18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

11 szexi pasi, akit mindenképp kövess Instagramon!

2016.február.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az első számú Instagram-sztárok inkább lányok, a fiúkra valahogy kevesebb figyelem irányul, pedig!

Sean O´Pry
Sean O´Pry

Most őszintén a lányok se csinálnak mást, utazgatnak, ínycsiklandó dolgokat esznek, szelfiznek, oké, leszámítva a sminktrükköket ugyanezt a pasik is tudják. Szóval, ha már Instagramozunk bikinis modellek helyett-mellett miért ne nézegethetnénk néhány igazán helyes pasit is!?

Most összeszedtünk 11 szuper-jóképű modellsrácot, akik közül párat biztosan láttál már te a kifutókon, divatmagazinokban, vagy éppen óriásplakátokon. Itt az ideje, hogy közelebbről is megismerd őket!

Sean O`Pry, @seanopry55

Az amerikai modellt a Myspacen fedezték fel 17 évesen. Szerepelt Madonna és Taylor Swift klipjében is, csak 26 éves, de már régi motorosnak számít. Évek óta a legkeresettebb férfi modellnek számít.

Francisco Lachowski, @chico_lachowski

2009-ben megnyert egy modellversenyt São Pauloban. Az Armani, a Gucci, a Dolce & Gabbana márkáinak is modellkedett már ez a szexi srác. 24 évesen már apuka, kisfia az Instagram-követőinek kedvence.

Jon Kortajarena, @kortajarenajon

A spanyol modellfiú már fiatalon kezdte pályafutását. Az egyik legnagyobb név a férfi modellek között, aki egyébként már színészi munkákat is kapott. A fotózás nagyon érdekli, így aztán sok szép képpel megajándékozza követőit.

Marlon Teixeira, @marlontx

A spanyol Glamour szerint ő a világ legszebb modellje. Marlon a Diesel és Just Cavalli kampányaiból lehet ismerős. A 24 éves brazil modell Francisco Lachowski legjobb barátja.

Rhys James Pickering, @rhyspickering

A karakteres arcú angol srác tavaly az év férfi modellje lett hazájában. Rengeteg kampányban láthatod, igazi szelfibajnok, de ezt igazán nem bánjuk!

RJ King, @rjking3

Ez a fiatal srác az egyik legmenőbb név most a férfi modellek között, és kivel lóg a szabadidejében? Naná, hogy a legmenőbb sztármodellekkel, Hailey Baldwin, Kendall Jenner - ilyen haverokkal még többre is viheti!

Neels Visser, @neelsvisser

A csupán 17 éves cukifiú máris a Next Model Management-tel áll szerződésben. Hiába nagyon fiatal egy közös szelfit te sem utasítanál vissza vele!

Mikkel Gregers Jensen, @mikkelgjensen

A teljesen kivarrt dán fiú, igazi csibésznek tűnik. Ruhaboltban volt eladó, innen katapultált New Yorkba, hogy egy csapásra a legmenőbb férfi modellek között találja magát.

Tobias Sorensen, @thesorensen

Jasmine Tookes topmodell - aki jelenleg is kedvese - oldalán láthattuk a spanyol Glamourban, illetve Calvin Klein és Hugo Boss kampányában is szerepelt már. Nehéz náluk esztétikusabb párt elképzelni.

Matthew Holt, @matthewholt1

Korábban a Zara Man és a Pepe Jeans márkák arca is volt a fiatal fiú. A klasszikus úriembertől, a léha szívtipróig minden szerepben nagyon meggyőző.

Filip Hrivnak, @filiphrivnak

A szlovák modell fiú korábban hoki játékos volt, így nem csoda, hogy imádja a sportot. A karakteres arcú srácba könnyen be lehet botlani a nagyvárosokban, ugyanis ő feszít az Emporio Armani, vagy a Versace aktuális reklámjaiban is.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője