Kulcsár Edina ma bevetette ´popsitakarós´ táskáját

2019.július.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kulcsár Edina nevét 2014-ben ismerte meg az ország, mikor a Miss World versenyen Magyarországot képviselve a második helyezést érte el.

Sikere azóta is töretlen, rendszeres szereplője főműsoridős szuperprodukcióknak, televíziós műsort is vezet és népszerű véleményvezér. Az Instagramon 452.000 követője van. 2018-ban férjhez ment szerelméhez, Csutihoz és szeptemberben megszületett kisfiuk, Medox. Edina a közösségi oldalán mindig őszinte és önazonos. Bátran vállalja, ha épp nincs jó napja vagy nem néz ki tökéletesen. Ezen a héten megmutatja Nektek, milyen egy dolgozó, elfoglalt, kisgyermekes anyuka hétköznapja. A valós életet láthatjátok majd és nem egy elképzelt "insta-világot".

Íme Edina mai szettje!

Üdv újra itt! Reggel felkelés után már elkezdtem magamban megfogalmazni, amit írni szeretnék majd a mai képeim mellé. Egy ilyesmi járt az eszembe: ,,Annyira jó, hogy ennek a felkérésnek köszönhetően, végre tényleg oda tudok figyelni a mindennapos általam is elfogadott megjelenésre ( persze hangsúlyoznám, hogy ez a magammal szembeni elvárás )... de aztán Medox egy valóságos flipper labdává alakult, akit alig lehetett még szemmel is követni, nemhogy rohangálni utána. Na általában így kell elképzelni egy reggelünket és az elképzelt készülődés, így szokott szinte semmissé válni. Ez látható most rajtam.

Smink, haj, megint a feledésbe merült. Mivel tudtam, hogy ma nagyon meleg lesz, ezért rövidnadrágban gondolkoztam, hiszen ahogy tegnap is írtam, nem vagyok szoknya párti... Igen ám, de a valamire való kisnadrágomat már tegnap ,,ellőttem így maradtak a fesztiválra beszerzett mini farmerjeim. Persze ezeket is szeretem, csak mínusz 5-6 kilóval, szóval nem volt mese. Eljött a táskaváltás ideje. Méghozzá egy jó nagy táska kellett, ami mind hosszúságban, mind terjedelmében tudja takarni amit kell.

Úgyis mondhatjuk, hogy ez a popsitakarós táskám.

Kénytelen vagyok ilyen trükkökhöz folyamodni.

Ma ismét irodás nap van, de a nap további részében sok más teendőnk van, többek között az esti Fradi meccs, ami KÖTELEZŐ. :) ( A többivel senkit sem untatnék.)

Holnap újra itt találkozunk, de sok szeretettel várok mindenkit a közösségi oldalaimon.

Trikó: Zara
Short: Bluevelvet
Szandál: Cuplé
Óra: IceWatch
Táska: Coccinelle



Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője