Iszak Eszti, Pintér Ada és Dallos Bogi megnyitották az első SLOGGI üzletet Magyarországon

Szponzorált tartalom

2018.október.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Vége a hosszú várakozásnak – a SLOGGI megnyitotta első márkaüzletét Magyarországon, ami a világon a második Sloggi üzlet, így történelmi pillanat a márka életében. A budapesti Árkád bevásárlóközpont ad helyet a 65 m2-es üzletnek, mely eddig nem látott, szuper széles kínálattal vár mindenkit: a varrás nélküli, innovatív Zero Feel melltartóktól kezdve a letisztult és kifinomult prémium S by sloggi kollekción keresztül az idén ősszel debütáló mOve sportkollekcióval kiegészülve, és nem utolsó sorban az ikonikus Originals basic fehérneműkkel zárva a sort.

A tavaszi sikeres Zero Feel együttműködések után a Sloggi idén ősszel is rendkívül büszke rá, hogy együtt dolgozhat Iszak Esztivel, Kiss Ramónával és Pintér Adával, valamint a csapat legfrissebb tagjával, Dallos Bogival. Iszak Eszti, a Sloggi márka nagykövete így köszöntötte a vendégeket az október 4-én tartott ünnepélyes megnyitón: Nagyon boldog vagyok, hogy ma itt állhatok az első Sloggi üzletben, hiszen már a kezdetektől együttműködöm a Sloggival, és végig követhettem a szupergyors fejlődésüket és a folyamatos innovációkat. Őszintén mondom, hogy ez az abszolút kedvenc együttműködésem, mert a Sloggival tényleg önmagam lehetek, nem kell megfeszülnöm és pózolnom a fotózásokon, másrészt olyan márkát képviselhetek, aminek a fehérneműit tényleg minden nap viselem.

A sloggi bemutatja az első prémium fehérnemű kollekcióját, az S by sloggi-t

A sloggi bemutatja az első prémium fehérnemű kollekcióját, az S by sloggi-t

Pintér Ada az idén ősszel bemutatott mOve sportkollekciót emelte ki a megnyitó rendezvényen tartott kerekasztal beszélgetéseben "A sportnak mindig is fontos szerepe volt az életemben, pont ezért óriási örömmel próbáltam ki elsőként a Sloggi mOve termékeit. Imádom bennük, hogy tényleg minden mozgásformához megtalálod a tökéletes mOve darabot, és szerencsére itt is nagyon odafigyeltek arra, hogy egyszerre legyenek szuper kényelmesek és divatosak."

Dallos Bogi a kerekasztal beszélgetést követően egy mini koncerttel szórakoztatta a közönséget, természetesen egy szuper kényelmes Zero Feel body-ban, ami még a színpadon is megállta a helyét.

Kiss Ramóna egy forgatás miatt most nem tudott csatlakozni a csapathoz, de őt is megcsodálhattuk a Debreczeni Zita által fotózott képeken, melyeken Rami gyönyörű kismamaként ragyog a szuper kényelmes és innovatív Zero Feel darabokban.

Az új sloggi retail üzletben modern, egyedi és újításokban gazdag módon kerül kifejezésre a sloggi életérzés: a megszokott, egyhelyben álló babák helyett végre szuper fiatalos csókolózó pár és szívecskét mutató manöken hoz frissességet. A próbafülkék előtt folyamatosan frissülő 'Insta fal' várja a próbára igyekvőket, míg a mennyezeten a Sloggi logó betűi jelennek meg ledes lámpák formájában. Minden egyes apró részletet a Sloggi univerzuma inspirálta, mely arra bátorítja az embereket, egyaránt a nőket és a férfiakat, hogy érezzék igazán komfortosan magukat és képesek legyenek a valódi énjük kifejezésére.

Rozsnyai Zoltán a Sloggi kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: Ez egy olyan pillanat, amire már nagyon régen várunk. Nagyon jó érzés, hogy szemtanúi lehetünk ennek az ikonikus eseménynek és a magyarok részéről kapott fogadtatásnak. Ilyenkor érezzük igazán azt, hogy megérte a sok munkát, érdemes volt várnunk! Büszkeséggel tölt el, hogy üdvözölhetem azokat a vásárlókat, akik elsőként lépnek be a boltba az egyik legerősebb piacunkon, és engedjétek meg, hogy jószívvel ajánljam előremutató fehérneműinket, melyek páratlan kényelmet nyújtanak mindenki számára.

Iszak Eszti megmutatja, hogyan és mivel viseld a legszexibb, legkényelmesebb fehérneműket

Iszak Eszti megmutatja, hogyan és mivel viseld a legszexibb, legkényelmesebb fehérneműket

A Sloggi szeretné meglepni az új üzlet vásárlóit, így most érdemes benézni hozzájuk a budapesti Árkád első emeltén található boltba, hiszen október 4-től minden 10.000 Ft-ot meghaladó vásárlás mellé egy szuper cool kitűző válogatást adnak ajándékba!

Az üzlet hétfőtől szombatig 10-21 között, míg vasárnap 10-19 között várja az érdeklődőket, így elegendő időd lesz, hogy elmerülj, és magadba szívd a sloggi életérzést.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője