Nem tudod mit fújj magadra a nagy napon? Mutatjuk a legtökéletesebb illatvariációkat

2019.február.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tudtad, hogy az emlékezetünk tökéletesen tárolja az illatokat is? Nem is csoda, hogy az esküvő minden egyes állomásához tudtunk társítani egy parfümöt. Merülj el az illatkavalkádban, lazulj el és engedd át magad a nagy nap élvezeteinek. Hiszen ez a nap csak rólad és kedvesedről szól!

Fotó: Shutterstock

Gyémánt helyett

Sheer edt TIFFANY – 26890 Ft/50 ml (537,80 Ft/1 ml)

2019 tavaszán jelenik meg, így nem csoda, ha egyből lecsapsz rá. Ha az eljegyzési gyűrűd nem is cserélnéd rá, azért egy ilyen ékes, Tiffany gyémánt formájú parfümöt csak imádni fogsz. Nem csak a külseje, a belső is megnyerő. Egyedülálló, időtlen és tiszta a mandarin, ylang ylang, rózsaolaj és írisz elegyének köszönhetően.

A kis táskádba

Les Mini Signature edp CHLOÉ – 9900 Ft/20 ml
Nomade edp CHLOÉ – 9900 Ft/20 ml

Az igazi romantikus illatokat nem másnak, mint a Chloé márkának köszönhetjük. Így nem csoda, ha a 20 ml-s verzió landol a táskádban a nagy napon. Pont belefér, az illatod így zseniális lesz egész nap! A Chloé neve egyet jelent a rózsával. Hidd el, megéri!

A boldogító igenhez

- In Love With You edt EMPORIO ARMANI – 33700 Ft/100 ml (337 Ft/1 ml) -
- Stronger With You Intensely edt EMPORIO ARMANI – 29900 Ft/100 ml (299 Ft/1 ml)

Nem véletlenül választottuk ezt az illatpárost, hiszen a kommunikációjában is az áll, hogy "együtt erősebbek vagyunk". Tökéletes választás a boldogító igen kimondásához. Üvegén is megjelenik a dupla gyűrű, aminek szimbóluma a kapcsolat összekötése. Az In Love With You a fekete cseresznye, sambac jázmin, borostyános rum kavalkádjától lesz érzéki, míg a Stronger With You magabiztosságát a levendula, tömjén, vanília és borostyánfás jegyek adják.

Éjfél után

212 VIP Rosé extra edp CAROLINA HERRERA – 35990 Ft/80 ml (44,88 Ft/1 ml)

Ha a menyecske ruhádhoz keresel egy extravagáns illatot, akkor ne keress tovább, itt megtaláltad. Ez a különleges VIP illat tökéletesen passzol az est fénypontjához: hozzád. A cseresznyelikőr, keserű mandula és queenwood mindenkit elbódít.

Az éjjel soha nem érhet véget

Black Opium edp Intense YSL – 31500 Ft/50 ml (630 Ft/1 ml)

Ünnepeljétek meg a boldogságotokat és koccintsatok a szerelemre és az egészségetekre! Ez a parfüm az abszint kékes árnyalatáról kapta a színét, azonban csodás, romantikus dolgokat is idéz, mint egy hölgy couture ruhában, vagy a kéklő egű éjszaka a fénylő Holddal és csillagokkal. Képzeld el te is ezt a képet, miközben beszippantod az ánizs, kék szeder, sambac jázmin, narancsvirág, kávé, édesgyökér, szantálfa és vanília kombinációját. Ez aztán vonzó és csábító!

A nászéjszakára

- Guilty Pour Homme edp – 28390 Ft/50 ml (567,80 Ft/1 ml)
- Guilty Pour Femme edp – 28390 Ft/50 ml (567,80 Ft/1 ml)

A romantika és az ártatlanság szimbóluma találkozik a hedonista élvezetekkel. Nem is választhatnátok jobb illatpárost, ez aztán beindítja az érzékeket! A női illat kifinomult, páratlan virágos jegyekbe burkolózott, mint az orgona, pacsuli és mandarin, míg a férfi verzió pikáns, élénk, az olasz citrom és a rózsabors miatt. A legnagyobb bűnötök az legyen, hogy nektek van a legjobb illatotok! #foreverguilty

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

X-Faktor: Közülük kerülhet ki az utolsó mentor Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci mellé

X-Faktor: Közülük kerülhet ki az utolsó mentor Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci mellé

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője