A nőies formákat ünnepli álomszép új kollekciójával a Daalarna

2019.október.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Daalarna új CURVY kapszulakollekciója azért jött létre, hogy minden nő, mérettől és testalkattól függetlenül magabiztosan és elégedetten mosolyoghasson álmai esküvői ruhájában.

"Esküvői ruhatervezőként sok-sok év tapasztalata mondatja velem, hogy semmi sem tesz egy menyasszonyt ragyogóbbá, mint a magabiztosság és az önazonosság. A Daalarnánál éppen ezért a kezdetek óta minden ruhánkat méretre készítjük el, mert hiszünk abban, hogy a tökéletesen passzoló ruha az egyik legfontosabb eleme a felszabadult mosolynak. Elszomorít, ha azt látom, hogy egy menyasszony létező vagy nem létező társadalmi elvárásoktól hajtva arra törekszik, hogy drasztikusan megváltoztassa vagy eltakarja magát a nagy napon. Az ő bátorításukra hoztuk létre a CURVY kapszulakollekciónkat, amely a nőies formákat ünnepli."– mondja Benes Anita

A CURVY kapszulakollekció hat olyan ruhából áll, amelyeket korábbi Daalarna menyasszonyok visszajelzései, kedvenc darabjai alapján álmodott meg Benes Anita. A ruhák közös jellemzője, hogy a nőies formák szépségét emelik ki, a kényelmi szempontokat is maximálisan figyelembe véve.

"A CURVY kollekció tervezésekor az olyan apró részletekre és arányokra fókuszáltam, amelyeknek nagy jelentősége van – legyen az egy lágy, hullámos ujjmegoldás, elegánsabb dekoltázsmélység vagy újszerű anyaghasználat. Ezek elősegítik a nagyobb komfortérzetet, miközben gyönyörűnek érzik magukat a menyasszonyok álmaik ruhájában."

A kollekció részét képezi egy sellő fazonú ruha is, amely az elmúlt években a nőies öltözködés egyfajta szimbólumává emelkedett nemcsak a hollywoodi sztárok, hanem a menyasszonyok körében is.

"Azt szeretném elérni, hogy a magyar menyasszonyok is merjenek bátrabban öltözködni, és legyenek büszkék az adottságaikra. A Daalarnánál minden erőnkkel azon leszünk a jövőben is, hogy hozzásegítsük őket ehhez."

Fotók: Papp Éva & Schneider Zoltán @pappschneiderphotography
Smink & Haj: Kiss Csilla @kisscsicsi
Modellek: Szőke Kinga @kingaszoke & Farkas Éva @farkaseva

www.daalarna.com
facebook.com/daalarna
pinterest.com/daalarna
instagram.com/daalarnacouture




Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője