgetett hosszú idő óta, amikor megmutatta Zwack Sándornak, hogy milyen kapcsolatok vannak az ő életükben, hiszen azt a színdarabot, a meghívó hátoldalán található támogató, a Zwack Gyár támogatta egyértelmű volt a közös cél és a kapocs köztük a jövőre nézve is. Hihetetlen, hogy vannak olyan találkozások, akikkel ha személyesen talán soha nem is találkoztál előtte, de ha egy irányba evezel, közös értékeket képviselsz, előbb utóbb amikor eljön a találkozás ideje, olyan érzés fog el, mintha ezer éve ismernétek egymást. Erre mondják, hogy nincsenek véletlenek.

Presser Gábor szerint is és szerintem is jól állunk egymásnak.

Az este kulcs mondata számomra Presser Gábortól (nem teljesen szó szerint idézem): "Hagyományokat tovább vinni, megőrizni és közben a jövőről álmodozni, miközben a jelent megkell élni." Köszönöm az élményt.

Egy ilyen eseményre, amin tradícionális értékek vannak, hangulatában is hozzá öltözöm. A ruhám színét a Zwack Unicum üvegének színe inspirálta, ezért választottam ezt a khaki hosszú ruhát. - Reserved.
Harisnya: Calzedonia
Csizma: Steve Madden
Bőrkabát: Zara
Táska: Calvin Klein
Na és persze, a mindig karomon ragadt hajgumi elengedhetetlen kellék nálam - dm
Rúzs: Artistry





Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője