Így égette le a riportert! Soha ne kérdezz hülyeséget a topmodelltől!

2015.november.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A média egy része a topmodelleket úgy kezeli, mintha csecsemők volnának. Mintha az, hogy valaki bombajól néz ki, feltétlenül együtt járna azzal, hogy értelmi, érzelmi téren visszamaradott.

Magdalne a kifutón
Magdalne a kifutón
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Nyilván azon az alapon, hogy ha valamiből sokat kap valaki, akkor a sors, vagy a Jóisten mindenképpen kiegyenlíti a számlát, és másból viszont kevesebbet ad. Biztosan vannak felszínes, butácska modellek is a divatvilágban, de azért egészen felháborító általánosítás, hogy mindenkire így tekintenek bizonyos helyeken, aki kifutóra áll. Természetesen senki nem állítja, hogy a Victoria´s Secret show volna a legemelkedettebb esemény a világon, de attól függetlenül, hogy csodás alakú, lenge öltözetű modellek kelletik magukat mosolyogva a kifutón, még egyáltalán nem biztos, hogy csak ostobácska lányok kapnak szerepet.

A TMZ riportere nem így gondolta, és felhasználva, hogy a backstage-ben forgathatott végiggügyögte a modellekkel a készülődést. A legfőbb szórkozása az volt, hogy arról faggatta a modelleket, hogy mit fognak enni a bemutató után. A többség próbált jó arcot vágni a dologhoz, de aztán jött a cicaarcú lengyel gyönyörűség, Magdalena Frackowiak, aki reméljük, egy életre elvette a riporter kedvét attól, hogy hasonló módon próbáljon égetni modelleket.

Jött a kérdés: Mit eszel majd a show után?

Első reakció:

Majd Magdalena Frackowiak helyre teszi a dolgokat:
"Ez hülyeség. Próbálj meg okosabbakat kérdezni. Teljesen idiótának akarsz beállítani, aki itt ül és mindjárt éhen hal, és alig bírja kivárni a show végét." - mondja a riporternek, aki ezután megpróbál elnézést kérni, de a lengyel szépség nem nagyon kér a további kérdésekből.

Így kell ezt csinálni! Szép volt Magdalena!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője