Top 15: a divatvilág legizgalmasabb új arcai

2019.május.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A modellszakma eléggé felborult az utóbbi időben, a leghíresebb, legjobban fizetett szépségek számára a modellkedés inkább csak amolyan hobbi. A sztármodellek előbb voltak híresek, minthogy modellkedni kezdtek volna. Igaz, ma már nem egy kifutós reménység karrierje is az Instagramról indult, ott szúrják ki a modellügynökök, vagy esetleg eleve mikroinfluenszerek. Lehet, hogy ma a Hadid-lányok, Kendall Jenner vagy Hailey Baldwin a legismertebb modell, de a divatszakma szomjazik az új, érdekes arcokra, az izgalmas karakterekre.

Top 15: a divatvilág legizgalmasabb új arcai
Fotó: Rexfeatures

Nem lesz többé Victoria´s Secret Fashion Show

Nem lesz többé Victoria´s Secret Fashion Show

Szerencsére annyiban tényleg léptünk előrébb, hogy azzal nem vádolható a divatvilág, hogy manapság attól kellene tartanunk, hogy a legfelkapottabb manökenek listáján ugyanolyan lányokat találnánk. Dehogy, nagyon is sokszínű és izgalmas ez a lista!

Anyelina Rosa

Anyelina Rosa a Versace kifutóján
Fotó: Vogue

A dominikai modell tavaly a Saint Laurent show-ján exkluzívként mutatkozott be a divatvilágnak, és azóta mindenki vele akar dolgozni. Idén már a legnagyobb márkák kifutóján is szerepelt a Burberrytől, a Versace-n át a Michael Korsig. Idén nyáron a Zara, és a Max Mara arcaként már fontos kampányokat kapott, és Porter, a Vogue Italia, és a V magazinokban szerepelt divatanyagokkal.

Ariel Nicholson

Ariel Nicholson

A mindössze 17 éves lány arca olyan, amilyennek egy Jane Austen regény főhősnőjét elképzeljük. Ez a romantikus megjelenés egyszerűen elbűvölte a Calvin Klein márkát, akik lényegében bemutatta a divatvilágnak a fiatal lányt. Azóta dolgozott együtt a Miu Miu márkával, és szerepelt a Macr Jacobs kifutóján, ahol a Beauty kampányban is szerepet kapott. A Dazed magazin és a Love divatlap is a jövő nagy modellreménységeként mutatta be, ők pedig ritkán tévednek.

Edwina Preston

Edwina Preston

Igazi angol lány, elképesztő vörös hajjal, és egy olyan kisugárzással amitől egyből nosztalgikus érzésünk lesz. Nem csoda, hogy immár a Gucci márka arcaként láthatjuk viszont, hiszen az örök hippi nosztalgiában élő olasz divatház mostani stílusához Edwinánál keresve sem találnak jobb arcot. Elképesztő ütemben gyűjtögeti a magazinos szerepléseit, és divatkampányait, de különleges megjelenése miatt, ez aligha meglepő.

Imari Karanja

Imari Karanja a Tom Ford bemutatóján
Fotó: Vogue

Egészen hihetetlen adottságokkal rendelkezik a kenyai származású, de Amerikában született modell. Még mindig csupán 17 éves, de alig volt 15, amikor a Marc Jacobs exkluzív modelljeként belépett a divatvilágba. Azóta megfordult rengeteg nagy márka, például a Prada, a Christian Dior, és a Hermés kifutóján is. A bámulatosan gyönyörű modell már most a Coach, a Prada, a Versace és a Tom Ford márkák arcának mondhatja magát.

Imari Karanja a Prada kampányában
Fotó: A Prada kampányában

Jessie Bloemendaal

A holland modellekből mindig van utánpótlás, a nagyon magas szőkeség az egyik legszorgalmasabb modell az elmúlt évadok kifutóin. Ez a szorgalom meg is hozta a gyümölcsét, hiszen a Jessie B. néven emlegetett lány az utóbbi három évben rengeteg kampányban, magazinban és címlapon is szerepelt. Idén nyáron például a Max Mara arcaként láthatjuk többek között.

Jessie Bloemendaal

Lucan Gillespie

Lucan Gillespie

Az angol modell a tavalyi év egyik abszolút hőse volt a kifutón, miután a Miu Miu resort show-ja kedvéért fiúsan rövidre vágatta a haját, ami korábban csaknem a popsijáig ért. Most olyan, mint Mia Farrow, és a divatmárkák egyszerűen imádják az új megjelenését is. Korábban a Gucci egyik kedvence volt, de természetesen ilyen áldozat után a Miu Miu kampányainak állandó szereplője.

Naomi Chin Wing

Naomi Chin Wing

A trinidadi születésű lány egy igazi genetikai főnyeremény, családfájának egyik ága Kína felé, a másik Afrika, egy harmadik pedig Latin-Amerika felé mutat. Őt zavarta, hogy tinédzserként sokkal magasabb volt, mint a kortársai, azonban modellként ez feltétlenül előnyére válik. A gyönyörű lány a Saint Laurent kifutóján debütált, és azóta az egyik legfoglalkoztatottabb modell a kifutón. Többek között Rihanna egyik kedvence, így elmaradhatatlan a Fenty kifutójáról, kampányaiból.

Oumie Jammah

Ouime Jammah
Fotó: Vogue

A Stockholmban felnőtt gambiai származású szépség kislánykorától modellnek, és lelkesen utánozta Naomi Campbell utánozhatatlannak tartott vonulását. Annyira jól sikerült, hogy mindenki legnagyobb örömére immár nem csak otthon, hanem a legnagyobb divatházak kifutóin is szezonról szezonra bemutatót tart abból, amit tanult a legendától. A Miu Miu egyik kedvenc modellje, de a Calvin Klein és H&M hirdetéseiben is rendre felbukkan. Az utóbbi időben kissé eltűnt, de aztán kiderült, hogy babát vár, és a H&M új hirdetésében már cuki pocakkal pózol.

A 10 legikonikusabb Victoria`s Secret modell

A 10 legikonikusabb Victoria`s Secret modell

Paloma Elsesser

Paloma Elsesser

Az nem plus size forradalom, ha csak Ashley Grahamet emlegetik mindenhol, de szerencsére ez nem így van. Paloma például szinte berobbant a divatvilágba azután, hogy a sminkes Pat McGrath első saját beautykollekciójának az arcává tette. A kanadai-svájci-chilei-angol-amerikai lányt az Instagramon fedezte fel a sminkguru, de onnan nem volt megállás, azóta a Nike, a Fenty, a H&M, az Asos márkák arca is lett, és igazi influenszer. Miközben pszichológiát és irodalmat tanul az egyetemen immár a legnagyobb vörös szőnyeges partik sztárja is.

Tess McMillan

Tess McMillan

"Tudom, hogy azért vagyok érdekes, mert úgy nézek ki, mintha egy reneszánsz festmény szereplője lennék" - viccelődött a hirtelen jött népszerűségén, és egyben a testalkatán a 18 éves texasi lány. Hogy ezért, vagy sem, de az biztos, hogy a magazinok a Vogue-tól, az alternatív magazinoktól, mint Oyster egyszerűen imádják. A magazinok egymás kezéből kapkodják ki, a kifutón a Dolce & Gabbana show-ján debütált, Marc Jacobs beautykampányát bízta rá, de az Ugg legújabb hirdetésében is szerepel

Rose Daniels

Rose Daniels

A divatvilág új angyalarcú rebellise megérkezett! A 19 éves leszbikus amerikai lány nem olyan, mint egy szokványos modell, hogy mást ne mondjunk január elsején azzal köszöntötte az Instagramon a követőit, hogy a gitárjával rászólózott egy Arctic Monkeys dalra. Ha most keresnék az ideális Nancy-t, nála alkalmasabbat aligha találnánk, reméljük csak a sikereiben, és nem a botrányaiban lehet majd a pályáját Kate Mosshoz hasonlítani. Annyiban tényleg jó a hasonlat, hogy Rose tényleg emlékeztet a fiatal Kate Mossra. A Miu Miu, a Marc Jacobs kampányai mellett már egy sor nem akármilyen címlapszereplést is begyűjtött.

Lily Nova

Lily Nova

Az ausztrál lány néha olyan, mintha egy kisfiú lenne, mások meg akár egy tündér. Vörös haja és törékeny megjelenése miatt sokan Lily Cole-hoz hasonlítják. Annyi biztos, hogy a márkák imádják, és az utóbbi szezonokban rengeteg kifutón felbukkant már. Mivel a Miu Miu imádja az új különleges arcokat, ezért nem csoda, hogy Lily Nova is felbukkan mostanában a kampányaikban. Különösen érdekessé teszi, hogy rengeteg arca van, egészen különleges arcú lány.

Manuela Sanchez

Manuela Sanchez
Fotó: Vogue

A Dominikai Köztársaság lesz az új Brazília? A 2000-es években a brazil lányok voltak a divatvilág kedvencei, mostanában pedig a karibi országból érkeznek sorra a kifutók kedvencei. Manuela olyan sok feltörekvő szépséghez hasonlóan a Saint Laurent show-ján debütált, hogy azóta rengeteg címlapszerepléssel, és olyan márkák kampányaival, mint a Prada, a Dior vagy éppen a Zara építgeti szorgalmasan a karrierjét.

Heejung Park

Heejung Park

A dél-koreai lányt viszonylag későn fedezte fel magának a divatvilág, legalábbis mifelénk, hiszen 2017-ben 25 éves volt, amikor a Louis Vuitton exkluzív modelljeként bemutatkozott a nemzetközi kifutókon. Heejung azóta szerepelt már a Marc Jacobs, a Dolce & Gabbana, a Levi´s és Versace kampányaiban is. Tökéletes példája annak, hogy a divatiparban megváltoztak a szokások, ha elég izgalmas karakter vagy, akkor ha 20 felett kezded, akkor is komoly karriert lehet építeni.

Mads Mullins

Mads Mullins

Annyira friss arc, hogy szinte még alig tudunk jelentősebb munkákat felsorolni a neve mellett. Igaz, a lázadó punk megjelenése máris olyan magazinok modelljévé tette, mint a Vogue, vagy a Numéro. Eközben a Saint Laurent a legutóbbi szezonra teljesen lestoppolta, sőt azóta kiderült, hogy a legújabb kampányának a főszereplőjévé is tette egyúttal a kopaszra borotvált fejű virginiai lányt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Miley Cyrus hajszínváltása bebizonyította, hogy a barna a legizgalmasabb árnyalat

Miley Cyrus hajszínváltása bebizonyította, hogy a barna a legizgalmasabb árnyalat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője