Óriási leárazás! 10 ruha, amit kedvezménnyel vehetsz meg most a Reservedben és tökéletes lesz a szilveszteri partira

2018.december.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Jól tetted, ha spóroltál egy kicsit még a nagy ajándékvásárlás közepette, és bizony jól jön most, ha kaptál egy kis pénzt is karácsonyra, hiszen tudod, hogy rögtön az ünnepek után óriási kedvezménnyel csaphatsz le az üzletekben szuper holmikra.

Az akciók már meg is kezdődtek, úgyhogy érdemes alaposan szétnézned, mert ha a téli gardróbodban még mindig vannak hiányok, akkor ennél jobb alkalom nem lesz, hogy teljessé tedd a ruhatárad a téli szezonra.

Mivel napokon belül szilveszteri buliba kell menned, ezért biztosan már azon gondolkodsz, hogy miben kellene menned. Nos, mi gyorsan szétnéztünk a Reserved kínálatában, ahol máris nagy, akár 50%-os leárazást is elcsíphetsz, és biztosan megtalálod a tökéletes szilveszteri szettet. Nézd mi miket válogattunk!

Mini bársonyruha: ez a pöttyös mini tökéletes választás akár egy fokkal elegánsabb szilveszteri partiba is, ha nem szereted a túlságosan sokat mutató ruhákat, de azért kellőképpen sejtelmes darabra szavaznál, akkor ezt a hátrészen izgalmas kivágással díszített minit neked találták ki:
8995 Ft helyett most 4995 Ft

Csillogó overall: ha úgyis tudod, hogy mindenki ruhában lesz, akkor igazán különleges lehetsz, ha te inkább egy overallban mész bulizni. Ez a darab kellően ünnepi hangulatú, hiszen enyhén csillogó anyagból készült, a szabása nagyon lendületes, és olyan választás, amiben tuti, hogy kényelmesen érzed majd magad egész éjszaka:
8995 Ft helyett 6995 Ft

Virágmintás ruha: ebben a ruhában igazán különlegesnek érezheted magad. A virágmintás mini sötét színe és mintája egyszerre klasszikus, ugyanakkor van benne valami vibrálóan erotikus is.
9995 Ft helyett 4995 Ft

Rojtos ruha: egyszerűen muszáj, hogy legyen a gardróbodban egy igazán őrült, dekadens darab! Itt az idő, hogy lecsapj rá, és ez a rojtos ruha, ami a rohanó 20-as éveket, a jazz-korszakot idézi pompás választás egy őrült, szilveszteri partihoz:
12 995 Ft helyett 8995 Ft

5 újévi fogadalom, amit bárki be tud tartani

5 újévi fogadalom, amit bárki be tud tartani

Flitteres ruha: ezt a flitteres ruhát egyszerűen szilveszter éjszakájára tervezték. Már biztosan látod is magadat, ahogy áttáncolsz benne 2019-be. Nem kérdés, hogy erre az alkalomra tökéletes választás!
14 995 Ft helyett 8995 Ft

Ingruha: neked ugyan édesmindegy, hogy milyen nap, csak azért nem állsz be a sorba, mert szilveszter van. Ha szeretsz mindig más utakon járni, mint a többiek, akkor megtaláltuk a te ruhádat. A lyocell anyagból készült ingruha ráadásul bőr- és környezetbarát választás:
12 995 Ft helyett 4995 Ft

Kis fekete: a legunalmasabb választás? Dehogy, inkább a legtökéletesebbnek mondanánk. A kis fekete ráadásul egy olyan darab, amit bármikor, bárhová bevethetsz. Rengeteg stílushoz passzol, csak a kiegészítőket kell variálnod. Ennek a testhez álló darabnak a fodros, szegecsekkel díszített ujjrésze a különlegessége, ami igazán imádnivalóvá teszi:
9995 Ft helyett 6995 Ft


Flitteres mini: partikirálynő megvagy! Ebben a ruhában valahogy egész szilveszter esete te leszel a táncparkett közepén. Meg fognak őrülni tőled, ha ebben a ruhában táncolsz. Imádsz bulizni, és ez bizony nem szégyen!
12 995 Ft helyett 9995 Ft

Mintás hosszú: ha nem egy hatalmas, ereszd el a hajam bulira készülsz, hanem sokkal inkább egy beszélgetés, társasozós baráti összejövetelen búcsúztatod az óévet, akkor minek is vennél fel valami olyan darabot, amiben csak feszengenél. Ez a nagyon kényelmes, praktikus, de nagyon is mutatós darab nem csupán erre az alkalomra tökéletes választás, a gardróbod egyik kedvence lesz:
9995 Ft helyett 6995 Ft

Csipkés: egyszerre romantikus és szuperelegáns választás. A csipkeruhákban mindig olyan mesebeliek, ugyanakkor a bikavér vér színben van valami igazán vérpezsdítő. Ez egy elegánsabb, vacsorázós, esetleg romantikusra tervezett szilveszter éjszakának a tökéletes ruhája:
6495 Ft helyett 4995 FT

Válogass az akciós ruhák, kiegészítők közül a Reserved oldalán!

Óriási leárazás! 10 ruha, amit kedvezménnyel vehetsz meg most a Reservedben és tökéletes lesz a szilveszteri partira Most vedd meg!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője