A legtrendibb őszi sneakerek és táskák a PIG SHOES-ban!

Promóció

2017.szeptember.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újra készülhetünk a hűvösebb időkre és mi mással lehetne feldobni a szürke őszi napokat, mint színesebbnél színesebb sneakerekkel és hátizsákokkal. A PIG SHOES rengeteg újdonsággal és széles kínálatával lep meg mindenkit idén ősszel is – válogass a legnagyobb világmárkák (adidas, Nike, Fjallraven…) modelljei között!

Íme a mi szelekciónk:

A Nike legújabb dobása nemcsak szuper nőies, hanem pihekönnyű és extrán kényelmes darab is –sportos viselet, ami biztosít arról, hogy egész nap kényelemben érezd magad. Több színállásban is elérhető.

Szereted a csillogást? Ezt a letisztult vonalvezetésű monokróm fekete cipellőt az arany sarokrész dobja fel igazán.

Az Adidas Bold sneakerek magasított talppal rendelkeznek, ezáltal extra magasságot adnak a lányoknak – a PIG SHOES-ban többféle színállásban találsz Stan Smith illetve Superstar Bold modelleket.

Most különleges türkizkék színben pompázhatsz ha beszerzed a legújabb Adidas EQT modellt, amelynek neve is elárulja, hogy kialakítása szinte "segít" minket ha rengeteget szaladgálunk egy nap.

Bézs-rózsaszín-vanília kombináció. Ennek a modellnek a színét tagadhatatlanul eltalálta az Asics – próbáld fel magad az Andrássy úti vagy a Hercegprímás utcai PIG SHOES üzletben, hiszen hidd el nekünk, hogy felvéve rögtön beleszeretsz majd!

Tudtad, hogy a Re-Kankenek 10 újrahasznosított palackból készültek?! Amellett, hogy a környezetet véded, még stílusos megjelenést is kölcsönözhetsz magadnak ilyen hátizsákkal.

A Packable Daypack hátizsákok különlegessége az, hogy saját belső zsebükbe összetömöríthetőek, ezáltal kis helyen is elférnek – praktikus, nemigaz?

Szeptember a kirándulások hónapja, mi mást vinnél magaddal, mint egy Herschel Little America hátizsákot? Sok-sok különböző szín közül választhatsz a PIG-ben.

Látogass el a PIG SHOES üzletekbe vagy a www.pigshoes.hu –ra és válogass a legújabb sneakerek és táskák között!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője