Ez a karkötő minden percben emlékeztetni fog a szupererődre

2019.március.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Március 8. Nemzetközi Nőnap. Vajon hol járunk ebben a mindenki által máshogy értelmezett paradigma váltásban? Soha nem tapasztalt lendülettel mozgósulnak erőink, hogy valódi jelentéssel ruházzuk fel ezt a napot.

Itt vagyunk, utat törünk, ranglétrát mászunk, és erre büszkék vagyunk. Nap mint nap megéljük és látjuk magunk körül a nőket, akik hatalmas erőfeszítéseket téve haladnak a tempóval, a világ tempójával, miközben töretlen mosoly és energia sugárzik belőlük.

Ezen jelenség kapcsán az okosékszert gyártó Liber8 csapata létrehozott egy kampányt, ami nemcsak a nők szerepét, de az ékszerviselés trendjét is megváltoztathatja. Az e-ink technológiával ellátott Tago Arc okosékszer felületén tetszés szerint változtathatjuk a mintát, aktuális öltözetünkhöz vagy éppen hangulatunkhoz alakítva. Az ékszer ezen adottságait kihasználva, az idei Nemzetközi Nőnap alkalmából most nem tematikus mintákat, hanem egyénre szabott szupererő feliratokat készített a Liber8-es csapat a Tago tulajdonosok és a vásárlók számára.

Felkértek hat, az élet különböző területein tevékenykedő hölgyet, hogy csatlakozzanak a kampányhoz és mutassák meg milyen szupererő hajtja őket a mindennapokban, miből merítik az energiájukat és mindez milyen sikerekhez vezette őket az eddigiekben.

A két hetes kampány során közelebbről megismerkedhetünk a hétköznapok Wonder Women-jeivel, bemutatásra kerülnek az arcok és a szupererők mögött rejlő történetek.

Megkérdeztük az ötlet mögött lévő csapatot, hogy mi volt a kampány célja, miért érzik fontosnak az üzenetet.

"Igyekeztünk olyan eszközzé varázsolni a karkötőt, amely nemcsak demonstrálja, de egyben divatos felületet is nyújt a viselője által képviselt értékeknek. Fontos, hogy nemcsak egy ékszerről beszélünk, hanem egy teljesen új szintre emelt életérzésről. A legizgalmasabb az egészben, hogy saját magunkra szabva is kreálhatunk szupererőket, büszkén viselhetjük azt a mindennapokban egyfajta emlékeztetőként saját magunk számára. Viseld azt, aki vagy!" - ez az idei nőnapi kampány mottónk.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője