Búcsú a USE Unused márkától!

2017.június.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A GLAMOUR szerkesztőségében tényleg érzékelni lehetett, hogy egy nagyon fontos, meghatározó márkával, egy komoly viszonyítási ponttal lett kevesebb, amikor a USE Unused márka hivatalosan bejelentette, hogy tíz sikerekben gazdag év után bezár.

Srej Zsófi a Use Unused bemutatójának backstage-ében
Fotó: GLAMOUR/Zsólyomi

Mindenki meglepetten kérdezgette, hogy miért, hogyan történhet ez meg. A mi magazinunk számára is érzékeny ez a veszteség. Láttuk felnőni a márkát, szinte csaknem egyidősek vagyunk vele, és rengeteg élmény és szép emlék köt minket a brandhez. A Use-zal van közös történetünk: címlapok, divatanyagok, gálák, forgatások során dolgoztunk együtt velük. Most, hogy búcsúzni kell, fel is idézzük ennek a közös történetnek néhány számunkra mindenképpen fontos állomását:

A várandós Ebergényi Réka 2012 novemberében volt a GLAMOUR címlapsztárja, a magyar topmodell volt az első várandós modellünk a címlapon, a fotót Zsólyomi Norbert készítette, a gyönyörű kismama USE Unused ruhában pózolt nekünk:

Ebergényi Réka a GLAMOUR címlapján
Fotó: GLAMOUR

Ritkán vállalkoztunk ilyen formabontó címlapokra, de 2013 áprilisában kijöttünk egy ilyen vagány képpel, Hajdú Niki egy vérvörös USE Unused bőrkabátban pózolt Zsólyomi Norbert kamerája előtt:

Hajdú Niki a GLAMOUR címlapján
Fotó: GLAMOUR

A topmodell Axente Vanessát Tombor Zoltán fotózta a címlapunkra, ez a szuper ruha természetesen a USE Unused kollekciójából származott:

Axente Vanessa
Fotó: GLAMOUR

Osvárt Andrea nemcsak a mi címlapunkon viselte a USE Unused darabjait, ő például egyszer a cannes-i vörös szőnyegre is a magyar márka ruhájában érkezett, a GLAMOUR címlapján pedig egy lyukacsos felsőben pózolt a színésznő:

Osvárt Andrea Use Unused felsőben
Fotó: GLAMOUR

A GLAMOUR magazin nem csupán a címlapjain, divatanyagaiban használta a Use darabjait. Stylistjaink a GLAMOUR Women of the Year gálára sokszor adtak tanácsot a jelölteknek, volt aki nélkülünk is USE Unused darabban érkezett volna a pink szőnyegre, az mindenesetre emlékezetes maradt, amikor a nyertesek Use ruhában vették át a GLAMOUR olvasóinak díját.

Pokorny Liát 2012-ben választották Az év színésznőjének az olvasóink, a gálára egy USE Unused ruhában érkezett:

Pokorny Lia USE Unused ruhában
Fotó: GLAMOUR/Hatlaczki

Osvárt Andrea a márka elkötelezett híveként az egyik kedvenc Use darabunkban érkezett 2014-ben a GLAMOUR Women of the Year pink szőnyegére, hogy aztán Az év színésznőjének járó díjat vihesse haza:

Osvárt Andi a GLAMOUR Women of the Year díjjal
Fotó: GLAMOUR/Viszlay

Ebben az évben a Use a nyertesek öltöztetője volt, hiszen Kondás Kata, az év modellje díj nyertese is Use ruhában vette át a GLAMOUR olvasóinak díját szintén 2014-ben:

Kondás Kata Az év modelljeként Use Unused ruhában
Fotó: GLAMOUR/Viszlay

Természetesen az évek során nem csupán a címlapon, de sok-sok divateditorialban is felbukkantak a USE Unused ruhái. A GLAMOUR azonban a Fashion Week Budapesten is készített jó pár divatanyagot, a show-k backstage-jében. Pintér Judit, a magazin vezető divatszerkesztője nem egyszer hozott létre egészen gyönyörű kis szigeteket a nyüzsgő divathét színfalai mögött, hogy minden részvevő márka friss kollekcióját azonnal megörökíthessük egy divatanyagban (a nyitóképen Srej Zsófi a 2015-ös tavasz-nyári USE Unused kollekció bemutatója után a GLAMOUR különleges díszletében pózolt). Az izgalmas, speciális fotózásokon természetesen a Use márka is állandó szereplő volt:

Szombat Éva készítette kifejezetten a GLAMOUR Instagram oldalára a 2015-16 ősz-téli kollekcióról a divatanyagot, benne a Use Unused:

A USE Unused 2015-16 őszi-téli kollekciója
Fotó: GLAMOUR/Szombat
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője