Ezek a tinisztárok idő előtt kiégtek és eltűntek a süllyesztőben

2019.március.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sok szülő nem hiába védi gyermekét a korai sikertől. Rengeteg rossz példát láthattunk már, olyan eseteket, amikor a tehetséges gyermekből pár éven belül züllött alkoholista, drogfüggő lett, vagy egész egyszerűen pszichésen nem bírta a terhelést.

Ezek a tinisztárok idő előtt kiégtek és eltűntek a süllyesztőben
Fotó: giphy

Sajnos számos rossz példa van. Ezeknek a tinisztároknak ígéretesen indult az életük, de gyorsan félresiklott minden...

Amanda Bynes

Fotó: Northfoto

Amanda Bynes a 2000-es években robbant be a Nickelodeon csatornán. Emlékezhetünk rá az Amerikai Hófehérke, a Hajlakk, a Micsoda srác ez a lány, vagy a Miről álmodik a lány című filmekből. Bynes pár év múlva furcsán kezdett viselkedni, botrányos fotókat osztott meg magáról, sok-sok piercinget láthattunk az arcán, érdekes parókákat viselt és még Barack Obamának is beszólt az interneten, akit csúnyának nevezett. Mindemellett a színésznő teljesen megváltozott a különböző tudatmódosítók hatására és több alkalommal le is tartóztatták drogfogyasztás miatt. Azóta tiszta lett, és jelenleg próbálja helyrehozni a hírnevét Hollywoodban.

Macaulay Culkin

Fotó: Northfoto

Macaulay az egyik legfiatalabb gyerekszínész volt a 90-es években. 4 évesen szerepelt először filmekben, majd a Reszkessetek betörők! című filmben nyújtott alakítása hozta meg számára az áttörést. Tini korától tudni lehetett, hogy problémákkal küzd, későbbi heroin függőségébe pedig kishíján bele is halt. Hosszú éveken keresztül imádkoztak érte a rajongók. Szerencsére az utóbbi időszakban összeszedte magát, mindenféle projekteken dolgozik, de ettől függetlenül filmes karrierjének már lőttek.

Kapaszkodj meg: Meghan Markle rengeteg szex és drog társaságában tér vissza a filmvászonra

Kapaszkodj meg: Meghan Markle rengeteg szex és drog társaságában tér vissza a filmvászonra

Dustin Diamond

Fotó: Northfoto

Dustin a 80-as évek végén, a 90-es évek elején került képernyőre. A Saved by the Bell című sorozatban alakította a stréber Screech-t. Sokan megszerették a karakterét, a valóságban azonban Dustin teljesen más úton járt. Később még láthattuk pár kisebb szerep erejéig filmekben, de utána félresiklott az élete. Alkoholproblémái lettek és felnőtt filmekben is szerepelt. 37 éves korában 120 nap szabadságvesztésre ítélte a wisconsini bíróság, mivel egy bárban leszúrt egy férfit.

Angus T Jones

Fotó: Northfoto

Nincs olyan Két pasi meg egy kicsi rajongó, aki ne emlékezne a cserfes, mindig vicces Jake-re. Angus T Jones csak 9 éves volt, amikor megkapta a szerepet és egészen 19 éves koráig alakította a karaktert. Ekkor azonban csúnyán leégette magát, mivel egy interjúban mindenkit arra kért, hogy ne nézzék többet a sorozatot, mert ő már nem akar szerepelni benne és reméli csődbe megy az egész. Angus vallási fanatikus lett és a sátán művének gondolta a sorozatot, de ennek ellenére epizódonként 300 000 dollárt zsebelt be érte. Később azonban ezekkel a nézeteivel is felhagyott, de addigra már kiírták a sorozatból és máshol sem látták szívesen a szakmában. Ekkor beiratkozott a coloradói egyetemre, ahol először környezetvédelmi tanulmányokat tanult, majd átment zsidó szakra, végül 2016-ban azt is abbahagyta. Azóta céget alapított, de nem sokat lehet róla tudni.

Mischa Barton

Fotó: Northfoto

Mischa szépsége már korán feltűnt sokaknak, ezért nem is csoda, hogy már tinikorában felfedezték és modellkedni kezdett. Nem sokkal később, 1994-ben már a BBC-n évekig futó All My Children című sorozatnak volt az egyik szereplője. Több kisebb szerepet kapott, például a Hatodik érzék című filmben is feltűnt, de az áttörést a Narancsvidék című sorozat hozta meg számára. Mischa a mai napig nem tűnt el teljesen a képernyőről és több kis szerepet osztottak rá az elmúlt években, de sokak szerint többre vihette volna. Karrierjét gátolta, hogy keményen drogozott, súlyos depresszióval küzdött és többször megpróbált véget vetni az életének.

Jake Lloyd

Fotó: Northfoto

Jake a Csillagok háborúja első részében tűnt fel a fiatal Anakin Skywalkerként. A hirtelen jött siker azonban egyáltalán nem tetszett neki. Később egy interjúban mesélt róla, hogy sokat csúfolták az iskolában és kiközösítették a hírneve miatt, ezért nem szeretett volna a szakmában maradni. Sikeresen el is tűnt. Pár évvel ezelőtt azonban egy autós üldözés során elfogták a rendőrök, ő pedig hamis adatokat adott meg, ezért eljárás indult ellene.

Jaimee Foxworth

Fiatal tiniként tűnt fel a Family Matters című sorozatban. Karrierje azonban nem fejlődött a kezdeti siker ellenére. Gyorsan alkohol és drogproblémái lettek, melyekből nem tudott kilábalni. Mindez oda vezetett, hogy 19 éves korában már felnőtt filmekben szerepelt. Később egy televíziós valóságshow-ban próbáltak segíteni rajta, hogy leszokjon a drogról és az alkoholról. Ekkor ez még nem sikerült, de pár évvel később, amikor megszületett első gyermeke, végleg letette a káros szereket. Azóta is egészséges életet él, de a színészkedéshez nem tért vissza.

Jeremy Jackson

Fotó: Northfoto

Jeremy karrierje nagyon ígéretesnek bizonyult még a Baywatch idejében, azonban olyan tempóban szokott rá a heroinra és a kokainra, hogy már a sorozat forgatása alatt kirúgták. Később sem tudott leszokni, többször indult ellene eljárás drogok terjesztése miatt, végül késelés miatt tartóztatták le.

Lindsay Lohan

Fotó: Northfoto

Lindsay már háromévesen modellkedett, 10 évesen pedig az Another World című szappanoperában debütált színészként. Tizenkét évesen a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című filmjében láthatunk, amellyel óriási sikert aratott. Hasonlóan sikeresek voltak a Nem férek a bőrödbe, a Bajos csajok és a Kicsi kocsi – Tele a tank című filmjei, és még zenei karrierbe is kezdett. Kétség kívül mindenki imádta, viszont a hírnév nem tett jót neki. Balhés társaságba keveredett és eljött az idő, amikor már nem filmjeiről, hanem drogbotrányairól volt híres. Sajnos Lindsay évek óta drogproblémákkal küzd és rengeteg eljárás indult ellene ennek kapcsán. Ennek ellenére még mindig óriási a rajongótábora és sokan remélik, hogy egyszer még teljesen meggyógyul és visszatér a képernyőre egy nagy dobással. Jelenleg az MTV-n fut egy saját realityje.

Aaron Carter

Fotó: Northfoto

Aaron Carter volt a 90-es évek Justin Bieberje, a Backstreet Boys tagjának, Nick Carternek a kisöccseként vált népszerűvé. Már 9 évesen saját zenei albumot adott ki, mely milliós eladást generált. Ettől nagyobb sikert csak a második album hozott számára. Pár évvel később viharos szerelmi háromszögbe került Lindsay Lohannal és Hillary Duffal. Innentől már nem nehéz kitalálni, hogy az ő vesztét is a drogok okozták. Mára már sikerült leszoknia, de ettől függetlenül kerüli a rivaldafényt néhány Twitteres megnyilvánulást leszámítva.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A fenntartható, hazai márkák támogatása a közös ügyünk!
WAMP x Fashion Revolution Hungary

A fenntartható, hazai márkák támogatása a közös ügyünk! WAMP x Fashion Revolution Hungary

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)