Azonnal megvehető, tökéletes hazai menyasszonyi kollekció a Celeni márkától

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A 2010-ben alapított magyar márka a Celeni gyorsan a menyasszonyok új kedvence lett, hiszen a márka Celeni Wedding vonala egyedi, méretre készült darabokat készített, így aztán a magas minőség mellett tényleg mindig megvalósították a hozzájuk forduló menyasszonyok álmai ruháját. Most azonban egy valódi újítással rukkoltak elő.

Azonnal megvehető, tökéletes hazai menyasszonyi kollekció a Celeni márkától
Fotó: Wertán Botond

A Celeni Borbala Collection egy olyan ötdarabos esküvőiruha-kollekció, ami akár az interneten is megvásárolható, így azok, akik nem szeretnek sokat próbálgatni, de szeretnék egy szép, praktikus, és kiváló minőségű, ráadásul Magyarországon készült ruhában kimondani az "Igen"-t, azoknak elérhető áron kínál megoldást. Az új vonalról beszélgettünk a márka alapítójával, tervezőjével Cselényi Eszterrel.

Eddig is terveztél esküvői ruhákat, miben különleges most ez az új ötdarabos kollekció?
Nagyon régóta szerettem volna egy ilyen kollekcióval kijönni, igazából csak az idő hiánya tartott vissza. Nagyon fontosnak tartottam, hogy az egyszerű és nagyszerű ruhák különböző variációi legyenek benne. Úgy gondoltam, hogy efelé megy a világ és a trendek, és megérkeztünk egy ilyen igényhez itthon is. Nagyon egyszerű szabásvonalak, igazán kevés díszítés, még akár nem esküvőre is hordható fazonok. Sok sok szép anyag.

Fotó: Wertán Botond

Minden darabnak saját női keresztneve van, az egész kollekciót Borbálának nevezted el, van valami háttérjelentése a neveknek?

Sok fejtörést okozott, hogy mi is legyen a kollekció neve. Szerettem volna, ha a Celeni weddingtől egy picit elkülönül, hiszen ezzel a kollekcióval csak szélesítettem a palettát, de nem szűnt meg az eddigi. Dédnagymamám nevét választottam és a név utána adta ruhák nevét. Régi magyar könyvek szereplőiből válogattam.

11 ikonikus menyasszonyi ruha a filmvászonról

11 ikonikus menyasszonyi ruha a filmvászonról

A ruhák nagyon egyszerűen, már online is rendelhető, szerinted mernek csak úgy, próbálás nélkül vásárolni ruhát a leendő menyasszonyok?
Én úgy gondolom, hogy igen. A cél az volt, hogy ne a próbákon legyen a hangsúly, hogy azok, akik pontosan tudják mit akarnak, csak beleszeressenek és el tudják vinni. Van lehetőség a próbára a showroomban, előzetes időpont egyeztetéssel, de nem kapcsolódik olyan szorosan hozzám a folyamat, nem kísérek végig mindenkit, ezzel is egy picit eltér az egyedi tervezésű ruháktól. És ami nagyon fontos, ezeket az aspektusokat a ruhák ára is tükrözi, hiszen az is nagyon fontos volt, hogy egy sokkal szélesebb körben elérhetővé tegyük.

Fotó: Wertán Botond

A kollekció 34-től 42-es méretig rendelhető, ami igazán szuper! Van arra lehetőség, ha valakinek megtetszik, de esetleg nagyobb méretre lenne szüksége, akkor elkészítitek neki?

Igen, a honlapon a pre-orderre kattintva. Ez azt jelenti, hogy megadott méretek alapján, vagy méretvétel alapján elkészítjük. Ebben az esetben nincs visszaküldésre lehetőség, viszont egy próbára igen.

Természetesen a Celeni menyasszonyi vonala emellett továbbra is működik. Ha valaki egyedi kéréssel állna elő, és veletek szeretné elkészíttetni a ruháját a nagy napra, hogyan tervezzen? Tapasztalatod szerint mennyi idő, mire megszületik ilyenkor egy ruha, mennyivel az esküvő előtt érdemes bekopogtatni hozzátok?

Igen. Körülbelül három hónappal. Attól is függ, hogy mennyire vagyunk betáblázva. Az idei nyárra már azért például limitáltak a helyek, de még vannak.

Fotó: Wertán Botond

A Borbála kollekció gyors és nagyon jó megoldás, és látszik, hogy többféle stílusú menyasszonyra is gondoltatok, mit gondolsz, fogjátok még bővíteni idővel ezt a vonalat?

A tervem az, hogy a Celeni ready to wear kollekcióihoz hasonlóan új kollekciót fogok tervezni minden évben, megtartva a sikeres darabokat.

Nagyon sok menyasszonnyal találkozol, így aztán bőségesen van tapasztalatod ezen a téren, ha egy dolgot tanácsolhatnál azoknak a nőknek, akik hamarosan oltár elé állnak, mi lenne az?

Én minden menyasszonynak azt javaslom, aki első konzultációra jön hozzánk, hogy olyan ruhát válasszon, ami kényelmes, ő is és a násznép is szépnek és menyasszonynak látja benne, és a választás napján is jól áll, nem pedig az esküvő napjára fogyna még :-). Mindenkinek tudunk olyan fazont választani amiben már most is gyönyörű!

Nézd meg a teljes kollekciót a Celeni oldalán, ahol akár meg is rendelheted a menyasszonyi ruhák bármelyikét!

Fotó: Wertán Botond
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője