A North Face dzseki lesz a legújabb őrült menőség

2018.február.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Úgy érzed, hogy nem tudod tartani a lépést az állandóan változó trendekkel? Ne csüggedj, a trendvonat körbe-körbe megy, ha elég türelmes vagy, akkor előbb-utóbb úgy lehetsz menő, hogy nem próbálod lélekszakadva utolérni a változásokat, hanem egyszerűen megállsz, és bevárod, hogy visszatérjen az a stílus, ami a leginkább kedves számodra.

North Face
Fotó: Instagram

Egy időben itthon is kifejezetten divat volt a most 50 éves The North Face márkától vásárolni. A túrázáshoz, síeléshez, fagyos programokhoz ruházatot ígérő brand termékei kifejezetten jó szolgálatot tesznek. Tényleg elképesztően praktikus viselet télen főleg, de talán még a The North Face elkötelezett hívei is inkább a praktikum miatt vásárolták a termékeiket, nem pedig azért, hogy trendérzékenységükkel villogjanak.

Modell egy divatbemutató után, dizájnerkabát helyett The North Face dzsekiben:

Modell egy divatbemutató után North Face dzsekiben
Fotó: Rexfeatures

Olvastad már? A legőrültebb Supreme cuccok, amiket beszerezhetsz

Az idők azonban megváltoztak, most már kifejezetten kifinomult trenddiktátornak tűnik az, aki North Face dzsekinben szeli a flasztert. A márka felfutásához naná, hogy kellett, hogy összefogjanak a Supreme márkával, akik külön kollekciót terveztek nekik. A The North Face logó azonban hirtelen egy csapásra elkezdett elképesztően menővé válni. A divatheteken több modell is dizájnerkabátok helyett ilyen dzsekit villantott az utcán. Nemrég pedig maga a stíluspápa, Kanye West viselt egy teljesen átlagos North Face dzsekit az utcán, csoda-e, ha a márka erőteljesen kapaszkodik fel, és egyre több Insta-poszton bukkan fel a jellegzetes logó.

A Supreme varázsa a The North Face felkapaszkodásához is kellett:

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Be00SvGjLzc/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #supreme #northfacejacket #equality Sauce Secured (@saucesecured) által megosztott bejegyzés, Febr 5., 2018, időpont: 10:35 (PST időzóna szerint)

Kanye West egy utcai öltözékében szenteli trendivé a North Face dzsekit:

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BfH2lRmh-UT/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Kanye West. #128293;1-10#128293; #8226; #8226; #8226; #hypemusic #kanye #kanyewest #streetwearfashion #kanyeweststyle #adidasoriginals #hypekicks #hypebeastkicks #streetstyle #hypebeaststyle #nyc #hypebeast #yeezy #thenorthfacejacket #yeezys #yeezyboost #yeezyboost350 #supremenyc #supreme #hype #northface #saintwest #asaprocky #thenorthface #streetwearstyle #northwest #palace #gucci #northfacejacket #yeezyrunner 7:29 (@blessvings) által megosztott bejegyzés, Febr 12., 2018, időpont: 8:01 (PST időzóna szerint)

Adwoa Aboah sztármodell The North Face dzsekiben távozik a divathétről:

Adwoa Aboah modell The North Face dzsekiben
Fotó: Rexfeatures
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője