5 tuti ajándék tipp kedvenc könyvmolyodnak

2020.december.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Már minden könyvet kiolvastak? Nem akarsz idén karácsonykor is vásárlási utalványt adni? Összeszedtünk pár ajándék tippet, melyek nemcsak jól mutatnak, hanem hasznosak is – ezekkel egyszerűen nem lőhetsz mellé.

5 tuti ajándék tipp kedvenc könyvmolyodnak
Fotó: Getty Images

1. Ex Libris pecsét
Igazi reneszánszukat élik az ex libris pecsétek. Ha egy rokon vagy barát imádja a könyveket, s rengeteg bosszúságot okoz neki, ha valaki nem adja vissza a kölcsönbe adott könyveit, akkor a megfelelő pecséttel biztosan egy életre belopod magad a szívükbe. Rengeteg opció közül lehet válogatni: az ArtiStamp oldalán szebbnél-szebb variációk találhatóak, a BomoArtban csodálatos ex libris matricákkal készültek, illetve Ott Anna saját tervezésű pecsétjei is arra várnak, hogy bekerüljenek a fa alá.

2. Juhász Anna boxok
Juhász Anna és a SZUNO egy egészen különleges adománygyűjtő akcióval készül idén az ünnepekre: tizenöt, teljesen egyedi ajándékokkal telepakolt dobozra lehet licitálni, s a teljes bevételből az Igazgyöngy Alapítványt támogatják. A dobozokban olyan kincseket találni, mint dedikált könyvek, Freywille sálak vagy Poket zsebkönyvek.

3. Határidőnapló
Kevés olyan vásárlója volt Szabados Ági Libertine könyvesboltjának, aki végül az Időnyerő nélkül távozott volna – s ez nem véletlen. Az Időnyerő, egy határidőnapló és egy mini-irodalomterápia praktikus ötvözete. Miközben a könyvet naptárként is használhatjuk, mellette a válogatott szépirodalmi szövegek által önismereti naplót is vezethetünk. Ha pedig valami tradicionálisabbat kerestek, akkor érdemes lehet megnézni a Poket Zsebkönyvek Végtelen Én határidőnaplóját is.

4. Bonobo workshop
Izgalmasabb karácsonyi ajándékot keresel? A Bonobo Könyvkötő Workshopon biztosan nem fogtok unatkozni! Újonnan kötött könyveiteknek hagyományos japán márványozó technikával készíthettek nem csak utánozhatatlan, de szemet gyönyörködtető borítókat is!

5. Kindle tok
A könyves ajándékokból az e-olvasók sem maradhatnak ki! Róth Anikó festő és illusztrátor évek óta tervez Kindle olvasókra színes tokokat, a webshopján elérhetőek a kedvenc városai által ihletett kollekció is. Ti melyiket választanátok?

Szöveg: Csibra-Kaizler Tamara

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője