A Z generációnak köszönhetjük az elmúlt évek legvagányabb nadrágtrendjét

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Hosszú évek óta egy jól bevált trenddel válaszoltunk a fejtörést okozó kérdésre: mit veszel fel este? A csini top és farmer párosa már jó rég bevésték magukat minden nő öltözködési rutinjába. A Z generáció azonban jött, látott, és változtatott ezen a jól bevált pároson is. Megjelenéseikkel pedig egyre inkább arra ösztönöznek, hogy bátran változtassunk ezen a megszokott divat duón, és próbáljunk ki valami sokkal izgalmasabbat a csini top és farmer helyett. Engedd meg a Z generációnak, hogy bemutassa az egyszerű felső és vidám nadrág kombinációt.

Gigi Hadid mintha már ráérzett volna a Z generáció új nadrág és felső duójára.
Gigi Hadid mintha már ráérzett volna a Z generáció új nadrág és felső duójára
Fotó: Gotham/GC Images/Getty Images

Természetesen a csini top és farmer párosa még mindig ugyanolyan releváns a divatban, szó sincs róla, hogy el kellene felejtened. Viszont, ha törekedsz rá, hogy időről-időre szélesítsd a stílusod, és nyitott vagy új irányokra is, akkor ezt érdemes mindenképp kipróbálnod. A képlet nagyon egyszerű: ahelyett, hogy a felsőre összpontosítanád a hangsúlyt, a nadrágot válaszd meghatározó darabnak. Ez egy érthető átmenet, hiszen miután a divat már nem csak a skinny farmer lehetőségére korlátozódik, egyre inkább lehet a nadrág a mindennapi szettünk fő attrakciója. Az elmúlt években egyre több izgalmas fazon kapott szerepet, újra berobbant a cargo nadrág a kétezres évek elejéről, és egyre népszerűbbek lettek a bőszárú sziluettek is. A Z generáció pedig kiválóan ki is aknázta az ebből adódó lehetőségeket, és főszerepet adott a szezon izgalmas és feltűnő nadrágjainak.

A Z generáció most a feltűnő nadrág választásra helyezi a hangsúlyt
Fotó: @poppyalmond

Mint mindig, most is kedvenc influenszereinktől merítjük az ihletet, hogy miként is csapjunk bele ennek az izgalmas, új trendnek a kipróbálásába. Hiszen kik is demonstrálnák jobban a trendet, mint akik felforgatták a jól bevált divatkliséinket. De meglehetősen jól sikerült a Z generációnak ez a küldetése is, hiszen alig várjuk, hogy bedobjunk egy ilyen szettet a legközelebbi nyári partiba. Ha pedig továbbra is kicsit merésznek éreznéd az új felállást, olyan 6 inspiráló szettet választottunk neked, ami nem is annyira a feltűnésre hajaz, mintsem inkább egy kis csavarra az öltözködésben. Kedvcsinálónak legyen ennyi elég egyelőre, az meg már csak rajtad múlik, mennyire mersz majd bevállalós lenni a nadrág választásban.

A Z generáció bevállalós nadrág együttese
Fotó: @irisloveunicorns @sofiamcoelho

Dübörög a meztelenruha trendje, és ezúttal nagyon is hordhatóak - az utcán is

Dübörög a meztelenruha trendje, és ezúttal nagyon is hordhatóak - az utcán is

Feltűnő csíkok

A csíkok örökzöld trendként ragyognak a divatban - minden szezonban. Az már más kérdés, hogy nadrágként be merted-e valaha vállalni. A Z generáció egy pillanatra sem akadt meg ebben a kérdésben, és elég bátran demonstrálja a darabot. Egy egyszerű fehér pólóval mesés parti szett lesz, ha kicsit jobban húz a szíved az Y2K felé, még a felsődben is lesz egy cseppnyi csavar.

Az új öltönynadrág

A Jorts elsöprő sikeréről a sztárvilágban már írtunk. Ott megismerkedhettél az új iránnyal, miszerint minél nagyobb a rövidnadrágod, annál jobb. Úgy tűnik, a bermuda fazon most minden nadrág típusra lecsapott. Az öltönynadrág eme átalakulása a kétezres évek elejét juttatta eszünkbe - honnan máshonnan inspirálódna a Z generáció, igaz? A szükséges sikket az elegánsabb cipő adja. A divatra igazán nyitott egyéniségeknek javasoljuk ezt a szokatlan formulát.

Cargo

A cargo nadrágot talán már nem kell bemutatnuk, a Z generáció egyik legismertebb védjegye. Ha még nem merted bevállalni, próbáld ki ezt a sikkesebb verziót: ha a felső csinos és visszafogott, máris nem fogod egy hip hop banda tagjaként érezni magad.

Vidám minta

A fesztivál szezonra talán az egyik elsőrangú divattippünk az idei nyárra: a pszichedelikus mintázatú nadrág. Minél egyszerűbb felsőt párosítasz hozzá, annál inkább emeled a fényét, azaz eleganciát adsz neki.

Csillogás mesterfokon

Még hogy a csillogó nadrág csak a szilveszteri időszakban jöhet szóba. Mint láthatod, egy egyszerű fehér inggel és csinos szandállal, akár egy lazább munkanapba is belefér, de egy esti randiba mindenképp.

Bájos csipke

A csipkenadrág nem egy könnyű szereplője az öltözködésnek. Bármennyire is csábítónak találtad eddig, csak éppen nem merted bevállalni, íme a példa, milyen remekül hordható, csak a körítés a lényeg. A balerina cipőnél és zakónál kitűnőbb választást el sem tudunk képzelni hozzá. És így még a színekkel is tudsz bőven kísérletezni. Abban az esetben, ha fesztiválra vinnéd, már nyugodtan elengedheted a fantáziád.

Ha kedvet kaptál a Z generáció új kedvenc darabjához, mutatjuk is a nyár legvidámabb nadrágjait!


Galéria

Bezárás
2023.05.28.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Orosz támadás érte a királyi családot

Orosz támadás érte a királyi családot

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Így valósíthatod meg a céljainkat néhány lépésben (x)

Így valósíthatod meg a céljainkat néhány lépésben (x)

PR

Ez az ősz legtutibb programja - ne hagyd ki! (x)

Ez az ősz legtutibb programja - ne hagyd ki! (x)

PR

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

PR

Igen, létezik otthoni arcfiatalítás látványos és tartós eredménnyel - ránckezelő készüléket teszteltünk (x)

Igen, létezik otthoni arcfiatalítás látványos és tartós eredménnyel - ránckezelő készüléket teszteltünk (x)