Tőle lesz igazán káprázatos az idei bugyishow

2018.október.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az évről-évre a világ legnézettebb divateseményét összehozó Victoria´s Secret megértette az idők szavát, és legutóbb ők is vendégtervezővel dobták fel az aktuális kollekciójukat. A Balmain vezér, Olivier Rousteing valószínűleg bevált, hiszen idén újabb vendégtervezőt hívott meg a fehérneműóriás.

Candice Swanepoel a Victoria´s Secret show-n
Fotó: Getty Images

Mary Katrantzou épp hogy csak túl van a 10. jubileumi bemutatóján a London Fashion Weeken, de máris újabb projektbe kezdett bele, idén novemberben ugyanis bemutatják a tervezőnő és a Victoria´s Secret közös kollaborációjának darabjait.

"A munkám a tervezésen keresztül az észlelésre, a perspektívákra és a szépség kiszűrésére épül. Fel akartam hívni a figyelmet arra, hogy amellett, hogy mit viselünk kívül, az is nagyon fontos, hogy mi van a ruha alatt. A fehérnemű az első védőréteg, ami megerősítheti egy nő önbizalmát"- nyilatkozta a tervezőnő a Vogue magazinnak.

Mary Katrantzou, a tervező:

Mary Katrantzou
Fotó: Getty Images

A görög származású tervezőt gyakran emlegetik úgy, mint a "minták királynőjét", ami elég sokat elárul arról, hogyan is szeret alkotni, és mi jellemző a munkásságára. A mintái többnyire színesek, nőiesek és hatalmas erőt sugároznak. Nem a fehérneműmárka az első, akivel kollaborál, hiszen korábban az Adidas-szal is együttműködött már.

A Victoria`s Secret lányok titokzatos világa: modellek, akiknek nem jár le a szavatossága

A Victoria`s Secret lányok titokzatos világa: modellek, akiknek nem jár le a szavatossága

Az együttműködésről egyelőre nem derült ki túl sok minden, ugyanis a Victoria´s Secret szereti a nagy leleplezéseket, de az Instagramon közzétett videó alapján sejthető, hogy a kollekció szórakoztató és életteli lesz, amire megéri várni.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Bog1c_Ag6OO/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon #VSxMaryKatrantzou...see it#8212;and shop it#8212;during the 2018 #VSFashionShow. Victoria's Secret (@victoriassecret) által megosztott bejegyzés, Okt 4., 2018, időpont: 6:34 (PDT időzóna szerint)

"Azt akartam, hogy a darabok színesek, felemelőek, bátrak és erősek legyenek, hogy a nő, aki viseli őket, szórakozhasson a fehérneműivel, és annak színeivel és mintáival, pont úgy, mintha az egy második bőr lenne. Lehet őket alsóneműnek hordani, de úgy is, mint a hagyományos ruhákat. Hű akartam lenni a márkához, és annak örökségéhez, így az általam kedvelt minták dominálnak, de szem előtt tartottam azt is, hogy a Victoria´s Secret lányok vannak a középpontban"

Színekben és mintákból Katrantzou kreációiban nincs hiány:

Mary Katranzou kifutója
Fotó: Rexfeatures
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője