Így használd a hétköznapokon az ünnepekre vásárolt ruháidat

2018.december.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Azt hitted, ha vége az ünnepi szezonnak, a szekrény mélyére kell száműznöd a csillogó, flitteres darabokat? Nagyot tévedsz! Az Arena Mall stylistja, Oláh Dóri megosztja Veled a téli ragyogás titkát: most megtudhatod, hogyan tedd hétköznap is hordhatóvá szilveszteri kedvenceid.

1. Töretlen diszkóláz! Vettél egy színes, tüllös, csillogós szoknyát, ami nagyon jól mutatott a karácsonyi fotókon. Így hordd 2019-ben: szerezz be a szoknya fölé egy laza kötött pulcsit a leárazásokon! Kombináld lapos talpú bakanccsal és vastag harisnyával.

Ezüst Zara szoknya: 25 990 Ft
Zara szoknya: 13 995 Ft
Michal Negrin szoknya: 252 450 Ft


2. A tündöklő irodista. Mindenkinek van legalább egy ütős flitteres felsője a buliszezonra. Ne hagyd, hogy különleges alkalmakra várakozzon a szekrény mélyén, dobd fel a hétköznapokat is ezzel a darabbal! Tompítsd a diszkógömb-hatást egy visszafogott, szürkés ceruza-, vagy répanadrággal, a különleges, de nem túl kirívó hatás érdekében. Voilá, máris van egy tuti irodai szetted!


Karl Lagerfeld felső: 45 990 Ft
Mohito nadrág: 7599 Ft

3. Ékeskedj más tollával! Ne félj a különleges részletektől és az izgalmas textúráktól az ünnepek után sem! A puha gyapjúruha és lovaglócsizma kényelmét a marabutollakkal vadíthatod meg. Sőt, a clutch bag sem kell, hogy a szekrényben lapuljon a legközelebbi éjszakázásig!

Michael Kors ruha: 61 000 Ft
Kazar cipő: kazar.com
Karl Lagerfeld táska: 62 990 Ft

4. Villantsd ki bátran a lábad! Dobd fel a szimpla irodai szetted a bulira vett mintás, strasszos, különleges harisnyákkal. Figyelj a szoknya hosszára: a feltűnő harisnyákhoz inkább midi vagy maxi fazont válassz!

Zara szoknya: 6595 Ft
Viráglenyomatos Calzedonia harisnya: 4995 Ft
Calzedonia harisnya: 8495 Ft



5. Fűszerezz csillámmal! Úgy tűnik, a glitter körömlakk kitart 2019-ben is! Szerezz be egyet szilveszterre, majd tartsd magadon az ünnepek fényét: a csillogó körmök a legegyszerűbb szettednek is lökést adnak a hideg napokon.

Inglot: 3990 Ft
IsaDora /Douglas: 3600 Ft

6. Kiegészítjük egymást! A jól megválasztott statement ékszerek nagyon jó barátaid lehetnek az újévben is, ha szeretnéd feldobni a kötött pulcsi-farmer párosítást. Ha igazán különleges kiegészítőkre vágysz, az Arena Mall üzleteiben megannyi kincset találsz! Keresd az arany, piros, zöld színnel kombinált ékszereket, amik az ünnepek után is hasznos társaid lesznek.

Michal Negrin fülbevaló: 23 400 Ft
Michal Negrin gyűrű: 9600 Ft

Michal Negrin nyaklánc: 108 600 Ft

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Az 54 éves Cate Blanchett istennőként tündököl a Vogue címlapján

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője