A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted a július-augusztusi számot és a Summer Weekend kuponokat

2021.június.15.

A GLAMOUR magazin július-augusztusi lapszámában egy újdonságot találsz, a GLAMOUR Summer Weekend kuponfüzetet, így már nyáron is átélheted a 100% GLAMOUR-napok élményt.

A GLAMOUR-napokon régi probléma volt, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyták a magazin megvásárlását, és pórul jártak, mert az standokon már nem lehetett egykönnyen megtalálni a GLAMOUR-t.

Ezt a problémát szerettük volna orvosolni, amikor útjára indítottuk a GLAMOUR-napok telefonos applikációt. A digitális változat sikere természetesen arra ösztönzött minket, hogy a GLAMOUR Summer Weekend kapcsán is elérhetővé tegyük a GLAMOUR legfrissebb számát az applikáción keresztül.

Most már nem fordulhat elő, hogy ott állsz álmaid cipője előtt, de nincs nálad kuponfüzet, nem kapsz sehol magazint, és ezért kimaradsz a kedvezményes vásárlásból. A GLAMOUR-napok applikáció elérhető a Google Play -en és AppStore -ban is, tehát letölthető Androidos és iOS telefonokra is. Az alkalmazás letöltése ingyenes, ha letöltöd az applikációt minden nap kapsz egy ajándékkupont, amelyet beválthatsz, így megtapasztalhatod, hogyan is működik digitális kupon, ahhoz azonban, hogy a rengeteg kedvezmény birtokosa legyél, az alkalmazáson belül meg kell vásárolnod a GLAMOUR legfrissebb számának digitális változatát, amihez akárcsak az újságosnál, egyúttal megkapod a digitális kuponfüzetet is.

A magazinban rengeteg izgalmas olvasnivalóval készültünk neked. A digitális kuponbeváltás nagyon egyszerű, természetesen minden kupon, akárcsak a nyomtatott változat esetében, csak egyszer használható el. A GLAMOUR-napok applikáción belül részletes Súgó segít, hogy megismerd a digitális változatot is.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp - A fontosabb döntéseket pedig napold el: augusztus 4.

Napi horoszkóp - A fontosabb döntéseket pedig napold el: augusztus 4.

GLAMOUR Horoszkóp

Horoszkóp: Ezek a csillagjegyek tökéletes párt alkotnak egymással

Horoszkóp: Ezek a csillagjegyek tökéletes párt alkotnak egymással

Szépséghírek

5 glitteres ombre-köröm, amit te is könnyedén elkészíthetsz otthon

5 glitteres ombre-köröm, amit te is könnyedén elkészíthetsz otthon