Jennifer Lopez új szintre emelte a karácsonyi pulóver fogalmát

2022.november.30.

Itt az ideje máshogy tekinteni a karácsonyi pulóverekre! A klasszikus norvég vagy egyéb vicces minták kifejezetten jól tudnak működni, ha egy kicsit más környezetbe helyezed őket. Jennifer Lopez - vagy talán a stylistja - is ezt tette, és valahogy sokkal jobban mutat így a klasszikus darab.

Jennifer Lopeznek még a karácsonyi pulcsira is van egy jó stílustippje
Jennifer Lopeznek még a karácsonyi pulcsira is van egy jó stílustippje
Fotó: James Devaney/Getty Images

Jennifer Lopeznek nem csak a flitterek, a hercegnős ruhák és a laza sportruházat áll jól. Az énekesnő időről időre felkínál nekünk egy-egy megjelenést olyan hétköznapi ruhákkal is, amiket mi is könnyedén a szekrénybe helyezhetünk, és amit az ő nyomdokaiba lépve a maximumra emelhetünk. Éppen ilyen ez a karácsonyi pulcsis összeállítás is.

Az összhang Jennifer Lopez és Ben Affleck között mint mindig, most is hibátlan
Fotó: Getty Images

Irány a Broadway

Ha eddig abban a hitben voltál, hogy ez a darab teljesen használhatatlan a lakáson kívül, akkor most gondold újra mindezt. Férje, Ben Affleck társaságában láthattuk ugyanis, ahogy Jennifer Lopez távozott egy Broadway showról. Az esemény, ahol meg kell jelenni - legalábbis, ami a ruhát illeti -, és láss csodát, a pulcsi egy elegánsabb környezetben is működik.

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Kulcs a pulóver frissítéséhez

Vedd ki a felsőt a megszokott környezetéből egy váratlan párosítás segítségével. Ebben az esetben az énekesnő egy fekete tüllszoknyát viselt, oldalán hasítékkal. A kiegészítők is nagy jelentőséget kapnak a megjelenésben: fekete platform cipő és egy azonos színű öv a pulóver felett, hogy még szofisztikáltabb megjelenést kölcsönözzenek annak a szettnek, amelynek abszolút főszereplője a mintás, kötött felső.

Jennifer Lopez férjével kéz a kézben sétálva mutatja be, hogy lehet újradefiniálni a téli pulóvereket
Fotó: Getty Images

Gondold újra

Ideje eltörölni az előítéleteket azzal kapcsolatban, hogy (állítólag) ezek a pulóverek nem esztétikusak, és értékeljük azt a képességüket, hogy javítják a megjelenést - ahogy Jennifer Lopez tanította nekünk. Ne zárd a négy fal közé ezt a pulóvert, mert annál egy kicsit több figyelmet érdemel. A szezon egyik legjellemzőbb pulóvere számos helyen megtalálható, mutatjuk a legjobbakat.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói