Jennifer Lopez lélegzetelállító kollaborációval állt elő

Jennifer Lopez, akit nemrég neveztek ki az olasz Intimissimi fehérneműgyártó cég nagykövetévé, 2002-ben egy parfümmel (Glow by JLo) kezdte vállalkozói útját. Azóta több mindenbe is belevágott, volt itt divat, együttműködés a DSW márkával, valamint megalkotta saját brandjét is, ami a bőrápolásra specializálódott – és ez még nem minden, most a Revolve márkával dobott a piacra egy kollekciót.

Jennifer Lopez és a Revolve vörös szőnyegre született kollekciót dobott a piacra
Jennifer Lopez és a Revolve vörös szőnyegre született kollekciót dobott a piacra
Fotó: Amy Sussman/Getty Images

Jennifer Lopez és a Revolve márka kollaborációjának cipői olyan ütősre sikerültek, hogy egytől egyig a vörös szőnyegre születettek. „Jennifer Lopez a popkultúra ikonja, világszerte emberek millióit inspirálja, így nem is volt kérdés, hogy exkluzív együttműködést indítsunk kollekciójával, ami JLO Jennifer Lopez nevet viseli" – mondta Raissa Gerona, a Revolve márka igazgatója egy közleményben.

Álomcipőket dobott piacra Jennifer Lopez

A JLo Jennifer Lopez x Revolve kollekció cipőinek árai megközelítőleg 71 000 és 138 000 forint között mozognak, a jó hír viszont az, hogy a legtöbb darab 100 000 forint alatt van. A 16 cipőunikumból álló kollekcióban olyan különlegességek kaptak helyet, mint a kristályokkal díszített csizma, vagy az ezüstösen és aranyosan csillogó szandálok. A mi abszolút kedvenceink közé tartozik a hálós csizma, illetve az égig érő, fekete magassarkú, míg a velúrból, szaténból és bőrből készült cipők pedig egyértelműen a vörös szőnyegre szánt csodák. A kollekció nem is lenne az igazi, ha kimaradt volna belőle a tollpamacs, az állatminta, valamint a bokalánc.

Az Intimissi márka arcaként is tarol

Az olasz Intimissimi nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy a nemzetközi ikon, Jennifer Lopez lesz az új márkanagykövetük. A világsztár és az olasz fehérneműmárka hivatalos együttműködése a 2023-as tavaszi-nyári kollekció kampányával veszi kezdetét. Ez egy a nőket ünneplő összefogás, ami arra biztatja a nőket, hogy minden helyzetben magabiztosan érezzék magukat. A mai nők igazi példaképek, inspirálóak, erősek, és követik az álmaikat.

Olvasd el a legfrissebb divathíreket:

Ez is érdekelhet

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Ezért élveznek el a nők gyakrabban álmukban - tudományos oka van

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói