Magyar dizájn karácsonyra

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Számos fantasztikus divattervezővel büszkélkedhetünk szerencsére, akik menő ruhákat és kiegészítőket terveznek. Ezeket már jól ismerhetitek a magazinból és online oldalunkról is. Ám most szándékosan a kiesebb üzletekbe, műhelyekbe és közösségi terekbe repítenénk el, ahol több tervező is különleges és egyedi dizájn darabokat kínál. A szuper kreációk között jó eséllyel találsz kivételes meglepetéseket karácsonyra.

1. AJÁNDÉK TERMINÁL

December 24-ig: ALLEE


A nagy klasszikus kedvenc meglepetések is lehetnek érdekesek, ha mondjuk egy kis csavar van a dologban. Ezt most egy helyen megtalálod. Amikor az idő a legnagyobb ellenség, nem árt olyan helyre menni, ahol mindenkinek találsz valamit. Na pont ilyen az Ajándék Terminál 2019 pop-up üzlete, mely ismét az ALLEE bevásárlóközpontban nyitotta meg kapuit.

Zokni ZOKTOPUS

2. YKRA & Friends Holiday Pop-Up

December 5-től 8-ig: 1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 3-5.

Látogass el az YKRA karácsonyi pop-up boltjába, ahol számukra kedves magyar márkáktól válogatták össze a legjobb ajándékötleteket! A négynapos pop-up üzletben a Kezemura kerámiák, KELE Clothing kötött sapkák és sálak, az Eperfa fajátékok, a VYF selyemkendők, a Phylia Studio grafikák és fatányérok, valamint az YKRA hátizsákok között lelhetsz rá a tökéletes meglepetésre.

Táska YKRA

3. MARGOT

Kivételes apróságoktól az ajándékutalványon át egyedi dizájner termékekig tudsz a MARGOT Budapestben válogatni. Oláh Anna táskái (Anna Amélie), Anna Daubner ruhái (Daubenr Anna), Visy Dóra ékszerei (Dorivisy) és Vecsei Zsófi kalapjai (Vecsei Millinery) mellett az egyik legmenőbb férfiruhamárka, a Grandpa (Nagy Annamari) kollekciói között is válogathatsz.

Glamour-tipp:
Ezt ne hagyd ki! TAU néven indít új ready-to-wear kalap márkát Vecsei Zsófi a Vecsei Millinery tervezője és megálmodója.

Bőr kiegészítők és kézzel rajzolt ruhák ANNA AMÉLIE

4. REPERTORY

1013 Budapest, Budafoki u. 5.
A Repertory is készül a karácsonyra, decemberben két eseménnyel is, melyeket nem érdemes kihagyni, hiszen a the Mama Kin jellegzetes ékszeri, és a DAIGE fantasztikus ruhái között találhatsz rá az igazira:

Ruhák DAIGE

5. PRINTA

1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 10.
Fenntarthatóság és dizájn kéz a kézben. Válogassatok a szebbnél szebb zero waste és fenntartható termékek között a Rumbach Sebestyén utcai multifunkciós üzletükben.

Műanyag ruhák, PET palackok, egyszer használatos csomagolások helyett tartós megoldásokkal is meglepheted a családod és a barátaidat, ha benézel a Printába.

6. SISKO STUDIO

1085 Budapest, Somogyi Béla u. 18.
A Müskinn játékos táskái mögött Tóth Eszter és Sziládi Noémi áll, Nácsa Andrea tervezi a nandi pasztell darabjait, virágéknál őszinte rajzait Papp Virág álmodja meg, Szilágyi Sapi pedig a természeti formákat megidéző SAPI ékszerek készítője. A tervezők nagyon kreatív és különleges darabokkal készültek az ünnepekre, így érdemes ide is benézni.

7. SUSU keramika Nyitott Showroom & Karácsonyi Vásár

1027 Budapest, Frankel Leó út 10.
Asbóth Szaffi és Bodnár Flóra kerámiatárgyai nagyon bájosak. Egyedi karakterüknek köszönhetően a kézzel készített tárgyak nagyon jellegzetesek. A játékos formáknak és színvilág azonnal elvarázsol mindenkit.
December 12-én csütörtökön minden érdeklődőt várnak a Frankel Leó úti műhelyükbe. Nézd meg hogyan megy a munka náluk és szerezz be egy SUSU-t a fa alá!

8. STUDIO77

1016 Budapest, Krisztina krt. 77.


Egy kis ékszerdoboz, ahol rátalálhatsz Csizmazia Anett letisztult ZIA ruháira, Tóth Eszter TE Shoes bakancsaira, és Haklik Zita formás, minimalista BABUSHKA ékszereire. Ha még nincs semmi ötleted, itt jó eséllyel rátalálsz a tökéletes ajándékra.

Bakancs TE SHOES

Ékszerek BABUSHKA

9. SZIA+

1111 Budapest, Budafoki út 17.

Színes, izgalmas és nagyon érdekes ajándékok tárhelye a SZIA+. Budapesti divat és művészetgyár, alkotóműhely és bemutatótér, ahol mindenre rálelhetsz, ami színesebbé és vidámabbá teszi a karácsonyt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője