Eláruljuk melyik a valaha volt 10 legnépszerűbb YouTube csatorna és nagyon meg fogsz lepődni

2018.szeptember.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Olyan csodálatos, hogy néhányan, csak ülnek a székükben, szemben a kamerával, 15 percet beszélnek magukról és ezzel milliókat hódítanak meg. Hát, ez a Youtube világa! Itt van a top10-es lista, feliratkozók száma szerint haladva előre.

Justin Bieber
Fotó: Northfoto

10. Katy Perry – 30 millió feliratkozó

A top10-es lista Katy Perryvel kezdődik. Mint sok más előadó, ő is posztol videókat a zenéjéről, valamint kulisszák mögötti jeleneteket is láthatunk, ha rákeresünk. Népszerű előadóhoz híven, élő adásokat is indít, a rajongói szórakoztatására, amiket a csatornáján lehet követni.

9. Whinderssonnunes – 30 millió feliratkozó

Whinderssonnunes egy YouTuber, aki a videóiban, sosem visel pólót. Egy brazil énekes és komikus, 2013 óta posztol. Videóiban portugál nyelven és viszonylag gyorsan beszél, ezért csak azoknak ajánlom, akik legalább felsőfokon, ha nem anyanyelvi szinten beszélik a nyelvet.

8. WWE – 31 millió feliratkozó

A WWE Youtube fiókjának 31 millió feliratkozója van. Sok videót posztolnak egy nap, mely több részből áll, minden olyan dologról, ami a birkózásról szól. Az egyik videóban több állítólagos szuperhős pózol New York utcáin, akik inkább hasonlítanak pankrátorokhoz.

7. Ed Sheeran – 33 millió feliratkozó

Nem meglepő, hogy a legkedveltebb brit énekes szerepel a legnépszerűbb Youtube csatornák közt. Nagyon aktív, szorgalmasan tölti fel a zenéjéről szóló videókat, élő adásokat. Olyan előadókkal dolgozik össze, mint például Beyoncé, hogy egy hihetetlenül jó változatot tudjon feltölteni a Perfect című, népszerű slágerről.

6. Dude Perfect – 33 millió feliratkozó

A csatorna nevéből, arra lehet következtetni, hogy a Dude Perfect egy férfiak számára készült csatorna, tele sporttal és videójátékkal. Hát, ha ezt gondolod, nem tévedsz akkorát. Az 5 srác – Garrett, Codym Tyler, Coby, Cory – gyakran kísérletezik kihívásokkal. Nagyon szimpatikusak a srácok, viccesek és energikusak, jó őket nézni, ahogy szórakoznak. Nem csoda, hogy a hatodik helyet foglalják el a top10-es listánkon.

5. HolaSoyGerman – 34 millió feliratkozó

Ötös számú versenyzőnk egy Germán Alejandro Garmendia Aranis nevezetű, chilei Youtuber. A komikus posztok mindent elmondanak Germánról, a Hogyan találj munkát videójától egészen a Szülők tipikus hazugságaik-ig. Mostanában elég halott a csatorna, Germán egy éve posztolt videót utoljára. Nagyon szórakoztató és hasznos is lehet annak, aki spanyol nyelvvizsgára készül, jó gyakorlás a hallásutáni feladathoz. Angol leírást tartalmaz a videó, ami megkönnyíti a spanyolul hadaró Germán megértését.

4. Canal KondZilla – 37 millió feliratkozó

KondZilla egy brazil zenei producer, aki több, mint 700 videót termelt. A csatornáján le tudod csekkolni az előadóit és a legújabb zenéket tőlük.

3. Justin Bieber – 40 millió feliratkozó

Egyáltalán nem meglepő, hogy Justin Bieber a Youtube dobogójának harmadik fokán áll. Emlékszel, mikor felfedezték a 11 éves Justint ezen a mindenki által elérhető platformon? Jelenleg ugyan hanyagolva van a fiók, egy éve nem jelent meg rajta új poszt, de még mindig van annyira király, hogy érdemes lecsekkolni, hol is kezdte meg útját Biebers.

2. T-Series – 57 millió feliratkozó

A T-Series India legnagyobb lemezkiadója és filmstúdiója. Ha megnézed a Youtube fiókjukat, filmelőzeteseket és klippeket találsz, amik jelenleg nagyon ütősnek számítanak Indiában.

1. PewDiePie – 65 millió feliratkozó

PewDiePie magasan vezeti a listát, 65 millió feliratkozóval. Felix Kjellberg 28 éves, svéd származású, játékokról készít videókat, valamint kommentárokat gyárt az életről, hírekről és mémekről. Felixet sokan támadták és kritizálták, rasszista viselkedése miatt, bár látszólag nem változtatta meg a módszereit.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője