Így támogathatod az egyedi kézműves termékek készítőit a virtuális térben

2020.március.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A megváltozott körülményekre való tekintettel az egyik legnagyobb közösségi platformon hozza közelebb egymáshoz a Divat és Otthon PLACC az egyedi kézműves termékek készítőit és célközönségét.

A pop-up jelleggel feltűnő, egy ideje már a Habakuk bárban állandó otthonra lelt Placc-rendezvénysorozat is alkalmazkodik a járvány idején megváltozott helyzethez. Császári Flóra, a rendezvénysorozat házigazdája és ötletgazdája ezért életre hívta az egyik legnagyobb közösségi platformon az "online piacot". Az otthonmaradók így nem maradnak le a tervezők legújabb darabjairól, akiknek ezt megelőzően egyéni profiljukon kívül nem volt közös, közösségi felületük, ahol termékeiket egymás mellett, egy jó hangulatú, a PLACC piacokat jellemző vidám, virtuális térben kínálhatták volna.

Úgy döntöttünk, hogy a legismertebb közösségi felületen a PLACC piacok profilja alatt létrehozott albumban indítunk egy virtuális vásárt, egy online piacteret, természetesen díjmentesen. Ezzel támogatva, illetve felületet adva alkotóinknak, tervezőinknek, kézműveseinknek ebben a helyzetben! Emellett így szeretnénk egy biztonságos piaci mustra lehetőséget adni a Látogatóinknak is! – mondta el Császári Flóra, aki úgy gondolja, az albumba feltöltött kiállítói portékák folyamatos frissítésével továbbra is lehetőséget tudnak nyújtani a hazai kézműveseknek, hogy bemutatkozhassanak és elérjék célcsoportjukat.

Bárkit szeretettel fogadnak a felületen, hogy az alkotók és termékeik szerető gazdára találhassanak ezekben a nehéz napokban is.

A szelektálás lehetőségét fenntartják, hiszen a rendezvénysorozat mindig egyedi arculattal és termékkínálattal várta látogatóit. A szervezők ezzel vállalnak garanciát arra, hogy a Divat PLACC és Otthon PLACC már jól ismert hangulata és a termékek magas színvonala az átmeneti időszakban se veszítsen hírnevéből.

Szívesen csatlakoznál a közösségi a virtuális piaci mustrához?

Akkor itt tudsz szemezgetni!

Ha szuper terméked van és kiállítóként csatlakoznál, jelentkezz az info@divatplacc.hu

címen.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegnének van egy nagyon furcsa hobbija, Vilmos herceg „őrültnek” tartja miatta

Katalin hercegnének van egy nagyon furcsa hobbija, Vilmos herceg „őrültnek” tartja miatta

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője