Jessica Hart a Triumph exkluzív arca

2017.február.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A trendi fehérneműmárka tavaszi kampányához a híres brit divatfotór, Rankin készítette a reklámképeket. A szexi Jessica pedig arra inspirál, hogy minden alkalomra találd meg az "igazit"!

Jessica Hart és a fotós, Rankin
Fotó: Triumph

A Triumph " Találd meg az Igazit minden alkalomra " kampánya igazán figyelemfelkeltő és jókedvre derít mindenkit. A kampány arca az ausztrál modell, Jessica Hart lett, míg a képeket a legendás Rankin divatfotós készítette el.

A legújabb kampány azokat a mai, sokoldalú nőket ünnepli, akik egyszerre üzletasszonyok, sportolók, anyukák. Szexik és magabiztosak. Az új kreatív koncepcióval a márka azt szeretné megmutatni, hogy a Triumph fehérneműi - alkattól, és mérettől függetlenül - minden élethelyzetben képesek támogatni a nőket, és megtalálhatják bennük az igazit minden alkalomra.

Jessica Hart a Triumph fehérneműkampányában
Fotó: Trumph

Jessica Hart és a kampányban résztvevő modellek különböző karaktereket formálnak meg. A Triumph kampányában Rankin a nők igazi személyiségét, és nem egy tökéletes reflexiót szeretett volna lencsevégre kapni, ennek eredményeképpen pedig a kampány dinamikus, őszinte, stílusos, és igazán nőies lett.

„A legizgalmasabb abban, hogy a Triumph-fal dolgozhattam a tavasz-nyári kampányon, az az, hogy a márka egy teljesen új irányt kezdett venni. A képek modernek, őszinték, és önbizalommal teliek! Azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy a termékek tényleg nem csak a tökéletes megjelenésű nőknek szólnak! A Triumph minden olyan nőnek szól, aki szeretné magát igazán jól érezni a bőrében. Számomra ezt jelképezi az egész új kampány, és szeretném, ha egyre többen látnák így a világot, hiszen ez a valóság.” - nyiltakozta a menő forográfus

Rankin fotózza Jessica Hart-ot
Fotó: Triumph

„Szuper együtt dolgozni a Triumph-fal egy olyan kampányban, amivel ennyire tudok azonosulni, és ami minden nőhöz szeretne szólni. A Triumph felismerte, hogy mi nők egyszerre hány szerepben próbáljuk megállni a helyünket az életben – elragadó teremtések vagyunk! Ahhoz, hogy igazán önmagad lehess, fontos, hogy jól tudd érezni magad a saját bőrödben. Egyik pillanatban inkább kényelmes ruhákban lennél, a másik pillanatban pedig szexinek és erősnek szeretnéd érezni magad. A Triumph fehérneműi kivételes kényelmes darabjaiban pontosan az lehetsz, aki szeretnél, és ezt imádom!” - mesélte Jessica Hart

Jessica Hart a Triumph aktuális arca
Fotó: Triumph

A tavasz-nyári kampány a Triumph legnépszerűbb szériáit mutatja be a fürdőruháktól, és érzéki fehérneműkön át, a sportos darabokig.

Jessica Hart a Triumph Amourette kollekciójának darabjában
Fotó: Triumph

A kampány fókuszában többek között olyan nőies és ikonikus fazonok is állnak, mint az Amourette 300, az innovatív Magic Boost, vagy a legújabb technológiával készült triaction sportmelltartók.

Jessica Hart a Triumph TriAction kollekciójában
Fotó: Triumph

A GLAMOUR-nak lehetősége volt exkluzív interjút készíteni Jessica Hart-tal, melyet a legfrissebb márciusi lapszámban találsz, ki ne hagyd!

Jelentkezz be most online a Triumph ingyenes méret tanácsadására és találd meg az Igazit minden alkalomra a www.findtheone.triumph.com/hu_HU-n!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez most komoly? Játszmába kezdett a palota Meghan Markle bejelentése után

Ez most komoly? Játszmába kezdett a palota Meghan Markle bejelentése után

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője