Ezek az álomszép fogékszerek azonnal kiemelik a mosolyodat

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Minnae úttörő luxusmárkaként a hagyományos fogékszerek újragondolására törekszik. Olyan ékszereket kínálnak, amelyek nem csupán ízlésesen mutatnak, de rendkívül egyszerűen és fogorvosi beavatkozás nélkül használhatóak.

A Minnae professzionális fogékszereivel biztonságosan emelheted ki a gyönyörű mosolyod
A Minnae professzionális fogékszereivel biztonságosan emelheted ki a gyönyörű mosolyod
Fotó: Minnae

Céljuk, hogy eleganciát és kifinomultságot vigyenek a mosolyodba, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd az egészség vagy kényelem terén. A Minnae ékszerei fogászati szakértelemmel és precíziós ékszerészeti tudással személyre szabottan készülnek, biztosítva, hogy minden darab tökéletes harmóniában legyen a stílusoddal és a személyiségeddel.

Divatba hozzák az egészséges fogakat

A Minnae mosolyékszerek új dimenziót nyitnak a fogékszerek világában, ötvözve a hagyományt és az innovációt, valamint kiemelve az egészség és szépség fontosságát. Minden egyes darab 14 karátos aranyból készül, kihasználva az arany kimagasló biokompatibilitását, biztonságos felhasználhatóságát és precíz megmunkálhatóságát, melyet több évszázados fogászati és aranyműves tapasztalat bizonyít, míg a hagyományos fogékszereknél sziporkázóbb ragyogást az ékszerekbe foglalt valódi briliánsok nyújtják.

Kollekciójuk kínálata rendkívül változatos, mindenki számára megtalálható benne az ideális darab, amely kiemeli az egyén stílusát és egyediségét.

A Minnae mosolyékszereket úgy tervezték, hogy kihangsúlyozzák az egészséges fogak és fogíny szépségét. Ugyanakkor felhívják a figyelmet az ínygyulladásra is, amely a felnőtt lakosság közel 70%-át érinti. A fogínygyulladás kezeletlenül fogágybetegséghez vezethet, ami a fogak elvesztésének egyik leggyakoribb oka.

Félelmetes következményei lehetnek, ha nem használsz fogselymet - szakembert kérdeztünk

Félelmetes következményei lehetnek, ha nem használsz fogselymet - szakembert kérdeztünk

A márka célja a nagyfokú szerepvállalás a fogászati prevencióban, mely lehetővé teszi a fogak élethosszig tartó megőrzését. Folyamatos motivációjuk, hogy a Minnae mosolyékszerek ne csak a szép, hanem az egészséges száj hírnökei legyenek.

Az alapító - Dr. Szabó Zita Noémi - személyes története és elkötelezettsége az egészség és szépség iránt inspirálja a Minnae kollekciókat, melyek minden mosolyt egyedi fényben tüntetnek fel. A Minnae megalkotója által felidézett emlékek, valamint az egészséges mosoly fontosságába vetett hit vezérli a márkát, hogy olyan ékszereket tervezzenek, amelyek egyszerre elegánsak és biztonságosak.

A Minnae fogékszermárka alapítója Dr. Szabó Zita Noémi eredetileg fogorvos
Fotó: Minnae

Az inspiráció gyakran a legváratlanabb helyeken bukkan fel - egy gyermekkori emlék, egy régi vágy lehet az a katalizátor, amely új irányt szab egy pályafutásnak” - osztja meg a MINNAE alapítója, akinek útja a fogorvoslástól egy ékszerművészeti újításig vezetett, és egyesítette a szépség és az egészség területét.

A Minnae megálmodása egy személyes tapasztalaton alapult, amely rávilágított arra, hogy mennyire kevés figyelmet fordítottunk eddig a fogak egészséges díszítésére.” - osztja meg Dr. Szabó Zita Noémi, a MINNAE márka alapítója.

Gyermekkoromban találkoztam először fogékszerrel, ami azonnal megragadta a figyelmem. Édesanyám fogorvos lévén elmagyarázta, hogy milyen hátrányai lehetnek egy ilyen ékszernek. Mindig is nagyon büszke voltam arra, hogy a fogaim teljesen egészségesek, így ezt semmiképp sem akartam kockáztatni.

Később, mikor már én is fogorvosként dolgoztam, továbbra is foglalkoztatott a gondolat, hogy a hagyományos fogékszerek egyikét sem tudom őszintén ajánlani a pácienseimnek. Ekkor született meg az ötlet, hogy tervezek egy saját ékszert, amit én is szívesen viselnék és bárkinek jószívvel ajánlhatok.

Mindenképp húzasd ki a bölcsességfogakat, elmondjuk, miért

Mindenképp húzasd ki a bölcsességfogakat, elmondjuk, miért

A Minnae-nél kulcsfontosságú, hogy a mosolyékszerek nem csak esztétikusak és biztonságosak, hanem rendkívül egyszerűen használhatóak is. A Minnae mosolyékszerek könnyedén behelyezhetőek a fogak közé és eltávolíthatóak onnan, anélkül, hogy szakember segítségére lenne szükség. Ezzel a megközelítéssel biztosítva, hogy a márka viselői bármikor, bárhol képesek legyenek megújítani a megjelenésüket, így erősítve önbizalmukat és kiemelve mosolyuk természetes szépségét.

A Minnae nem csupán ékszereket tervez, hanem egy teljesen új nézőpontot hoz a fogékszerek terén, ötvözve az eleganciát és az egészséges szépséget.


Galéria

2024.06.13.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nemcsak a szülésélményt keseríti meg, a kismamákra és a babákra nézve is életveszélyes a HELLP-szindróma

glamour plusz ikon Nemcsak a szülésélményt keseríti meg, a kismamákra és a babákra nézve is életveszélyes a HELLP-szindróma

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)

Most megmutatjuk, mi az a program, ami nélkül nincs „Girls' night” - Íme! (x)