Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

2022.október.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Összeállítottad az őszi bevásárlólistádat? Ha még nem, akkor van egy tippünk: kezdd a listát a cipőkkel! A 2022-es ősz legjobb lábravalóit a GLAMOUR-napokon kedvezményesen szerezheted be, de fontos, hogy vásárlás előtt átgondold, mire is van szükséged valójában.

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!
Fotó: Getty Images, GLAMOUR, montázs: Herceg Éva

Minden szezonváltásnál veszel egy új cipőt? Ez nem feltétlenül pazarlás, hiszen egy olyan kiegészítőről van szó, ami nagy használatnak van kitéve. Amire azonban ügyelned kell, hogy ne vásárolj feleslegesen, és ápold a cipőidet a megfelelő módon, mert akkor sokkal tovább hordhatod a kedvenc darabjaidat. Vegyél olyan cipőt a GLAMOUR-napokon, ami jól kihasználnálható, kényelmes, stílusos, és nem csak egy szezonon át viselheted.

A párizsi Fashion Week-en láttuk ezt a különleges CONVERSE cipőt, amit te is beszerezhetsz olcsóbban a GLAMOUR-napokon

A kényelmes sportcipő – legyen az lapos vagy emelt talpú – továbbra is nagy kedvenc marad, mert könnyen beilleszthető a mindennapi összeállításokba. A cowboy csizmák is visszakerültek a képbe, és a bő farmertől a mintás ruhákig, mindennel jól mutatnak. A mokaszinok és a fűzős bakancsok még jó pár ősz alappillérei lesznek, amelyek most tökéletesen passzolnak nadrágokhoz vagy akár szoknyákhoz.

VANS 41 990 Ft GLAMOUR-napokon 39 995 Ft

Sportcipő

A tervezők újrakonfigurálták ezt az alapvető őszi cipőt magasabb talprész hozzáadásával, így a klasszikus megjelenés egy modern csavart kapott. Ám ez egyáltalán nem veszélyezteti a kényelmet.

ECCO 49 995 Ft GLAMOUR-napokon 39 995 Ft

Mokaszin

A mokaszin szinte minden ruhadarabnak stílusos hangulatot kölcsönöz. Ráadásul tökéletes az átmeneti öltözködéshez, mivel könnyű felvenni, és nem "fullad" meg a lábad, amikor az októberi időjárás úgy dönt, hogy újra az augusztusihoz hasonlít. A zokni, cipő, szoknya hármast ne hagyd ki az idén!

SPRINGFIELD 24 995 Ft GLAMOUR-napokon 19 995 Ft

Cowboy csizma

Hozd vissza az őszbe a celebek által jóváhagyott trendet úgy, hogy a nadrágot betűrőd a cowboy csizmádba, vagy viselj hozzá egy rövidebb szoknyát. Stílusos és kényelmes alternatíva arra az esetre, amikor még nem állsz készen a fűzős bakacsra.

Hosszúszárú DEVERGO 32 995 Ft GLAMOUR-napokon 26 397 Ft, Rövidszárú TAMARIS 40 990 Ft GLAMOUR-napokon 36 890 Ft

Bakancs

Természetesen a bakancsok sem maradnak le a listáról. Szinte minden a GLAMOUR-napos kuponfüzetben szereplő márkánál megtalálod a nagy kedvencet. És hogy miért kedvenc? Mert bármihez viselheted. Magas és alacsonyabb szárral, az időjáráshoz igazítva.

Fehér HELLY HANSEN - Dockyard 52 995 Ft GLAMOUR-napokon 42 395 Ft, Barna TIMBERLAND 59 995 Ft GLAMOUR-napokon 47 995 Ft

2022 GLAMOUR-napok: íme a legjobb szempillaspirálok, amiket kedvezményesen szerezhetsz be

2022 GLAMOUR-napok: íme a legjobb szempillaspirálok, amiket kedvezményesen szerezhetsz be

Túrabakancs

Akkor is, ha jársz túrázni, és akkor is, ha nem. Egy kirándulás feltölt és mozgásban tart, így érdemes bebarangolni Magyarország meseszép tájait. És mutatjuk is, hogy miben.

GUESS 63 900 Ft GLAMOUR-napokon 51 190 Ft

Klasszikus csizma

Minden elegáns megjelenés befejezése lehet ez a magas sarkú csizma. Kecses, nőies, és nagyon kifinomult végeredményhez vezet.

F&F 6090 Ft GLAMOUR-napokon 4870 Ft

"Mamusz" csizma

Pillanatok alatt felkapod az ajtóban ezt a bokacsizmát, és szinte mindegy, hogy hova sietsz - legyen szó kutyasétáltatásról, vagy egy megbeszélésről - a kényelem garantált.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője