Meztelenruha a Buckingham-palotában? Úgy tűnik, ez a nap is eljött

A tavalyi év legvirálisabb ruhadarabja kétségtelenül a meztelenruha volt. Most Alexa Chung nem várt módon egy új, magasabb szintre emelte a trendet, ráadásul félelmet nem ismerve, a Buckingham-palotában mutatta meg nude ruháját.

Alexa Chung az örök klasszikusok híve, mégis hatalmas meglepetést okozott a Buckhingam-palotában
Alexa Chung az örök klasszikusok híve, mégis hatalmas meglepetést okozott a Buckhingam-palotában
Fotó: David M. Benett/Getty Images

Alexa Chung figyelemfelkeltő ruhájával kápráztatta el a tömeget egy brit kelet- és délkelet-ázsiai közösségek tiszteletére rendezett londoni eseményen, melynek Károly király és Kamilla királynő volt a házigazdája. Alexa Chung brit modell és divattervező csak annyit fűzött hozzá a megjelenéshez: meztelenruha Bucky P-nek. A kristályokkal díszített áttetsző ruhát egy fekete szatén kabáttal és fekete magassarkú cipővel egészítette ki.

Alexa Chung ismert arról, hogy ő a Barbour-dzsekik és Hunter-csizmák, valamint az A-vonalú szoknyák, balettcipők és a Converse márka koronázatlan királynője. Stílusa és ruhatára az örök klasszikusokra épül, ám ha estélyi ruhákról van szó, tud hatalmas meglepetéseket okozni – például meztelenruhájával a Bucky P-ben.

Alexa Chung és az ő stílusleckéi

Alexa Chung örök és letisztult stílusa egy lecke mindannyiunk számára. A trendek jönnek-mennek, de az ő stílusa állandó. Az állandó szó ne tévesszen meg senkit, ez nem jelent egyet az unalmassal! A brit It-lány, Chung mindig is értett a mix-and-match-hez, azaz nagyszerű érzékkel és játékosan párosítja a mintákat és a színeket.

Alexa Chung a párizsi divathéten
Fotó: Pierre Suu/Getty Images

7 nadrágtrend, ami mindennél menőbbnek számít 2023-ban

A gardróbja alapját képező legfontosabb darabok közé tartoznak azok a ruhái, melyek félig egy angol kerti partira, félig pedig 1930-as évekbeli estélyire hajaznak. Valamint ott van még a retro öltönyeinek sokasága, melyeket előszeretettel kombinál napszemüveggel vagy sállal.

Kevés sztár volt egyébként olyan hatással a brit divatra, mint Alexa Chung. Az évek során televíziós karrierjével párhuzamosan fejlődött divatstátusza is. Stílusa örök és érdemes rá odafigyelni: a tőle merített inspirációval egyszerűen nem lehet mellé lőni. Az ikon meztelenruhája pedig arról tesz tanúbizonyságot, hogy a trendből talán egy örök darab van születőben.

Divathírek, melyekről kár lenne lemaradni:

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Napi horoszkóp: Elsöprő szenvedély a láthatáron - március 26.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói