Vintage és kilencvenes évek: szuperelegáns, könnyű ruhákkal készül a Mango nyárra!

Promóció

2019.május.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Komoly dilemma elé állít téged is ruhaválasztáskor az időjárás? Szeretnél valamilyen lenge anyagú felsőt, ruhát nyárra, amely ugyanakkor kihangsúlyozza a nőiességed is? Ha a kérdésekre igennel feletél, akkor már mutatjuk is, mit kínál neked a Mango az idei kánikulára!

Télen olykor belesajdul a szívünk, amikor a ruhatárunkra nézünk: annyi jó cuccot vettünk a kánikula idején, és mégis, milyen rövid ideig hordhattuk ezeket! A következő meleg évszak beköszöntével pedig újra azon kapjuk magunkat, hogy körmünket rágva tipródunk a gardrób előtt: valahogy már egyik nyári ruhánk sem az igazi. Mi történt? Hiszen elő se vettük!

A válasz: megváltoztál

Lehet, hogy a tavalyi ruháid már kimentek a divatból, vagy változott az ízlésed, esetleg az alkatod is, és már nem állnak jól azok a darabok, amelyeket egy évvel ezelőtt még imádtál. Lehet, hogy tavaly még a szűk, testre simuló fazonokért voltál oda, idén pedig valami lengébbet viselnél, mert rájöttél, hogy azokban jobban érzed magad. Nem is csoda, hiszen az előbbi típusnak megvan az a hátránya, hogy pár csepp izzadtság is meglátszik az anyagán, ráadásul állandóan felcsúszik a felső vagy a szoknya alja mozgás közben.

Ezen a ponton viszont újra előtérbe kerülhetnek a kétségek. Tényleg válasszunk inkább lengébb darabokat? De ezek sokszor úgy festenek rajtunk, mintha zsákot viselnénk – különösen akkor, ha elmegy mellettünk egy nőtársunk a pontosan rá illő ruhakölteményben! Kényelmesek ezek a lengébb fazonok, valóban, de amint egy tükör elé tévedünk, látjuk, hogy egyáltalán nem hangsúlyozzák ki nőiségünket, idomainkat. Hogyan lehetne minden kívánságunkat összeegyeztetni?

Így hódít a természetesség a Mangónál

Szerencsére a divatipar évről évre azon dolgozik, hogy a lehető legjobb szetteket tudd összeállítani magadnak. Ruhákat, amelyekben kényelmesen tudsz mozogni, de ugyanakkor szép és szexi lehetsz bennük. A Mango a Summer Linen nevű, legújabb nyári kollekciójának megtervezésekor is ezeket tartotta szem előtt. Be kell valljuk, a kissé vintage beütésű, hímzett, modern és rusztikus hatást ötvöző, egyszerű fehér darabok a mi szívünket máris meghódították!

A Mango SS19-es, Summer Romance nevű nyári kollekciója ismét alátámasztja a divatüzlet elköteleződését a kortárs divat, valamint a vászon, a kidolgozott, jelen esetben horgolt anyagok és a szalmakalapok iránt. Bár idén a fehér lesz a vezérszín a Mangónál, számos pasztellárnyalat is megjelenik az új kollekcióban, mint például a halvány rózsaszín, az égszínkék és a lime. A természetes és rusztikus anyagok alkotják tehát az új eresztés lényegét: a horgolt minta, a pamut és a vászon igazi nyárias életérzést nyújt viselőjének a koptatott felszínnel, csíkozással és a kézzel készített rafia táskákkal.

A kényelmes, mégis elegáns hatású, hosszú nyári ruhák így megidézik a régi korokat, a kollekció felsőinek szabása pedig inkább retró hatással bír, a kilencvenes éveket hozzák vissza napjainkba. Ezen felsők és szettek közül bármelyiket el tudjuk képzelni egy fergeteges nyáresti koncerten, bulizással, baráti találkozóval töltött hétvégén egy vászoncipővel, szandállal, itt-ott egy kiegészítővel kombinálva!

Az idei nyár tehát a természetesség jegyében telik majd a Mangónál, amelynek áldásos következménye, hogy nem kell magadra erőltetned olyan fazonokat és darabokat, amelyek minden pillanatban emlékeztetnek arra, mennyire kényelmetlenek. A ruha ugyanis akkor mutat a legjobban rajtad, ha tudsz benne létezni és nem gondolsz arra, mit viselsz éppen. Ezért sem szabad elfelejtened: a jó kisugárzás, vidámság és könnyedség olykor ezerszer többet jelent, mint egy passzentos ruci!

Bővebb információkért kattints az adott ruhára!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője