Praktikum és természetesség: Az idei hideg évszakokat a Reserved Prémium kollekciója uralja

Szponzorált tartalom

2019.szeptember.30.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tiszta formák, telített színek és a természet elbűvölő részletei. Így lehet a legegyszerűbben megfogalmazni a 2019-2020 őszi-téli szezon legújabb RESERVED Premium kollekciójának kampányát.

Magda Wunsche és Agnieszka Samsel, a jól ismert fotós páros alkotta meg a RESERVED Premium kollekció legújabb kampányának képeit egy olyan környezetben, ahol ásványok festik rózsaszínűre a vizet és fehér meszelt falak adnak geometrikus keretet a tájnak. A spanyol tartomány – kőfejtők, apró falvak és egyenetlen horizont világa, az a vidék, ahol az ember és a természet harmóniában él együtt – szolgált a fotózás helyszíneként, amely a díszlet szimbolikus jelentésén keresztül nemcsak esztétikailag teremt összhangot, hanem az a href="https://gemadhu.hit.gemius.pl/hitredir/id=150w22boLwwladVH4AFc5sUXLZqBMtucobSuXk6K9sD.H7/stparam=xippluftfj/fastid=jkfloxxmpajywslbgtbuxoijuimx/nc=0/url=https://www.reserved.com/hu/hu/woman/get/inspired/premium-collection?brick=S_PremiumCollection_W=home">új Premium kollekció filozófiáját

A RESERVED Premium kollekcióban ugyanis már a tervezésétől kezdve kiemelkedő szerepet kapott a környezettudatosság: alapját olyan környezetbarát anyagok képzik, mint az organikus pamut, az ökológiai viszkóz, a lyocell vagy az újrahasznosított poliészter. A környezetbarát anyagokon túl a tervezők olyan vásárlók által közkedvelt anyagokat is használtak, mint a kasmír, a selyem, a merinó és az alpakagyapjú.

A praktikusság a kollekció egyik domináns jellemzője. A bő szabásminták és a kifinomult, rétegzett stílus azonnal felkeltik a figyelmünket a csodás darabok iránt, a monokróm sziluettek, izgalmas anyagkombinációk és minimalista kiegészítők pedig szintén a kollekció fontos elemei. A kollekció színskáláját emellett egy gazdag, természetből vett paletta is jellemzi. Az acélkék ég, a tengerészkék, néha fekete tenger, illetve a meleg tónusok széles választéka egyaránt megtalálható a kollekcióban, mint ahogy az erdő barnáitól kezdve, a csarab liláján keresztül, a homok bézs színéig szintén valamennyi árnyalatot felfedezhetjük az őszi-téli darabokban. A rengeteg mész fehérségétől pedig a sziluettek világossá és ragyogóvá válnak, de nem vakítanak.

A női kollekcióban a lookok csak úgy vonzzák a szemet: az erősen kontrasztos outfitek ugyanis a felesleges dekoratív elemek helyett olyan elegáns és hasznos kiegészítőkkel egészülnek ki, mint a passzoló kesztyűk vagy a stílusos turbán (a klasszikus sapka helyett). A tervezők gondosan odafigyeltek az arányokra is, és művészi összjátékot teremtettek a láb hossza, valamint a csizma szárának magassága között. Emellett olyan finom részletekre is koncentráltak, mint a garbóutánzat vagy a nadrágok dereka. A minimalista stílusban így semmi sem maradhat elrejtve vagy elfedve.

A férfi kollekció, habár nem teljesen elegáns, egy hasonlóan kifinomult stílust képvisel. Egy vastag gyapjúpulóver öltöny alatt viselve, egy szürke ing állógallérral vagy egy nagy kockás kabát – ezek olyan sikkes stíluselemek, amelyek a klasszikus vonal mellett teret adnak egy kevésbé elegáns dresszkódnak.

A kötött anyagok kaptak egy egyedi geometrikus mintázatot, mindezt feltűnő színekkel, rozsdabarnával vagy meggypirossal megspékelve. A teljes palettán uralkodik a harmónia, amely lehetővé teszi, hogy szabadon kombináld a kollekció darabjait új, meglepő szettekben.

A kollekció elérhető online a reserved.com oldalán.

Válogass kedvedre a RESERVED Prémium kollekcióból, és kattints arra a darabra, amelyik tetszik!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője