Turán Eszter karkötői is mesélnek ma

2019.január.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Eszter idejét megosztja Budapest és Los Angeles között, épp Hollywoodban próbál szerencsét, de Budapest az otthona. Itt van az a filmgyártó cég is, amit egy másik női producerrel, Trepper Vikivel ketten alapítottak. Igazi girl power, amit képviselnek!

Pár hónapja a rangos, texasi South by Southwest filmfesztiválon mutatták be egyik filmjét és legközelebb Stockholmba utazik a következő filmpremierjére. Mindemellett ő az egyik kitalálója és rendezője Koltay Annával az épp Highlights of Hungary díjra jelölt BP Underground dokumentumfilm-sorozatnak, amely különböző budapesti underground zenei szubkultúrákat mutat be. Nem véletlen, hogy Eszter egy másik női filmessel állt össze erre a projektre, hisz abban, hogy több teret kellene adni női alkotóknak.

Eszter az underground közegből jön, ez inspirálja, a mai napig imád koncertekre járni. Ruhatárában nagy számban előfordulnak valamely szubkultúrához köthető darabok, de ugyanilyen természetes, hogy a dizájnerdarabok is. Ezeket szereti vegyíteni. Érezhető a stílusán, hogy sok időt tölt Amerikában, általában beleszeret egy-két tervezőbe és különböző korszakai vannak, most épp több, Amerikában népszerű tervező és márka ruháit hordja előszeretettel.

Vallja, hogy vannak dolgok viszont, amik nem változnak sem az életében, sem a ruhatárában. Simán kombinál bundát Martens bakanccsal, vagy zenekaros pólót designer darabokkal. Szerinte a stílus maga az ember, a ruhák a személyiséget tükrözik és mivel mindannyian mások vagyunk, ezért nem másolható az eredetiség. Szerinte igaz rá a mondás, miszerint a rock `n` roll az nem egy tánc!

Íme Eszter mai szettje:

Egy rendezővel és producer barátnőjével reggeliztem egy vegan helyen, mert itt Los Angelesben organikus és vegán mánia van, ami kis mértékben, de rám is átragadt. Hiszem, hogy az vagy, amit megeszel és fontos a tiszta étkezés. Csak antibiotikummentes húst eszem és organikus gyümölcsöt és zöldséget, de azért simán betolok, ha úgy van, egy palacsintát, vagy french toastot néha. Na de vissza a reggelihez, miközben egy lehetséges és részben Magyarországon forgó filmtervet vitattunk meg, megettem az acai bowl-om és hozzá egy gyömbéres-kurkumát italt toltam! Woody Allen Annie Hall-jában, ami az egyik kedvenc filmem, elég jól körülírja milyen LA, ez azóta sem változott, sőt. Ezek után elmentem a LACMA-ba, ami a sok jó múzeum közül az egyik legjobb a városban. Nyílt egy 3D kiállítás, amire a szakmám miatt is nagyon kíváncsi voltam. Persze nem hagytam ki a többit sem, megnéztem az épp egekig magasztalt ROMA című film fotóitól kezdve Magritte-on át, aki az egyik kedvenc festőm, Chagall-ig, aki egy másik zseni, sok mindent. Hogy dél-kaliforniai életemhez méltón zárjam a napom, elmentem egy hot jóga órára, amitől konkrétan függő vagyok, ennél már nem is lehetnék LA-esebb azt hiszem!

Felső: Topshop
Nadrág: Urban Outfitters
Öv: Kate Spade - egy újabb masnis darab, hisz masnimániám van
Cipő: Anthropologie – Imádom, hogy Amerikában sokkal extravagánsabban öltöznek az emberek, mint otthon!


Táska: Stella McCartney
Napszemüveg: Miu Miu
Karkötők: Lovebug Vintage – Nem vagyok egy fanatikus vintage fan, de Vivi boltját nagyon szeretem, mert több, mint vintage! Imádom ezt a Hamsa (tenyér) mintákkal díszített karkötőt, van rajtam egy Hamsa tetoválás is, hiszem, hogy megvédenek a rossztól! A másik karkötő egy "barátság" karkötő, így kaptam a barátnőimtől és talán innen is értesülnek róla, hogy sok mindenki mással egyetemben nagyon hiányoznak és sokat hordom azóta is!

Instagram elérhetőség: https://www.instagram.com/moviebarproductions/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/Moviebar.Productions/

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 Harry Potter-jelenet, ami nem került be a filmekbe, pedig ott lett volna a helye

5 Harry Potter-jelenet, ami nem került be a filmekbe, pedig ott lett volna a helye

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője