Viselj olyan fürdőruhát idén nyáron, mint a kedvenc sztárod! Mutatjuk az elérhető árú verziókat

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hamarabb itt lesz a bikini szezon, mint gondolnánk. A meleg májusi napokon sokan már be is izzították a kerti medencét. Bő egy hónap múlva pedig hivatalosan is megkezdődik a nyár, és vele a fesztiválok és a várva várt strandolós pihenés. A megfelelő fürdőruha megtalálása egy kincskereséssel is felér, hiszen egy olyan darab, ami szuperül áll és még kényelmesen is érezhetjük benne magunkat, nem terem minden bokorban.

Az üzletek már javában kínálják a sok trendi bikinit, a szemérmesebbeknek jó hír azonban, hogy idén az egyberészes fürdőrucik is nagyon felkapottak. A választás dilemmája nyomasztó is lehet, ilyenkor sokat segíthet egy kis inspiráció, amit kedvenc sztárjainktól kapunk miközben nyaralós fotóikat nézegetjük az Instagramon. Egy különleges fazon, érdekes minta vagy vibráló szín ihletet adhat ahhoz, hogy milyen fürdőruhát válasszunk magunknak.

1. Kyle Jenner

Az ifjú anyuka is előnyben részesíti az egyberészes darabokat, ami ápol és eltakar, emellett egy farmernadrággal akár topként is hordható. A John Galliano for Christian Dior fürdőruha lógós mintája erős trend lesz az idei nyári szezonban.

PELSO 27990 Ft

2. Kendall Jenner

A topmodell tökéletes alakján minden fazon jól áll, nekünk azonban mégis ez a sportos egyberészes a favoritunk a repertoárjából, mert friss és fiatalos.

SINSAY 4995 Ft

3. Demi Lovato

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BdqrtjMlRg0/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #128247;: @sirahshoots Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés, Jan 7., 2018, időpont: 3:36 (PST időzóna szerint)

Az énekesnő egyáltalán nem rejtegeti kerekded, formás idomait, gyakran láthatjuk őt neglizsében. Fürdőruhában is szereti a feltűnő darabokat, ez az ananászos, egyszerű fazonú fürdőruha tökéletes választás volt.

NEW YORKER 6290 Ft

4. Dakota Fanning

A szép, szőke színésznő a nőies és elegáns stílus híve, ezért egy pöttyös fürdőruhában süttette magát egy jachton. A klasszikus mintát a mély dekoltázs teszi picit pikánssá.

ZARA 8995 Ft

A sloggi bemutatja az első prémium fehérnemű kollekcióját, az S by sloggi-t

A sloggi bemutatja az első prémium fehérnemű kollekcióját, az S by sloggi-t

5. Lea Michele

Lea egy neonszínű darabot választott, ami visszahozza a 90-es évek hangulatát. A neon árnyalatok a barna bőrön mutatnak jól leginkább.

NEW YORKER 4190 Ft és 2890 Ft

6. Hailey Baldwin

A csinos Hailey sokkal inkább bikinipárti, és kedveli az egyedi, mutatós fazonokat. Színpompás horgolt bikinije kicsit hippis, kicsit retró, és izgalmas részletekben gazdag. Ilyen egy modern mai lány fürdőruhája.

Felső ZARA 5995 Ft

7. Dukai Regina

Regi számos fürdőruhája mellett egy állatmintás, pánt nélküli bikinit is magával vitt Maldív-szigetek-i nyaralására. És milyen jól tette! Csodásan áll rajta. Az állatminta ebben a szezonban is extra dögös.

Bikini F&F 3990 Ft

Milyen fürdőruha illik az alkatodhoz?

Milyen fürdőruha illik az alkatodhoz?

8. Palvin Barbara

Leghíresebb topmodellünk is aktívan szeret pihenni. Sportos csajoknak sportos szabású bikinire van szükségük, ami biztosan fennmarad még a strandröplapdázás közben is. A mozgalmas időtöltéshez csodás társ lehet a Sports Illustrated fürdőruha különkiadásában viselt sportos kétrészes. Az úszó fazonú felsőrész az egyik legfelkapottabb irányzat a fürdőruha divatban.

SLOGGI 5999 Ft és 3499 Ft

9. Rita Ora

Egyszerűen imádjuk Rita Ora fodros fürdőruháját! Ez a pánt nélküli, csíkos cukiság csajos és vagány egyszerre.

CALZEDONIA 28500 Ft

Fürdőköntösben az utcán? Mostantól TRENDINEK számít!

Fürdőköntösben az utcán? Mostantól TRENDINEK számít!

10. Ashley Graham

A plus size díva szívesen hord bikinit, amivel a nőknek nagy inspirációt ad. A csíkos, trikófazonú felsőrész jól tartja a nagyobb melleket is.

Bikini CALZEDONIA 10000 Ft és 5000 Ft
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Ez tényleg Meghan Markle? Még sosem láttuk ilyen ruhában!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője