Hajléktalan srácnak szerzett modellmunkát Kendall és Gigi

2015.december.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Milyen egy szokványos modellkarrier? Éppen egy plázában vásároltam, amikor odalépett hozzám egy ügynök. Éppen egy gyorsétteremben dolgoztam, amikor egy modellügynök megkérdezte, hogy nincs-e kedvem modellkedni.

Se szeri, se száma a hasonló történeteknek, a 20 éves John Economou azonban egészen másképp tört be a divatszakmába. A fiatal és sármos srác hajléktalanként tengette mindennapjait Kaliforniában a Venice Beachen, ami szörfösök kedvence helye. John is azért érkezett egy évvel korábban a napfényes tengerpartra, hogy szerencsét próbáljon. Szörfözzön és élje az életét. Ahogy fogalmazott: szeretett volna a csillagos ég alatt aludni a tengernél. Ez kétségkívül össze is jött neki, azonban leszámítva, hogy néha ottaludt néhány lánynál sok mindent nem sikerült elérnie. Egészen addig, amíg egy nap egy filmforgatás miatt Kendall Jenner és Gigi Hadid meg nem jelent a parton. A közösségi média két legkedvesebb modellje felfigyeltek a helyes szörfös fiúra és beszédbe elegyedtek vele.

Külön vicces, hogy John Economou először azt hitte, hogy a két lány afféle nyomozó lehet, mert túl jól öltözöttek voltak, és láthatóan két testőr figyelt rájuk távolabbról. Persze, egy idő után még ő is rájött, hogy a felkapott hírességekkel beszélget. Kendall és Gigi olyan helyesnek és meggyőzőnek találta a fiút, hogy azonnal be is ajánlották a Two Management modellügynökséghez, ahol azonnal szerződtették a hajléktalan szörfös srácot.

Egyébként gyerekkorában korábban már modellkedett a fiú, így aztán nem volt számára ismeretlen a közeg. A szörföt és gördeszkát természetesen nem tette félre, de gyaníthatóan egyre többször kell mostanában fotózásokra járnia.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Schoblocher Barbara: „Énekesnő vagyok, és nem egy celeb”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője