15 lenyűgöző ruha a Golden Globe vörös szőnyegéről

2020.január.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az idei Golden Globe kétségkívül nem csupán a díjakról és a vörös szőnyegről szólt, ahogy megszokhattuk, hogy egyre több társadalmilag fontos kérdést érintenek a díjátadók során a felszólalok, műsorvezetők, díjazottak egyaránt.

Reese Witherspoon és Jennifer Aniston
Fotó: Getty Images

Nem mondhatjuk, hogy egy határozott üzenete lett volna a gálának, de a díjazott Russell Crowe a hazájában, Ausztráliában tomboló tűzvész miatt nem tudta személyesen átvenni a díját, és videós bejelentkezésében rámutatott, hogy nem kételkedhetünk tovább a globális felmelegedésben, és cselekednünk kell. Kate McKinnon az LMBTGQI emberek nevében szólalt fel, és folytathatnánk a sort.

Természetesen azért a vörös szőnyeg sem volt érdektelen, sőt! Összeszedtünk a 2020-as Golden Globe gála legcsodásabb szettjeit, amelyek tényleg lenyűgöztek minket, de a viselőik nem feltétlenül kaptak olyan nagy figyelmet, annak ellenére, hogy közül jó pár díjat is hazavihetett az estén:

Kezdjük is a sort az elképesztő Helen Mirrennel, a 74 éves legenda a burgundi vörös Dior ruhában olyan volt, mint egy igazi uralkodónő, lenyűgöző volt:

Helen Mirren a 2020-as Golden Globe gálán
Fotó: Getty Images

Kirsten Dunst régi vörös szőnyeges kedvencünk, és egy a rózsaszín Rodarte ruha a csillagos díszítéssel megint elvarázsolt, olyan ábrándos és romantikus benne a színésznő:

Kirsten Dunst a Golden Globe gálán
Fotó: Getty Images

Phoebe Waller-Bridge megérezte, hogy ez az ő estéje lesz. A színésznő megnyerte a legjobb vígjáték-sorozat színésznőnek járó Aranyglóbuszt a Fleabag című szériában nyújtott alakításáért. De már a vörös szőnyegre úgy érkezett, hogy díjat érdemelt volna azért is. A nadrágkosztüm idén nem volt nagy divat a Golden Globe vörös szőnyegén, Phoebe Waller-Bridge Ralph & Russo apró kövekkel díszített ruhája talán ezért is volt olyan üdítő:

Phoebe Waller-Bridge a Golden Globe gálán
Fotó: Getty Images

A várandós Michelle Williams elképesztően erős beszédet mondott a női választás fontosságáról a Golden Globe gálán

A várandós Michelle Williams elképesztően erős beszédet mondott a női választás fontosságáról a Golden Globe gálán

Úgy vagyunk vele, hogy az nem lehet elég sikkes vörös szőnyeges parti, ahol nem jelenik meg Naomi Watts. A színésznő mindig képes valami különlegeset mutatni, idén például egy Armani Privé ruhát választott, aminek az éjfekete ragyogása nagyon klasszikus volt, és idén ilyen csillogó, de elegáns dresszekből nem volt túl nagy a felhozatal:

Naomi Watts a Golden Globe gálán 2020-ban
Fotó: Getty Images

A csodás Zoey Deutch egészen merészet húzott a Golden Globe vörös szőnyegén. Nagyon ritkán szokták ilyen élénksárga darabot választani a vörös szőnyegre, pláne télen. Egy ilyen ruhával bizony mellé lehet lőni, de a színésznő egyszerűen káprázatos ebben mélyen kivágott Fendi overallban, tökéletes döntés:

Zoey Deutch a Golden Globe gálán
Fotó: Getty Images

Abban biztosak lehettünk, hogy Zoe Kravitz nem fog unalmas, kiszámítható darabot választani a Golden Globe vörös szőnyegére. A Hatalmas kis hazugságok sztárja egy pöttyös Saint Laurent összeállításra szavazott, ahol a kis és nagy pöttyök közötti feszültségtől lett játékos a megjelenése:

Zoe Kravitz
Fotó: Getty Images

Az idei évben a Saint Laurent divatház szállította a különleges hangulatú szetteket, hiszen Laura Dern is tőlük választott egy kicsit hippis hangulatú, de az aranydíszítésnek hála mégis kellően elegáns és látványos ruhát. A színésznőnek nem stílusa a nagy uszályos báli ruha, de tökéletesen bizonyította, hogy lehet olyan vörös szőnyeg-kompatibilis ruhát választani, ami kellően látványos, de mégis passzol hozzá, és az arany díszítéshez szuperül passzolt a legjobb drámai mellékszereplőnek járó díj:

Laura Dern
Fotó: Getty Images

Azt imádjuk Margot Robbie-ban, hogy mindig pontosan képes felmérni, hogy mennyit kell nyújtania. Az idei Golden Globe gálán tudta, hogy nem ő lesz a középpontban igaz jelölve volt. A Chanel ruhája mégis egy olyan választás volt, ami előzékenyen hagyta ragyogni a főszereplőket, a színésznő pedig vidáman ünnepelhette a kollégáit egy kifinomult is kényelmes darabban, szép volt, mint mindig:

Margot Robbie egy Chanel ruhában a Golden Globe-on
Fotó: Getty Images

Ana de Armas bevállalta, hogy ő márpedig, ha már jelölték, akkor megmutatja, hogy milyen is az igazi hollywoodi nagyestélyis bevonulás. A flitteres, metálfényű Ralph & Russo ruha igazán drámai és látványos darab. Ugyan idén a Golden Globe-on kevesebb volt az ilyen választás, de a színésznő igazából pompásan állt ez a komoly, dívás szett:

Ana de Armas a Golden Globe gálán
Fotó: Getty Images

5 sztár, akinek Golden Globe nagykövetként indult a karrierje

5 sztár, akinek Golden Globe nagykövetként indult a karrierje

Rooney Marára is igaz, hogy szeret, különleges, nem éppen kézenfekvő darabokat választani. Az ő stílusához a Givenchy fifikás, álomszerű ruhái tökéletesen illenek. Ez az őrülten szexi csipkefelsővel kombinált peplumos ruha varázsos darab, olyannyira, hogy Joaquin Phoenix sem győzte csodálni kedvese szettjét:

Rooney Mara a Golden Globe gálán
Fotó: Getty Images
Rooney Mara és Joaquin Phoenix a Golden Globe vörös szőnyegén
Fotó: Getty Images

Azt is mondhatnánk, hogy Gillian Anderson választás, ez a hófehér Safiyaa kreáció szinte unalomig letisztult és egyszerű, de egyrészt sosem baj az egyszerűség, másrészt, amint az egykori Scully megfordul, hirtelen egészen máshogy tekintünk erre a ruhaválasztásra:

Gilian Anderson a Golden Globe gálán
Fotó: Getty Images

Olivia Coleman újabban minden évben fontos díjat zsebel be, idén A korona főszerepéért vihette haza a harmadik Aranyglóbusz díját. Az angol színésznő Emilia Wickstead ruhája a színével és a szabásával is igazán drámai darab volt. A puffos ujj volt a Golden Globe vörös szőnyegének idei slágere, és Olivia Coleman ruhája ebben is igazi klasszikusnak számít:

Olivia Coleman a Golden Globe vörös szőnyegén
Fotó: Getty Images

Dakota Fanning is nagyon romantikus, csodaszép ruhát választott a 2020-as Golden Globe-ra. A tüll Dior ruhában olyan a még mindig nagyon fiatal színésznő, mint egy kis álombéli angyalka:

Dakota Fanning a Golden Globe gálán
Fotó: Getty Images

A komikus-színésznő adhatta át Ellen DeGeneres számára Golden Globe életműdíját, és ebből az alkalomból Kate McKinnon elmesélte, hogy számára milyen fontos, hogy látott a képernyő egy leszbikus nőt, és ez segített számára feldolgozni és elfogadni a saját szexuális orientációját. A szőkeség nem csupán az emlékezetes beszédével, hanem a csodás megjelenésével is sikert aratott, ez a Prabal Gurung szmoking egyszerűen fantasztikusan áll neki:

Kate McKinnon a Golden Globe gálán
Fotó: Getty Images

A nagyon fiatal Kaitlyn Dever, aki a Hihetetlen című minisorozatáért izgulhatott a Golden Globe gálán egy virágos csodásan burjánzó Valentino ruhát választott az eseményre. Mintás ruhákból sem láttunk túl sokat a vörös szőnyeget, úgyhogy szinte jól esett a szemnek a színésznő ruhaválasztása:

Kaitlyn Dever a Golden Globe gálán
Fotó: Getty Images
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője