Ezt az Insta képet bánja Kim Kardashian a legjobban

2017.augusztus.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kim Kardashian már számtalan kiakasztó dolgot művelt az interneten, Instagramon meg aztán főleg. Csak keress rá a nevére az oldalunkon, és máris dúskálhatsz a botrányosabbnál botrányosabb – már akinek - megnyilvánulásai között, és ez még bőven nem az összes.

Kim Kardashian instagram
Fotó: Instagram

Éppen ezért, amikor arról beszélt, hogy melyik az az Instagram poszt, amit a leginkább megbánt, akkor egyből valamelyik meztelenkedős, mellmutogatós fotójára gondolnánk. Pedig a valóság nem is állhatna ettől távolabb.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> NYC vibes. Shop the look on my app! Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 16., 17:11 PDT

Kim Kardashian nem is azokat a pillanatokat bánja, amelyeket esetleg túl személyesek és ezért sebezhetővé tette magát, családját, gyerekeit az interneten, de nem is valamelyik photoshop-gyanús fotója, amivel a rajongóit veri át szemtelenül. Kim az eljegyzési gyűrűjének az első publikus fotóját bánja a leginkább. És, hogy miért is?

Tudtad? Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyereküket várják

A válasz egyszerű, de ugyanakkor nagyon vicces is: Kim Kardashian utálja a kezeit, nagyon szeretné, ha szép, hosszú körmei lehetnének, és voltak is ilyen próbálkozásai, de nagyon gátolják őt a sminkelésben. És ezt mivel ezt mindennél jobban szereti – még a hosszú körmöknél is -, ezért mindig gyönyörűen manikűrözött és kilakkozott körmei praktikusan rövidek.

És hát ezen a fotón is ugyanezt láthatjuk:

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> YES!!! Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés, 2013. Okt 22., 08:41 PDT

Kim szerint ez a fotó sokkal szebb lenne, ha hosszú körmei lett volna, de akkor annyira elöntötte a boldogság, hogy ebbe bele se gondolt. Nos, ha minket kérdez, szerintünk a világon senki sem nézte a körmeit, mivel mindenkit elvakított a HATALMAS gyémánt látványa inkább! Úgyhogy, nyugi Kim. Reméljük ez lesz a legnagyobb dolog, amit megbánsz egész életedben.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője